Logan by Mahindra in USA

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Logan by Mahindra in USA

AutoRoom

StiriAuto.ro
    Logan, in topul celor mai bune masini care nu sunt comercializate in SUA

Revista americana BusinessWeek a plasat modelul Logan produs in India in topul celor mai bune 16 masini care nu sunt comercializate in Statele Unite. "Logan nu este prea interesanta conform standardelor consumatorilor americani - are volanul pe dreapta, iar motorul de baza are doar 75 de cai, insa ne arata ca lumea se schimba", scrie BusinessWeek despre modelul Renault.

BusinessWeek spune ca firma Mahindra & Mahindra ar dori sa exporte modelul Logan in Statele Unite, dar acest lucru s-ar putea intampla abia peste cativa ani. Renault nu mai vinde masini in SUA de doua decenii, noteaza publicatia americana.
    integral in StiriAuto.ro

StiriAuto.ro, 23 oct 2007
    149 vizualizari

sursa HotNews
    Last edited by crististreulea; 23 October 2007, 10:36.
    Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan

degeaba...daca nu e Reno Logan .
    Mahindra este fabrica separata,care nu are nicio legatura cu Reno
    Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

In India, Mahindra & Mahindra fabrică Logan sub sigla Renault. Asta e legatura cu Renault.

Comment

bine zis zenit! acum am pus si o poza cu mahindra logan by renault.
        intradevar Cristi_XP, n-au nici o legatura
        Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan

Comment

Oare as putea sa fac si eu rost de o masca din asta de reno?
          sigpic

Comment

ca bine zici bigman, bara stim ca o gasim. si de retinut ca mahindra are interiorul bej si claxon pe volan!

Comment

Nu ma intereseaza claxonul pe volan si interiorul bej. Mie imi place foarte mult asa cum e la mine pe prestige. Pe mine ma intereseaza doar cum pot sa fac rost de masca din fata de reno.
              sigpic

Comment

Originally posted by mareom
                Da, costa exact cat bara normala de Logan (vreo 1.000 ron), plus vopsitul. Daca te intereseaza, imi zici si iti dau codul sa te duci sa o comanzi.
                Cel mai nou proiect auto din România!
                Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Nu e cine stie ce diferenta...asa ca nu ma incanta prea tare

Comment

I-a schimbat grila si i-a pus una specifica renault. Ahh ce-mi creste inima cand vad ca loganu se vinde si in sua
                    http://mitzah.labrute.fr/
                    http://c0nstanta.myminicity.com/tra http://c0nstanta.myminicity.com/sec

Comment

Da, numai ca ROMANIA n-are nicio legatura cu masinutza asta
                      :inlove:

Comment

Originally posted by crististreulea
                        ca bine zici bigman, bara stim ca o gasim. si de retinut ca mahindra are interiorul bej si claxon pe volan!
                        si volan pe dreapta
                        Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

Originally posted by mareom
                          asta doar ca sa vezi ce bine i-ar sta. mie in prima poza imi aduce o asemanare cu mercedes
                          Attached Files
                          Last edited by crististreulea; 27 October 2007, 00:14.

Comment

Pacat ca la noi n-au bagat Beige Poivre pe si in alte tari au bagat culoarea asta.
                            Cel mai nou proiect auto din România!
                            Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

mai aveti rabdare pana la anu in vara cand o sa apara Logan faza 2 ( restilizat )

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google