Femei la volan da sau nu?
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Last edited by iuli81; 28 July 2008, 16:39.
Comment
-
Eu tot nu am priceput de la ce vine comparatia cu ceaiul.
Am descoperit misterul: majoritatea soferitelor care nu le au cu mersul sunt cele casatorite si in care sotii au permis si conduc cel mai mult. Asa ele apuca sa conduca din Paste-n Craciun iar atunci cu sotii alaturi care le tampesc de cap cu sfaturile lor "profesioniste".
Am exemplu in familie.Cel mai lent 1,6 8v
Comment
-
Nu mi se pare o lupta prea dreapta...Suntem 3 (cred) SOFERITE care scriem pe forumul acesta.....
Din fericire, EU chiar sunt un bun sofer asa ca eu nu ma simt atacata... Dar este nedrept sa generalizam, atata timp cat exista "ceaiuri" in ambele tabere...
Unele soferite chiar merita sa mearga cu bicicleta sau pe locul din dreapta....
PS: poate te invit o data la o plimbare cu ZNU-ul meu.....
Comment
-
Pe sotie eu am convins-o sa faca scoala si sa ia permisul. In drepta ii este putin frica, dar dupa primele sedinte a fost foarte incantata.... Ii place. Am vazut si eu cum conduce (in poligon) si e OK.
Si cunosc destule soferite bune, am vazut multe in trafic. De exemplu, anul acesta doar 2 soferi s-au tinut de mine in niste curbe (pe GL-TL), din care o soferita.... In schimb multi soferi de 2 bani.
Oricum, femeile sunt mult mai constiincioase in trafic si chiar respecta regulile!
Comment
Comment