Infiintam Partidul Loganistilor?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

ma bag si eu, dar nu numai noi loganistii, ci toti care au masini......eu m-as baga la ministerul tineretului si sportului sa-i alerg pe burtosii aia putin ca preau au devenit sedimentari in ultimul hal....
    Traieste fiecare zi ca si cand ar fi ultima!!

Comment

Adica ce vrei sa insinuezi?...Ca nu spun ce gandesc?
      In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

am semnat
        petitia
        (\__/)
        (='.'=)
        (")_(")

Comment

Originally posted by Mario Popa View Post
          ...ca preau au devenit sedimentari in ultimul hal....
          al drecu', cum s-au depus ei ca namolul pe fundul lacurilor...
          or fi sedentari?
          Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

Originally posted by Mario Popa View Post
            ma bag si eu, dar nu numai noi loganistii, ci toti care au masini......eu m-as baga la ministerul tineretului si sportului sa-i alerg pe burtosii aia putin ca preau au devenit sedimentari in ultimul hal....
            Tu deja intri in polemica cu mine, sonykel si inca vreo doi. Auzi ma, sa ma puna sa ma misc. Lasa-ma frate sa stau pe sedimente, nu ma lovi la sentimente. HOUAAAA!!!
            @seba - unde ai vrea sa "vad" ca e cu copywright, cand am vazut, dar acum... varsta!
            Last edited by andy_x3m; 2 July 2009, 18:46.
            sigpic

Comment

seba ma iei si pe mine vreun consilier, ceva? promit sa fiu slugarnic
              sigpic

Comment

bine, mah, te iau, o sa fii prim secretar la led tuning ceasuri de bord si muzica.
                si pe dsign il punem responsabil de campania electorala. el sa isi prezinte masina ca sa adune voturi. daca nu reusim sa prindem macar 30% in parlament, il demitem si-l dam si afara din partid pe motiv de incopetenta. ce zici, merge?
                Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

eu vreau la serviciile secrete ca vreau sa fiu turnator ..in pahare
                  Welcome to the Club, We Have Jackets !

Comment

Ba XP e numai bun de presedinte daca mai scapa si cate o expresie deocheata. Totul e sa bage si chestia "pasarica mica".
                    Cel mai lent 1,6 8v

Comment

Mai e vre-un loc ? Ca vreau si eu sa o cunosc pe nepoata aia de gradul 5 a lui Boc. Poate raman definitiv in parlament.....

Comment

locuri sunt...pana la minim 25000 de posturi de conducere libere inca...
                        Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

Comment

daca ramai definitiv in parlament, nu mai apuci s-o f...luieri

Comment

Seba, sa nu uiti de Ardeal !
                            sigpic
                            Maică, ce mafioți de treabă !!!

Comment

pa' io de unde mama dracu' is, de felu' meu? banat, ardeal, crisana, transilvania, maramures...tot un drac

Comment

Ardealul de Deva, mai omule, o functie, doua !
                                sigpic
                                Maică, ce mafioți de treabă !!!

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google