Pe mine ma bucura ca in Calarasi am vazut mai multe soferite pe Logan decat pe Matiz-desi cica a doua e masina "feminina"! Cat priveste felul de a conduce, asta da Dumnezeu, abilitatile si... inconstienta fiecaruia! Daca nu opresti (sau macar incetinesti!) la STOP, nu mai conteaza sexul...P.S-Tot respectul pentru doamnele si domnisoarele de pe forum...
Femei la volan da sau nu?
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
Automobilul este o masina care provoaca mania , dar este si o arma de lupta care face din sosea un camp de batalie . Factori psihologici(la unele femei) care genereaza un comportament de securitate sant urmatorii :a)teama de consecintele unui accident b)atasamentul fata de masina c)atitudini de respect fata de ceilalti conducatori auto sau alte persoane care utilizeaza drumurile publice .
Comment
-
Nu mai sfidati femeile, ptr ca eu unul am vazut femei care var da clasa celor care cred ca femeile trebuie sa stea la cratita, asa ca aveti mare grija nu le mai subestimati....sigpicIntalnirea membrilor Logan Club Mioveni, in fiecare Duminica, la ora 18, Parcare P3....
Comment
-
Echipa de cercetare a unei universitati germane a prezentat rezultatele unui studiu conform caruia femeile conduc mai bine decat barbatii. Acelasi studiu arata ca barbatii provoaca de trei ori si jumatate mai multe accidente decat femeile. De asemenea, potrivit cercetatorilor germani, soferitele conduc mult mai linistite, rabdatoare si politicoase in trafic.
Comment
-
O parte din ele sunt catastrofe la volan. Stiu cateva domnisoare care a luat permisul mergand cu masina in examen doar cu viteza 1. Cand au ajuns pe masina proprie si au incercat sa schimbe viteza a doua a fost jale mare.Multumit sunt insa ca mi-am gasit jumatatea foarte priceputa in ale soferiei. Are permis dinaintea mea dar si nr de km mai multi ca mine. Nu va ganditi ca sunt incepator..Nici ca am doar vreo 50.000 km rulati ;) Eu spun DA femeilor la volan , dar numai acelor care si-au luat permisul pe bune.sigpic
Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.
Comment
Comment