sunt de acord cu tine,dar cand iesim toti cu masinile pe strada tot se intampla ceva pt ca suntem multi.
Femei la volan da sau nu?
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
maistoru, asta n-o contest, dar avand in vedere ca in general (in oras cel putin) exista tot felul de specimene cu un IQ-ul cat marimea la papuc (un mod mai finut de-a spune ca sunt "ca papucul") care parcheaza in cele mai nepotrivite locuri de n-ai nici o sansa sa ajungi unde ai treaba daca incerci sa te bagi printre ei de fiecare data cand ai ocazia, nu prea poti acuza pe cel care prefera sa conduca preventiv. E loc pentru toti pe strada, totusi. Stim toti ca exista idioti care n-au ce cauta pe drum - dar sunt altii care fac cele mai nesimtite chestii cu buna-stiinta. Sa dispara aia de pe drum si apoi discutam de cei "mai putin talentati".
Si in legatura cu replica despre femei, ca ar fi locul lor la cratita, n-o sa te iert niciodata, asa ca nu incerca sa te scuzi.Ţăranul de la oraş e cel mai prost animal.
Comment
-
darskside exista RATB, METROREX, TAXI sau de ce nu bicicleta. mi-am amintit de niste desene animate mai vechi difuzate pe TVR1 in care persoanjul principal era pus in diferite roluri si nu se pricepea sa faca nimic si care se terminau cu replica : "nici aici n-ai nici un rost du-te acasa ca esti prost". valabil si pentru femei dar mai ales pentru barbati.vom fi iarasi ce am fost si mai mult decat atat !
Comment
-
-
Din toate fetele pe care le stiu eu cu permis mai mult de 90% au recunoscut ca au luat permisul pe spaga! Acum eu nu spun ca toate sunt asa... am o prietena care conduce exagerat de bine... chiar sportiv ;) am intalnit si barbati prosti si smecheri si speriati... etc. Ce e la gura mea pana reusesc sa ajung la munca nu cred ca ati vrea sa stiti... in concluzie... cand dai de prost nu mai conteaza ca e femeie sau barbat... e acelasi lucru... singura diferenta e ca femeile sunt mai dese ( ma refer strict la cele cu probleme in ale sofatului)sigpic
Comment
-
@valeriuciprian: N-am zis ca s-ar fi ajuns la concluzia ca NU e locul femeilor la volan! Daca ar fi toti de acord ca nu sexul este criteriul dupa care se impart soferii pe categorii de indemanare, m-as linisti instant. Nu am prejudecati si nu sunt de acord ca cineva sa aiba prejudecati in ceea ce ma priveste.
@sinx: Sunt si tipe care au destul respect de sine incat sa-si ia permisul pe bune. Fara spaga sau alte favoruri. Sa fim seriosi, sistemul e defectuos la capitolul asta, examenul pentru permis e unul dintre cele mai usoare care le-am trecut. Nici macar sa gandesti nu trebuie. Si daca la traseu nu te panichezi, trebuie sa fi idiot sa nu-l iei.
Eu am spus de la inceput, incerc o data, incerc a 2a oara, incerc chiar si a 3-a oara, dar daca nici atunci nu reusesc sa-l iau, inseamna ca n-am ce cauta la volan si ma impac cu ideea, nu dau spaga sau alte alea. Si totusi, l-am luat din prima fara nici un pic de "ajutor".Last edited by ReBe; 1 May 2009, 09:15.Ţăranul de la oraş e cel mai prost animal.
Comment
-
In primul rand..."treaba cu cratita si femeia" mi se pare a tine de o anumita mentalitate pur subiectiva, tipic romaneasca.
Am intalnit femei timorate (de abia isi luasera permis) nu puteau sa faca niste banale parcari; le-am incurajat, le-am aratat ce se intampla, cum sa procedeze si le-a disparut teama. Aveam o colega cu permis de 10 ani, nu condusese niciodata, apoi si-a luat o "buburuza" (Matiz). Lovea borduri, la un moment dat mi-a zis ca nu mai merge cu mine printr-o anumita zona, in panta, unde trebuia sa cedeze trecerea. Avea o teama cumplita, sa nu ii moara motorul...
