nu am nimik cu ele atata timp cat conduc mai barbateste si nu incurca circulatia
Femei la volan da sau nu?
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
femeile la volan [B]mai bine nuuu [B] sunt belea mai frate dar sunt si flacai la volan care conduc mai prost decat o femeieym! dorinu2005@yahoo.com
BARBATII ADEVARATI PREFERA 1.5 DCI
Comment
-
in Logan-club. ruAttached Files
Comment
-
Femeile clar...nehotarate ,nesigure,emotive si unele prea tupeiste......pericol in trafic...asta nu inseamna barbatii nu gresesc,da femeile prea de tot ;)
Comment
-
Originally posted by mihai.gigi View Postnu tin cu ele dar, sunt soferite care ne-ar putea da lectii la multi dintre noi!Depinde de caracterul fiecarea si de experienta!
Comment
-
Parerea mea: in trafic este importanta in primul rand atentia, caracterul si bunul simt al fiecarui participant la trafic.. Conteaza mai putin daca esti femeie sau barbat.. Am vazut un tip care clacsona puternic la un semafor doar ptr ca masina din fata lui era condusa de o femeie.. Ma abtin sa mai fac alte comentarii... Chiar daca nu am mai scris pe forum sa stiti ca am citit cu atentie cam tot ce s-a scris....
Comment
-
parerea mea e da cu jumatate de gura pentru ca am si eu pe a mea care conduce de imi vine sa intru in portbagaj.
mai bine inconstienti ca noi decat....
ultima cunostinta cu o femeie a fost acum o saptamana cand nu sa oprit o tipa la cedeaza si am de skimbat doar capota aripi bara si far.
mama ei de soferie.
e plin orasul de incepatoare si din cauza lor trebuie sa uzez prematur placutele de frana.
dar ce sa zic de femei cand vad ca am colegi taximetristi sau unii pe TIR care nu au nici o treaba cu soferia.sunt peste tot.
Comment
Comment