Femei la volan da sau nu?

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Uitati ceva foarte misto:

Haideti sa incheiem aici discutile in contradictoriu.... Sunt cazuri si cazuri.. Nu are sens sa mai discutam..
    Last edited by bluee; 28 July 2008, 16:32.

Comment

• incredibil o fi pe bune?

Comment

• Da, e foarte misto s-o dai cu linkuri si repede sa vrei sa inchizi discutia. Tipic femeiesc

Parca e misto si filmul asta, mult mai celebru

Da Ionut, e pe bune dar nu e in Romania. Fenomenal de prost omul.
        Last edited by iuli81; 28 July 2008, 16:39.

Comment

• Tipic femeiesc... ce sa spun!!!
          Sunt cazuri si cazuri.... Am pus filmuletul ala ca sa vedeti ca nu numai anumite femei sunt catastrofe la volan..
          Nu vreau sa ma cert cu voi....ma abtin sa mai scriu.....

Comment

• 1-1...De unde stim ca e femeie?

Comment

• Buna intrebare...

Comment

• Eu tot nu am priceput de la ce vine comparatia cu ceaiul.
                Am descoperit misterul: majoritatea soferitelor care nu le au cu mersul sunt cele casatorite si in care sotii au permis si conduc cel mai mult. Asa ele apuca sa conduca din Paste-n Craciun iar atunci cu sotii alaturi care le tampesc de cap cu sfaturile lor "profesioniste".
                Am exemplu in familie.
                Cel mai lent 1,6 8v

Comment

• Cristi_LCD sunt de acord cu tine 100%....

Comment

• Offff, bluee, bluee...Cum crezi tu ca cei care scriem aici ceva mai nasol despre soferite, am avea ceva chiar cu toate

Comment

• Nu mi se pare o lupta prea dreapta...Suntem 3 (cred) SOFERITE care scriem pe forumul acesta.....
                      Din fericire, EU chiar sunt un bun sofer asa ca eu nu ma simt atacata... Dar este nedrept sa generalizam, atata timp cat exista "ceaiuri" in ambele tabere...
                      Unele soferite chiar merita sa mearga cu bicicleta sau pe locul din dreapta....

PS: poate te invit o data la o plimbare cu ZNU-ul meu.....

Comment

• Asa cum si unii soferi merita sa mearga cu bicicleta sau nici macar.

Accept cu placere plimbarea si stiu ca esti o buna soferita. De la primele tale posturi pe forumul asta am stabilit ca esti o buna soferita

Comment

• Multumesc... Ptr complimentul asta trebuie sa fac cinste o bere!!!!!

Comment

• Parca vindea-i ZNU .
                            Cel mai lent 1,6 8v

Comment

• Pentru un simplu anunt din ziar, a iesit un adevarat tambalau pe chestia asta...

Comment

• Pe sotie eu am convins-o sa faca scoala si sa ia permisul. In drepta ii este putin frica, dar dupa primele sedinte a fost foarte incantata.... Ii place. Am vazut si eu cum conduce (in poligon) si e OK.
                                Si cunosc destule soferite bune, am vazut multe in trafic. De exemplu, anul acesta doar 2 soferi s-au tinut de mine in niste curbe (pe GL-TL), din care o soferita.... In schimb multi soferi de 2 bani.
                                Oricum, femeile sunt mult mai constiincioase in trafic si chiar respecta regulile!
                                GL-22-TOF

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google