A nu semnaliza a devenit o moda in romania!

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• A nu semnaliza a devenit o moda in romania!

salut.deschid acest thread pentru a vedea cati dintre voi semnalizeaza la schimbarea directiei de mers,la schimbarea benzi,in sensuri giratorii,si pe unde se mai semnalizeaza.de la un timp semnalizatul in trafic a devenit o moda,soferii nu se mai deranjeaza pentru a mai misca maneta in jos si in sus.dar de ce???inainte parca nu era asa grav.de vreun an totul a luat-o razna.ar trebui politia sa fie cu ochii prin trafic si pe toti cei care nu semnalizeaza...sa-i amendeze.eu unu...le-as rupe maneta de semnalizare la cei care nu o folosesc,ca sa nu ii mai incurce.

intrebarea este urmatoarea: TU SEMNALIZEZI???
    Logan Kiss Fm 1.4 MPI Gri Comete

poate in Brasov din cauza aerului...
    in Timisoara de obicei se semnalizeaza si chiar au inceput participantii din trafic sa fie mult mai civilizati ca acum 2-3 ani.
    eu unul semnalizez in 90% din cazuri. celelalte 10% nu semnalizez daca nu e nimeni in spate, fata, laterale sus sau jos
    Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan

Comment

da...e foarte nasol in Bv multi PROSTI la volan...

giratoriile ar fi super...daca IDIOTII ar invata sa le foloseasca corect...
      nu mai zic de toti TAMPITII care au permis dar...nu stie sa citeasca domle...ca cu euroiu lom permisu. (cacofonia si greselile sunt voite)
      Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

Comment

eu semnalizez 91% si 9 % nu ca maneta de semnalizare s-a uzat si da e adevarat cum a zis si colegul mai sus la noi in timisoara se semnalizeaza,parerea mea
        sigpic #

Comment

Si in Cluj se semnalizeaza exceptand unii taximetristi care nu se mai deranjeaza sa miste de maneta.
          sigpic

Comment

eu sunt mha ala care nu semnalizeaza....dati cu pietre...mai bine pui tu mana pe maneta exact in momentul in care faci manevra..dacat sa semnalizezi deloc..
            sigpic

Comment

tu esti ... ? atunci iti doresc sa nu semnalizezi cand ai un camion in dreapta ta in sens.
              Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

Comment

bine punctat theo, as fi deschis eu un thread asemanator inaintea ta daca nu o faceai .
                la noi in constanta taximetristii nu semnalizeaza niciodata, i-as bate pe toti .
                eu semnalizez mereu, chiar si cand sunt singur pe strada, poate ca e noapte si o persoana merge pe carosabil iar eu nu o vad, vreau sa imi schimb directia fara sa semnalizez si o lovesc. daca semnalizam ? poate acea persoana ma vedea din timp si se ferea .
                sigpic

Comment

in cea mai mare parte eu semnalizez mai putin cand sunt pe stradutele dintre blocuri pe unde nu prea se circula si doar atunci cand nu este numeni dar daca se intampla sa fie semnalizez ca nu ma doare mana spre deosebire de toti ''smecherii'' (marlanii) cu masini scumpe ce nu se deranjeaza prea mult sa semnalizeze ca sa nu mai zic de cei ce opresc pe mijlocul strazii sa vb cu cineva sau sa se duca pe la vrun magazin asa e la Galati in alta parte nu stiu

Comment

Si eu semnalizez de fiecare data, inclusiv pe aleile dintre blocuri deoarece nu se stie peste ce scuterist vitezoman cu aere de Schumacher dau.

Chiar astazi am intalnit un specimen deosebit: in fata mea (culmea) un BMW. Ajungem amandoi la o intersectie in T (veneam din piciorul T-ului) unde aveam cedeaza trecerea. Cel cu BMW-ul se opreste si sta... si sta. Peste vreo 30 - 40 de secunde (ca norocul ca nu eram asa grabit si eram si curios de ce sta atat de mult, tinand cont ca nu trecea nicio masina pe drumul cu prioritate) vad ca bizonul se da jos din masina si incepe sa caute ceva, relaxat, in portbagaj, de parca era in parcare sau in curte la tat'su (tineti cont ca masina era pe banda mea de mers si o bloca complet !! ). Peste inca vreo 10 secunde ma observa si pe mine cum faceam manevre sa il depasesc si vazand ce privire am, ridica din umeri si isi vede mai departe de treaba.

Acuma intrebare: Era chiar asa greu sa apese butonul de avarii?? Ca atunci macar stiam cum sta treaba si treceam de el si dupa nu avea decat sa caute pana maine in portbagaj.
                    sigpic

Comment

in situatiile astea ar fi binevenita o masina mareee

Comment

eu semnalizez in toate cazurile...poate imi mai scapa cand sunt in unele locuri in care nu este neaparat nevoie sa semnalizez.sunt multi idioti care ma depasesc cu masini scumpe care nu semnalizeaza(in depasire).multi au facut si mijto de mine ca semnalizez si ma opresc si atunci cand scot masina din curte.pe mine asa m-a invatat domnu' instructoru' si asa cred ca e mai bine.

Comment

Si eu semnalizez in 95 % din cazuri, restul de 5 procente nu semnalizez cand sunt chiar singur si nu am pe cine sa fac atent ca imi schimb directia.

Comment

Eu semnalizez tot timpul dar uneori cum a mai spus cineva mai face figuri maneta. Oricum si atunci tot clipoceste o data de doua ori. Problema este nu ca nu se semnalizeaza ci ca se semnalizeaza cu 2 metri inainte de a schimba directia de mers. Bine este sa se semnalizeze cu cel putin 15 metri inainte(in oras).
                            Amuzant este ca uneori semnalizez si pe drumurile de pamant (cand ma duc la pescuit) .
                            Cel mai lent 1,6 8v

Comment

eu semnalizez cam in 95% din cazuri. A devenit un reflex. Si cand plec din fata blocului semnalizez desi sunt doar eu si celelalte masini parcate...

@Cristi_LCD regulamentar este sa semnalizezi cu 50m (in localitate) inainte de a schimba directia de mers sau daca ai intentia de a vira stg, dr etc. dar multi, cum zici si tu, nu fac asta...sau mai sunt specimenele care cred ca daca pun semnalizarea au prioritate de trecere de pe o banda pe alta fara sa se mai asigure ... :-)

S.
                              I have no special talent. I am only passionately curious.

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google