Femei la volan da sau nu?

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Aici dau dreptate...Femeile chiar respecta muuulte reguli de circulatie si semne in comparatie cu foarte multi barbati...Am vazut ceva de genul din 10 soferite, 8 respecta semnul STOP, iar la barbati tot din 10...Doar vreo 4-5 respecta semnul...
    asta am vazut-o si in germania la o intersectie, cineva ( un barbat ) mi-a zis si nu l-am crezut, dupa jumatate de ora la acea intersectie...Am ramas placut surprins
    Life is short...play more!
    http://www.loganclub.ro/forum/bolo-t4578.html?t=4578

Comment

• Cristi_LCD vreau sa vand ZNU-ul.. Inca nu am gasit un cumparator....Si viitoarea mea masina tot SB 06 ZNU o sa fie ptr ca imi pastrez numerele astea..

Comment

• On topic...
        ...Femei la volan?...Why not?...Observati si dati-va cu parerea in trafic la incepatorii(cu semne) de ambele sexe...O parere neutra asa ...As zice(ca sa tin partea femeilor)...Barbatii la volan...Why?
        Defecte si aptiudini se gasesc de ambele parti in masuri relativ egale.

Comment

• Faza e ca toti gresim , incep sa rad de unele fete cand vad ce fac , dar ma enervez al naibii de rau cand vad barbatii care gresesc ..Stiti voi ....
          Its just a car ...

Comment

• Indrazneste cineva sa spuna "NU"?
            Ţăranul de la oraş e cel mai prost animal.

Comment

• Femeile la volan sunt mai precaute decat barbati.Adica pe mine una nu prea ma tenteaza adrenalina la volan.
              My BMW is fantastic

Comment

• Asa si eu, Punto. Oricat de mult m-am dorit permisul, n-am simtit nevoia de-a o calca

Comment

• E mai bine asa ReBe,eu am de 4 ani permisul si nu am avut nici un accident,pentru ca imi vad de drum in trafic ceea ce multi nu fac.
                  My BMW is fantastic

Comment

• parerea mea, femeile 10 % stiu sa se descurce in trafic iar 90% nu stiu pe ce lume sunt, nu sunt rasist!
                    sigpic #

Comment

• exista soferi si persoane care invirt de volan cu un raport egal in anmbele sexe
                      nu trebiuie sa ai frecarea pe bile sa fi un sofer bun
                      baiatu cu lenuta monteza filtre polen , alarme si alte cele

Comment

• adimrv, nu esti rasist, esti doar misogin! (glumesc, evident)

mmaxalb, nu cred ca e acelasi raport, dar nici nu prea conteaza. Pur si simplu nu e un criteriu. Sunt prejudecati.

Comment

• Originally posted by Punto View Post
                          E mai bine asa ReBe,eu am de 4 ani permisul si nu am avut nici un accident,pentru ca imi vad de drum in trafic ceea ce multi nu fac.
                          de cand se masoara soferia in numarul de accidente? poti sa fii schumacher ca intra un dobitoc/o dobitoaca in tine si kaput. ce intelegi tu prin a iti vedea de drum? cumva sa mergi cu 30 la ora in localitate si cu 70 afara? daca da cand o sa ai pe cineva in spate care iti da flshuri de mama focului si injuraturi la greu sa stii ca e foarte posibil sa fiu eu.

si ca sa fiu ontopic : sunt unele femei care conduc foarte bine dar in general locul femeilor e la cratita. problema majora in trafic este faptul ca foarte multi barbati conduc mai prost ca femeile si ca lipseste cu desavarsire o lege a circulatie rutiere in concordanta cu drumurilii patriei.

le : de fapt nu avem nici o lege a circulatiei. suntem ghidati de un rahat de ordonanta de urgenta modificata si paramodificata - nu poti face din rahat bici.
                          Last edited by maistoru; 30 April 2009, 22:48.
                          vom fi iarasi ce am fost si mai mult decat atat !

Comment

• Originally posted by maistoru View Post
                            sunt unele femei care conduc bine sau foarte bine dar in general locul femeilor e la cratita.
                            O sa arzi in iad pentru replica asta. Ti-as zice ceva de dulce dar nu e topicul potrivit

Originally posted by maistoru View Post
                            de cand se masoara soferia in numarul de accidente? poti sa fii schumacher ca intra un dobitoc/o dobitoaca in tine si kaput. ce intelegi tu prin a iti vedea de drum? cumva sa mergi cu 30 la ora in localitate si cu 70 afara? daca da cand o sa ai pe cineva in spate care iti da flshuri de mama focului si injuraturi la greu sa stii ca e foarte posibil sa fiu eu.
                            Eu cred ca i-ai da flashuri si daca ar circula cu viteza regulamentara pentru sectorul de drum respectiv, daca asta inseamna 100 si se poate merge cu 110 p-acolo. Si asta nu tine de nici o lege.
                            Last edited by ReBe; 30 April 2009, 22:50.

Comment

• rebe imi cer scuze ca am facut intre timp niste modificari/completari in primul post. daca vrei sa mergi cu viteza regulamentara mergi pe banda 1 sau banda din dreapta sau cum s-o mai numi si lasa-ma sa ma duc........e problema mea daca depasesc viteza legala sau nu.

e problema Dreptului Judecator daca o sa ard sau daca o sa joc table cu ingerii (de fapt in iad nu se arde e alta treaba acolo).

si ma opresc aici ca deviem major de la topic
                              Last edited by maistoru; 30 April 2009, 22:55.
                              vom fi iarasi ce am fost si mai mult decat atat !

Comment

• Eu zic ca locul femeii nu e la cratita...cel putin pentru mine ar fi prea plictisitor sa vad o femeie numai la cratita )) DAR cei care nu au nici o treaba cu soferia si responsabilitatea ar fi mai bine sa se duca la padure decat la volan. Barbati, femei, nu conteaza
                                In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google