Maneaua Si Salamul

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

manelele , sa va spun cam cum sta treaba. cu toate ca nimeni nu recunoaste , maneaua este cea mai rapida modalitate de a ridica petrecaretii in picioare ( asta o spun din experienta de dj la diferite ocazii ) . degeaba se discuta cu cei care angajau ca NU vor fi puse manele la petrecere , dupa ora 23 : 00 automat cineva nemultumit din grup venea la mine si cerea o melodie... " baga ba una cu salam , aia regheton daca o stii ... " , in cateva secunde ca la un semn numai de ei stiut , jumate din petrecareti se ridicau in picioare si incepea sa danseze pe aceasta muzica .este un fenomen sau o modalitate de destindere.
    maneaua in masina este in schimb un fenomen doar de mandrie si autoingamfare , de precizat ca majoritatea melodiilor nu fac altceva decat sa laude si sa managaie pe cel care asculta cu cele mai SMECHERE cuvinte ... incat ascultatorul se simte bine in pielea lui si nu mai are loc pe scaun de el insusi.

exista si printre noi si va fi tot timpul o parte neinteleasa de multi ...

Comment

Originally posted by SoNyKeL View Post
      acum recunoasteti toti va faceti acum un cd , sau va puneti pe stick 2-3manele vechi , sa le aveti maine in masina...
      acum deschid dc si dau search la adrian si nu fac audio ci mp3 !!!@@!!@

Comment

manelele bune sunt cele vechi pana in 2000......eu unul ascult la gratar si la sprit melodii vechi.....Puceanu, Faramita Lambru, Liviu Vasilica si toti cei care au avut un cavant de spus in muzica lautareasca si populara cele de azi sunt deja prea de tot si nu-si mai au farmecul celor de altadata
        Traieste fiecare zi ca si cand ar fi ultima!!

Comment

Pai da ai zis bine, muzica lautareasca e una iar maneaua e cu totul si cu totul altceva.Primele sunt creatii proprii pe cand celelalte, 99% sunt replici ale muzicii interrnationale de profil cu mici ajustari.

Comment

Salam?Nu prea cred.Mai degraba caltabos ragusit.Parerea mea.

Comment

regheton? Poate vrei sa spui reggaeton tigane .
              Versuri pentru retardati mintali . Incultura in versuri.
              Guns don't kill people, people kill people.

Comment

Originally posted by Apate View Post
                regheton? Poate vrei sa spui reggaeton tigane .
                Versuri pentru retardati mintali . Incultura in versuri.
                Cunosti acest tip de muzica?Manea sau reggaeton ?
                AC/DC- RIDE ON

Comment

Am ascultat si eu cateva manele, recunosc, si tare mult imi placeau... era una cu 4 nopti si 4 zile, cea de sus ''nopti si zile'' si mai erau cateva din aceeasi vreme... Acum insa mi-e scarba de manelele scoase de ciripitorii astia de se cred cantareti cu un soft performant de studio. As asculta manele cu mare drag daca nu ar exista nici un vers... ritmul este ok la majoritatea. Partea naspa este ca incep cu bani, dusmani, femei, smecheri, masini... tipic! Aceleasi versuri si in general nu mai mult de 2-3 intr-o melodie.

Daca ma urc la cineva in masina si are curajul sa puna o manea deja mi-am schimbat radical parerea. Din punctul meu de vedere trebuie sa fi sub nivelul mediu IQ ca sa poti percepe ''melodiile'' astea. Acum poate sunt si manele noi care merita ascultate...

PS: vizionam linkurile youtube de mai sus si vine a mea consoarta in camera si ma intreaba daca mi-e rau
                  sigpic

Comment

cata rautate pe voi maaa,la naiba ce rai sunteti ,numai are voie ghertoiu sa asculte manele in masina si sa stea cu tricoul pe el "putta di madre 500$" sau "gigolo italiano 800$" si cu ochelari "guci" sau "dolce cabana" din china si cu ghiulu pe geam si ceasul scuipat probabil si nu suflat cu aur si cu freza gen cocalar si lant la gat care arata de 35 de kg dar de fapt are 10 grame, ita maaa si sa ai cante salam de capa si spada de cutit si topor sau sabie ninja cu luneta si brigeac cu buton, ...ita maaa ce rai sunteti la naiba....ita maaa
                    sigpic
                    Poate pentru lume ești o singură personă,dar
                    pentru o anumită persoană, ești întreaga lume!

