A nu semnaliza a devenit o moda in romania!

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Si eu semnalizez intotdeauna, indiferent ca am sau nu cui . Daca asta e obligatia , atunci asta fac. la noi in timisoara de obicei taximetristii nu prea semnalizeaza si "fomeile" , e ocupate cu vorbitul la telefon . Mai ales in sensurile giratorii si la schimbarea benzilor de mers .

Comment

Semnalizez orice manevra, mai putin atunci cand sunt singur pe sosea, cand nu misc maneta. In schimb, in Timisoara, de azi dimineata am zis ca le rup capetele taximetristilor care nu semnalizeaza si altor nesimtiti la care trebuie sa ghicesti manevra cand vorbesc la telefon sau au treaba cu o pupaza dintr-o alta masina sau de pe trotuar.
      The future is already here - it's just not very evenly distributed. - W. Gibson

Comment

semnalizez orice manevra fac cu masina ... dar dupa cum bine stiti in Bucuresti sunt putini cei dar mai semnalizeaza si atunci cand o fac la schimbarea benzilor mai pretind si ca au prioritate ) (am patit-o cu un taximetrist pe care nu am vrut sa-l las pe banda mea si cand am ajuns in dreptul lui mi-a spus ca are prioritate ... mi-a dat semnal)

Comment

Eu semnalizez mereu, dar ma enerveaza maneta, ca uneori nu sta si trebuie sa o tin eu sa nu revina la pozitia initiala
          sigpic
          Sa inebuneasca nebunele cand vin cu DACIA

Comment

@Silviu stiu cat este regulamentar dar macar un 15-20 m si tot ar fi bine. Ai timp sa reactionezi sau stii ce sa faci. Asa-ti tranteste in 2 m semnalizarea si la revedere.
            Cel mai lent 1,6 8v

Comment

...din cate stiu semnalizez de cate ori este nevoie...insa vad multi care fie nu semnalizeaza deloc la schimbarea directie de mers sau la trecerea de pe o banda pe alta,fie care semnalizeaza aiurea(cei mai periculosi ) ,fie semnalizeaza in curbe(curbe fara variante)

Comment

mai semnalizez si eu in curbe....din obisnuinta..dar rar..ma mai amuz si eu cand imi dau seama ce am facut.
                Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

Comment

mai bine ma asigur decat sa pun ca alti semnalu si nu stiu daca au masina langa ei , crezand ca daca au pus semnalu , gen turcia , gata are loc .
                  imi plac uamenii aia care pun semnalu in oras in viraje, desi ei au drum prioritar

Comment

sami zica mie CUCU ala care nu a semnalizat niciodata intr-un viraj....
                    Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

Comment

eu nu semnalizez niciodata in viraj:| adica daca merg pe serpentine trebuie sa semnalizez fiecare curba? glumesc
                      (\__/)
                      (='.'=)
                      (")_(")

Comment

In Bucuresti nefolosirea semnalului nu e "moda", e epidemie de-a dreptul...
                        sigpic
                        ^Logan turbat (WIP)^

Comment

cam in 95% semnalizez, asa m-am invatat si stiu ca e bine atat pt. cei din jur cat si pt. mine. restul de 5% nu semnalizez atunci cand sunt pe strazi laturalnice si cand nu mai e nimeni pe strada. Stiu ca este o problema destul de grava pt. ca nici prin Tulcea nu prea se mai semnalizeaza la schimbarea directiei de mers...sau a benzii... mi s-a intamplat de foarte multe ori pana acu sa fiu cat pe ce sa pocnesc cativa tocmai din aceasta cauza. Dar asta e lumea in care traim!
                          Every story has an end, but in life...every ending is just a new begining.

Comment

Originally posted by Valentin_N View Post
                            In Bucuresti nefolosirea semnalului nu e "moda", e epidemie de-a dreptul...
                            in bucuresti e care pe care , exact ca in viata , trebuie sa te descurci.

Comment

eu semnalizez de fiecare data exceptand momentele cand sunt singur pe sosea si unde intalnesc indicatoarele obligatoriu la dreapta sau stanga.....acolo ce sa semnalizez??
                              Traieste fiecare zi ca si cand ar fi ultima!!

Comment

eu cel putin vad o gramada de "pitipoance" in trafic care zici ca siau luat soseaua lor,ce sa mai zic de semnalizare,sau cind iti taie calea,ce pot sa zic decit ca ma feresc de femei in trafic cit pot,si daca ar fi dupa mine nu leas da drept de condus
                                sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google