Ferrari SUV

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

adevaru e ca americanii, cu toata vrajeala lor cu masinile environmentally friendly tot pe suvuri se bazeaza. nasol e ca si la noi curentu asta incepe sa prinda (la aia cu multi bani). iar cei de la ferrari cred ca vor fi aspru criticati pentru asta: constructorul de masini sport ar trebui sa faca masini sport cei de la hummer-mastodonti si tot asa...
    If everything seems under control, you`re just not going fast enough...

Comment

asta inseamna ca mercedes sa nu mai produca tiruri sau saab sa nu mai faca masini, volvo sa nu mai faca nici ei camioane...? acu sa fim seriosi, doar de distractie pt concedii in natura, te-ar deranja un cayenne? sau un mercedes g-klasse? range rover sport?...
      Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

de distractie pt concedii in natura e ok, dar am vazut un sondaj cu putin timp in urma in care spunea ca 80% dintre posesorii de suvuri nu le-au dus niciodata offroad...la asta ma refer. nu mi-as luat hummer daca stiu ca n-am treaba cu drumurile forestiere. iar daca chiar am bani (si de obicei astia care-si iau cayenne au) atunci as lua 2 masini: una de strada, de toata ziua si una de distractie in natura. si as sti ca fiecare isi face treaba pentru care a fost construita
        If everything seems under control, you`re just not going fast enough...

Comment

snobi de la noi care isi aleg suv-uri si masini gen Jeep si merg cu ele numai in oras...le aleg din simplul motiv ca cica le ofera siguranta mai mare decat o masina din clasa compacta/medie.
          cu alte cuvinte ei cred ca daca conduc un jeep/suv nu patesc nimic.

Comment

marea majoritate a posesorilor de suv (85-90%) sunt frustrati sau soferi prosti si nesimtiti, isi iau masina mare pt siguranta proprie si tocmai ca sunt constienti ca nu stiu sa conduca si astfel se simt mai siguri in ideea ca o sa aiba accident (asta a fost rezultatul unui studiu sociologic efectuat in 2001 in SUA si Europa). dar cum am deviat de la subiectul topicului, eu zic sa revenim la ferarri suv
            Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

Working...
            X
            Anulare DPF
            Politica de Securitate Google