Si alte exemple asemanatoare. Ideea este urmatoarea: multe femei au avut parte in perioada scolii (si nu doar ele, ci si barbati!) de niste inconstienti de instructori, care nu le-au invatat minimele cunostinte, nu au incercat sa vada de unde provine teama lor (in general, fara ironie! femeia este atehnica) si sa caute sa isi capete curajul, sa stapaneasca masina.
Aceeasi colega acum conduce bine, tinand cont de experienta mica in sofat, vine exact prin acea zona (cu oprire in zona), fara nici o teama.
Am vazut femei care conduc foarte bine (respecta regulile), important e sa nu devina tematoare, excesiv de prudente.
Am observat si barbati care conduceau de mi-a venit sa le zic sa se dea jos de la volan, atat de lamentabil sofau.
Deci, experienta, curaj, prudenta, politete in trafic si...rulaj!Logan Ambition-dCi, 70 CP (+25); C.V.-JR5, A.H.; barza sosita in 2007, iulie
Comment
-
colac peste pupaza [si invidia mea o ia razna aici ], in ultima vreme vad din ce in ce mai multe gagici in X5, Q7, Touareg [de parca ar avea ele nevoie de ditamai masinile, si-asa abia le parcheaza pe alea mici], bmw seria 7, audi a6, acu 2 saptamani si ceva am vazut-o pe una intr-un porche carrera, saptamana asta era sa-mi pice fata: o domnisoara intr-un R8. asta-i prea de tot. ala-i visul umed al multor barbati, iaca cine se cara cu el.
acum ca sa nu fiu rau, tipa cu porcheul stia sa-l manuie, nu era crispata deloc, chiar facea jaloane printre noi, din scurt a facut un bulevard intreg [si aglomerat]. jos palaria tipei, e frumos sa mai vezi si astfel de tipe la volan. parca te unge la suflet.
totusi e o explicatie la mijloc. n-am vazut inca o tipa urata la volanul unei masini scumpe [deci numai sexoase], iar cum bogatia nu face discriminare, cred cu tarie ca masinile alea nu-s ale fetelor, ci mai degraba a baietilor lor. insa atunci imi pun o alta intrebare: ce barbat intreg la cap ar lasa un R8 pe mana unei fete in jurul a 20 de ani?
raspundeti voi ca io-s prea incuiat.Last edited by bro; 9 May 2009, 12:34.
Comment
-
Un barbat trecut de 50 de ani @Bro! Ala lasa orice masina pe mana unei fete, ca-i fura mintile din chiloti! Stau cateodata la semafor si ma uit la foarte frumoasele dame de la volanul foarte frumoaselor masini si ma intreb nostalgic: Oare cat transpira saracele de ele pentru masinile alea... Oricum la cat de bine arata le merita pe deplin... Eu saracul, las geamul jos, trag ochelarii pe ochii inrositi de nesomn, aprind o tigara pastrata cu grija pentru berea pe care urmeaza sa o beau in fata blocului dupa o noapte de munca, si visez... poate pot s-o agat... pe fata aia zgribulita de frigul diminetii care asteapta troleul! Ganduri de "pervers" care ajunge acasa si da de nevasta-sa!
Comment
-
Mama, cat de rai sunteti! Adica cum, o tipa la 20-23 de ani nu poa' sa aiba un R8 (care, apropo, e visul umed si al unor fete)? Daca era un tip la volan, va mai puneati la fel intrebarea? (Poate era rental )
Oricum, mi se pare destul de nesimtit gandul ca noi putem pune mana pe asemenea masini doar daca ne folosim de "talente".Ţăranul de la oraş e cel mai prost animal.
Comment
-
@ReBe eu cunosc vreo cateva femei care au masini superbe cumparate din banii facuti de ele (aici ma refer la afaceri desigur), dar stii ce? Niciuna nu are 20-25 de ani si niciuna nu e chiar frumoasa! Cred ca s-au cam inversat rolurile si "in spatele unei femei puternice, sta un barbat puternic". Nu am nimic impotriva femeilor la volan, dar multe ar trebui sa se mai uite si in oglinzi si sa nu mai stranga asa tare volanul in brate.
Comment
Comment