Comment

- Daca asculti manele asta nu inseamna ca esti cocalar sau analfabet !!!
                      - Eu ascult aproape orice gen de muzica House,Hip-Hop,Straina,Pop etc (recunosc mai mult manele)
                      -@ sinx Daca as asculta beethoven, in masina ce parere ai avea despre mine? eu cred ca ai sari din masina si ai zice "asta nu e sanatos la cap"
                      Daca as asculta rock (o mel dinaia de te zgarie pe creier) ce parere ai avea despre mine??
                      HAIDETI SA FIM SERIOSI ! FIECARE ASCULTA CE VREA SI CE II PLACE !!!

Comment

Si eu ascult manele cand o "iau pe ulei". Bine, cele de voie buna, nu bocete si jale sa dai cu basca in caini.... In principiu merg pe hip-hop.
                        Faza de bucuresti, la un amic de al meu:
                        Audi a4 de prin 2000, cu folie, binenteles ;
                        CD cu manele (de ascultat in zona de vest si sud a bucurestiului);
                        CD cu hip-hop (de ascultat in zona de est);
                        CD cu disco&house (de ascultat in centru).
                        E? P-asta o stiati?

Comment

faceti si voi un sondaj la amici in masini....vedeti cati dintre ei au selectat postu ala de radio numai de manele in 'top ten' ...
                          ma refeream la aia care zic ca nu asculta manele...
                          eu am 3 ori 6 posturi de radio...si manelele le am pe al 3-lea rand de posturi.. si acolo najung never ever.
                          Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

Comment

Originally posted by ion_daniel View Post
                            -@ sinx Daca as asculta beethoven, in masina ce parere ai avea despre mine? eu cred ca ai sari din masina si ai zice "asta nu e sanatos la cap"
                            Daca as asculta rock (o mel dinaia de te zgarie pe creier) ce parere ai avea despre mine??
                            HAIDETI SA FIM SERIOSI ! FIECARE ASCULTA CE VREA SI CE II PLACE !!!
                            Dupa cum am mai zis, nu ma deranjeaza nici un alt gen de muzica decat manelele astea noi. Am in masina un cd cu Prodigy asa ca ne putem bate in rock la semafor. Am un cd cu cele mai bune 100 de melodii clasice... il ascult cand am chef. Beethoven am pe el: Sonata lunii, Simfonia a V-a, Simfonia a VII-a, Fur Elise. Ascult si Brahms, Mozart, Bach.
                            Nu ma deranjeaza ideea de manea... daca treci pe langa mine si asculti vreuna d-aia veche probabil ca deschid geamul sa aud... in schimb majoritatea manelelor noi imi provoaca scarba... cand ii aud pe aia cum latra si pomenesc de lupi, ursi, oi, capre, cum se lauda ce bani au ei si mor dusmanii... sar femeile pe ei, au aur si masini, etc.
                            Preferatii mei raman Parazitii... am copilarit cu ei, le stiu toate versurile si am fost la cateva concerte.
                            Rock-ul nu zgarie pe creier daca iti place... fiecare gen de muzica la mine coincide cu o stare de spirit... Ascult rock mai soft.
                            In final o intrebare: Ce te face sa crezi ca as spune ca nu esti intreg la cap daca ai asculta muzica clasica? Ti se pare ceva anormal?
                            Last edited by sinx; 23 July 2009, 03:26.
                            sigpic

Comment

foarte interesante raspunsurile ... baietzi dar parerea mea e ca fiecare asculta ce vrea ... vorba aia : " nu te potzi c**a in gustul omului ! "

Comment

Originally posted by Danutza WTX View Post
                                foarte interesante raspunsurile ... baietzi dar parerea mea e ca fiecare asculta ce vrea ... vorba aia : " nu te potzi c**a in gustul omului ! "
                                Dar cu siguranta il poti comenta
                                Guns don't kill people, people kill people.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google