Ferrari SUV
Collapse
X
-
Ce Ferrari mai e ala? Pacat ca se baga pe segmentul asta. Eu chiar aveam un respect in plus pt ei ca nu se ocupa cu tampenii ca Porsche. Ma rog, daca exista cerere, te ''prostituezi''. Cand spui Ferrai te gandesti la tot ce inseamna sport pursange. In viitor ne vom gandi si la pursange pe ''coclauri'' (pe dealuri).
Plus ca daca ramane spatele ala, arata execrabil.
Comment
-
Originally posted by sonykellamborghini a facut un suv nu mai stiu prin ce an... dati un search pe google...Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Comment
-
aaa acum inteleg dece unele tiruri pot merge cu viteze mari si daia se fac curse cu capetele de tiruri ca sa se antreneze baietii de la peco...
fac ca in aviatie se alimenteaza din mers vin cu cisterna si taca paca...
oare pe GPL cat o consuma?
sigpic
Comment
-
M-am interesat putin si am dat peste articolul asta:
Oficialii constructorului italian au negat zvonurile privind existenta unui posibil model SUV in viitorul apropiat.
In urma cu cateva saptamani, Automarket va dezvaluia primele informatii privind un posibil viitor SUV de la Ferrari.
Astazi revenim cu informatii despre planurile constructorului italian, care prin vocea managerului general Amedeo Felisa a infirmat zvonurile vehiculate in ultima perioada. Declaratiile Scuderiei italiene vin la scurt timp dupa ce si Stephan Winkelman, CEO-ul Lamborghini, a negat un posibil model SUV.
Ferrari a cochetat pentru o perioada cu sistemul integral de tractiune AWD, cand s-a gandit sa implementeze tehnologia pe proaspatul F430. Inginerii italieni au renuntat insa repede la aceasta idee dupa ce au realizat ca intregul sistem AWD ar fi adaugat inca 80 de kilograme la masa masinii. Felisa a sustinut ca, pe carosabil uscat, performantele pe care le-ar fi obtinut cu sistemul AWD ar fi fost aceleasi cu cele ale tractiunii spate actuale.
Comment
-
exact ce ne lipsea sa mai apara un SUV in plus si sa vina un snob de oras si sa polueze orasul cu masina lui de 2 tone si motor de 500CP,eu chiar nu ii inteleg pe astia care isi cumpara asa masini si se plimba in oras cu ele cand astea sunt mai mult masini de exterior.
Comment
Comment