Infiintam Partidul Loganistilor?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Bun, sa zicem ca Presedinte avem...acum ne trebuie musai unu gen Almanahe, Goagal, etc
    In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

25.000? si nu mai mult de 700? funny rau )...Sper sa mearga ideea asta ,dai si eu cu semnatura,ca aveti nevoie de semnaturi :P.
      sigpic

Comment

Io vreau ministru de finante . Sa cresc accizele, taxele vamale si TVA-ul .
        Cel mai lent 1,6 8v

Comment

eu vreau sa fiu ministrul mediului ca sa scoatem la vanzare dacia logan ECO
          sigpic

Comment

...cel putin potential sa acoperim mai multe judete avem...mai ramane restul...

Comment

io vreau sa fiu ministrul industriilor si mediului. sa dau liber la loganuri cu axe tiganite, turbine, carburatoare dublu corp, norma de poluare africa -4... sa infiintam departamente de cercetare/productie subansamble de dat blana la orice fel de masina
              sau ministrul turismului, pt organizat excursii la vtm-urile de la resita, ranca, bauia mare, paraul rece, transfagarasan, dealu' negru...
              sau ministrul transporturilor si amenajarii teritoriului, sa infiintez in fiecare oras circuit si pista de liniute, bordurile sa fie inlocuite cu vibratoare, semafoarele masinilro sa fie tot timpul pe verde, sa construiesc pasarele pt pietoni ca atunci cand vor sa treaca strada, sa nu incurce traficul masinilor ce vin blana.
              daca ajung in schimb ministru de finante, promit sa scutesc de la impozitul pe masina si de poluare pe aia care au cat mai multe amenzi de radar, de depasiri pe linia continua, de drifturi in sensurile giratorii...in schimb aia care opresc nejustificat (adica fara unul din urmatoarele motive serioase: motor spart, ambreiaj explodat, cutie/planetare rupte) in trafic, vor plati 1500% impozit si amenzile vor fi majorate cu 300%. cum dracu' sa fii asa nesimtit sa opresti sau sa mergi sub 60km/h daca nu ai reale probleme la masina?...
              Last edited by Seba; 2 July 2009, 14:58.
              Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

pe seba il votez presedinte
                (\__/)
                (='.'=)
                (")_(")

Comment

bine bine....eu sincer as merge mai departe...
                  Rog un moderator sa se gandeasca la o modalitate mai buna de a strange semnaturi...ca vad ca idea mea a prins...
                  In cazul in care chiar exista partidul asta...(desi nu cred...ca nu am auzit de el...) o sa mergem cu miile de voturi la ei si ne bagam si noi....sau il numim pur si simplu altfel...
                  Ideea e ca chiar as vrea sa ai oprim pe magarii astia sa tot fure....sa fure de unde vor....da nu din drum sau benzina...ptr ca deja sunt foarte multe masini si drumuri rele si inguste si putine.....

Deci...dati cu semnaturile...eu am sa ma mai gandesc ce post am sa ocup...
                  Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

Comment

filiale in tara sunt facute.cand incep alegerile?sunt dornic sa votez ca nu am fost pana acum la vot, pentru ca nu am avut de ce sa votez.acum am un motiv.
                    Last edited by margelatu; 2 July 2009, 15:36.
                    Welcome to the Club, We Have Jackets !

Comment

Eu vreau sa fiu ministrul jantelor!
                      Prima mea lege o sa fie asta:

Votati, stimati colegi de partid!!!!
                      sigpic
                      ^Logan turbat (WIP)^

Comment

Eu interzic manelele, semintele si propun test de Limba Romana si de IQ pentru inregistrarea unui user pe un forum public!
                        sigpic

Comment

andy inca o idee deasta si te fac fotoreporter la parlament
                          Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

Comment

eu vreau inspector opc sau itm , sa ma duc la restaurante/hoteluri sa bag frica in aia si sa dorm/mananc pe gratis

ps sa dam o lege ca toti parlamentari/deputati/guvernanti/ministri/primari si etc etc sa renunte la tuareguri , audi , bmw , mertz... si sa li-se dea logan MCV cu 7 locuri gri platine 1.6 16v... si luand asa la gramada ne da discount mare si imi mai iau si eu 4-5mcvuri...
                            Last edited by SoNyKeL; 2 July 2009, 17:42.

sigpic

Comment

mai...asa ....aratati ca sunteti romani....nici macar nu am atins cota de 25000 de oameni si unii deja vor functii mari in conducere....
                              stiti bancu cu tiganu care a gasit potcoava pe drum ???
                              il zic eu...
                              Un tigan mergand cu puradelul lui prin sat...gaseste pe jos o potcoava , si zice lui fiusu...mai copile...mai gasim inca 3 potcoave pe langa asta care tocmai am gasit-o si...cand gasim si calu o sa avem cu ce sal potcovim...
                              la care puradelu zice lu tacsu...tati tatiii .. dar daca o sa gasim o iapa..pot calari eu manzul??

Comment

bah andy, aia cu iq test-ul e cu copyright, stii, nu?
                                sony, tu orice-ai face numa sa halesti moca si sa mai capeti vr'o tinichea cadou...
                                m-am gandit mai bine, pe xp prim-ministru, nu presedinte. ca asta la 2-3 cuvinte scapa cate-un "plm" si nu da bine la imaginea tarii in strainatate. intunecatul e mai diplomat, din pct asta de vedere, iar pe cezar sa-l facem ministrul sanatatii mintale...asta e bun sa faca intrebarile pt iq-testu' lu' andy
                                lu' cristi_lcd sa nui dam functie, ca asta uneste galatiul cu braile si or sa aiba al doilea oras ca marime din tara. ceea ce nu-i bine, acum, cand tocma' ce-o trecut timisoara pe 2, dupa bucuresti
                                Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google