Oricum, tot mai bine ar conduce femeile o cratita sau o masina de spalat!!!
Femei la volan da sau nu?
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Am intalnit o soferita care conduce bine. Prima data m-a depasit frumos pe dig (cand veneam de la Galati) si a doua oara am vazut-o in oras. Masina era o Kia CEED iar tipa conducea bine (personal cred ca mai bine decat mine) sprintena, sigura pe ea, elegant. Pacat ca sunt rare.Cel mai lent 1,6 8v
Comment
-
Mergeam cu vreo 50km/h si la un momendat trag mai tare stanga sa ocolesc o groapa(nu venea nimic de pe contrasens) si una (soferita) glontz prin dreapta mea, numa un pic nu mo frecat, dupa care am claxonato un pic si si-a cerut scuze...INCREDIBIL
PS: era pe un matiz de firma...de doi lei :p
Comment
-
-
am o vecina... sta exact langa mine si intr'o seara a lasat masina la 2 metri de gard (paralel cu gardul poarta ei fiind pe aceeasi parte la aproximativ 4 metri in fata) a deschis portile la curte s'a urcat in masina si de acolo direct sa o bage in curte... cu luminile stinse bineinteles!! dar s'a produs inevitabilul curba fiind foarte stransa a mutat putin poarta din loc si'a zgariat matizul de la un capat la altul si dupaia s'a dat jos si radea... asta pe langa noi toti care eram afara !! prea tare!!!
Comment
Comment