De Teren? Noul SUV Dacia.

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Acuma iertata fie-mi expresia dar " si cu p**a in c*r si cu sufletul in Rai nu se poate" adica nu putem avea o masina frumoasa ca si design, cu motoare de ultima generatie la pret de low-cost. Ne place sau nu, desi s-ar putea mai bine, Dacia SUV a iesit cum a iesit si asta nu datorita prostiei/incompetentei designerilor ci datorita politicii rigide a Renault in ceea ce priveste concurenta din grup.
    sigpic

Comment

Nu inteleg de ce va tot plangeti, daca va uitati atent in poza aia in care e ridicata capota, o sa vedeti ca ea se ridica ajutata de un tub cu gaz, nu mai e ca la vechile dacii (printre care si ale voastre) cand ridici capota cu mana si o sustii cu o tija metalica. Ce, nu e suficient progresul asta ?

Comment

Si mie imi place abia astept sa-l vad pe sosea in trafic,restul e logan.
        sigpic #

Comment

Mda nu e nici urata rau dar nici frumoasa, eu ma asteptam la ceva cu aspect mai ... sa zic asa "modern" dar de nu e nici BMW ,nici AUDI adica masini care sar usor de 25 - 30 de mii de euroi.Sper doar sa nu aiba preturi de peste 15 mii si sa nu se mai utilizeze motorasul ala dci de 70 de armasari si nici 1,6 benzinar.

Comment

Eu zic ca versiunile superioare ca dotari vor depasi 15k euro, mai ales daca vor fi si cu tractiune 4x4.
            sigpic

Comment

Oricum nene,Logan-ul cand a iesit nu era urata,era chiar ok.Asta e urata rau...Arata muuuult mai bine Sandero Stepway,plus ca are si garda mai mare,e mini SUV.Si urata deloc nu e,mie imi place foarte mult,chiar as da banii pe ea.E foarte ok.Pentru cine nu o stie inca:
              Attached Files
              sigpic

Comment

pe sandero nu inteleg de ce l-au cocotat mai sus ca doar nu e suv iar garda la sol era deja asdaptata pentru drumurile noastre .sa faca testul elanului cu sandero Stepway.abia acum se va rasturna prima dacie.la suv-ri oricum preturile sunt mai mari mai ales daca vrei si 4x4 ca doar aia face toti banii.eu amers mult cu 4x4, mai ales cu aro (pe care il injura unii) si in conditii grele, si e uluitor sa vezi pe unde te bagi cu 4x4.
                Welcome to the Club, We Have Jackets !

Comment

Mie nu mi se pare atat de urat, mai ales ca realizez si utilitatea acestei masini. Practic in designul acestui model singurul lucru care ma contrariaza este faptul ca nu au optat pt continuarea stopurilor si pe hayon, preferand sa embosseze tabla. In rest masina este exact asa cum ma asteptam. Acum eu nu stiu ce asteptari aveti voi de la un SUV, sa debordeze de frumusete? Cate SUV-uri pot fi caracterizate frumoase si cate urate (vezi vechiul Santa FE, vezi SangYong, vezi Peugeot 4007 si alte zeci de exemple); practic putinele SUV-uri aratoase vin de la constructorii premium si vin pe bani grei. Legat de barile negre, iarasi realizez cu stupoare ca nu se gandeste nimeni la destinatia acestei masini; pai la ce plm ii trebuie aluia care o ia pt munca la padure bari in culoarea caroseriei, ca sa aiba ce vopsi saptamanal? Mai ales ca in variantele de echipare sarace se vor gasi o serie de angajati dubiosi care vor folosi masina in scopuri utilitare.

P.S.: Am urmarit comentariile de pe daciacIub (o parte din ele pertinente), le-am urmarit si pe cele de pe automarket, cat si pe cele de pe promotor (comentarii sterile, cu iz de cocalar, la fel ca si caracterul revistei dealtfel) si ma minunez de cat de aiurea isi da toata lumea cu parerea (despre orice dealtfel) in tara asta. Au revenit iarasi in discutiile vechile sinagme "logan sifonier" etc, de la aceiasi oameni frustrati care vor design de alfa romeo, motoare de bmw, interior de audi si confort de mercedes (produs nerealizat pana in zilele noastre) de la dacia (si evident pe bani putini). Si mai vrem sa dam si inainte....

L.E.: E bine ca discutam despre un model nou la "cafenea", macar aberatiile au acoperire. De ce nu mutati subiectul la "bancuri" sau la "componente IT". OMG!
                  Last edited by catalinux; 4 July 2009, 09:48.
                  sigpic

Comment

in brazilia inca se fabrica aro dar sub alta denumire si mie chiar imi placea cum aratau unele modele.laei au putut sa puna airbaguri si abs iar la noi nu ba mai rau am inmormantat si fabrica.daca face treaba bine si e si ieftin nu conteaza ca e frigider.sa vad eu pe unul care se baga in mocirla pana la cur si interior full cu pele ca-l mananc.cu masina de fite nu prea te incumeti sa-ti bagi p....iciorul in ea.

Comment

Cu destinatia masinii nu prea ai nimert, ca orice suv mai mult ca sigur va circula peste 90% pe drumuri publice , restul pe unde apuca .

Comment

@margelatu: Si ce relevanta are asta cu subiectul? Care e treaba cu Aro? Si de ce vorbesti de SUV-urile cu tapiterie de piele si interior full?

La intrebarea 3 imi pot raspunde si singur, pt ca probabil la fel ca marea majoritate te asteptai ca SUV-ul Dacia sa fie o masina de fitza (cu nebunii) la 12.000E si aparitia unei masini "altfel" te contrariaza, dar celelalte afirmatii sunt... de neinteles.

L.E.: @madi: unde scrie asta? Ce intelegi tu prin SUV (Sport Utility Vehicle)?
                        Last edited by catalinux; 4 July 2009, 09:59.
                        sigpic

Comment

pai eu nu ma asteptam la dacia sa faca masina de fite prea curand .si nici nu cred ca o sa faca.sa nu-mi spui ca masina asta va intra in mocirla pana la gat ca nu te cred.
                          Last edited by margelatu; 4 July 2009, 10:08.

Comment

Nu ma leg de segmentul in care este incadrata masina , ci de modul in care o folosec posesorii masinii. Sa sti ca , cei care folosec masinile pe teren , in afara drumurilor publice , sunt firmele gen: electrica , petrom , operatorii de telefonie mobile si eventual cei de la drumuri . SUV -ul este o masina cu posibilitati sporite de a merge pe drumuri accidentate (unele au tractiune 4x4) , dar nu o poti numi o masina de teren.

Comment

off topic:catalinux noi ne dam cu parerea mai facem si un banc ,mai vorbim si aiurea, ca de nu a parut inca.daca majoritea au zis ca nu le place designul care e problema?fiecare poate sa zica de masina cum vrea ca efrigider,sifonier..nu le lua pe toate in serios ca faci tensiune.

Comment

Originally posted by costyn955 View Post
                                aici sunt de aceeasi parere cu darksid3...
                                cat despre parte cu low cost... eu unu sunt de parere ca piesele pt marcile frantuzesti sunt cele mai scumpe si asta influenteaza si in pretul masinii. daca era dacia luata de VW si facea (presupunand) aceleasi modele care le-a scos renault (dar pe piese, design etc) de VW cred ca pretul era mult mai jos. dar fiecare cu parerea lui.
                                Intr-un fel era nasol daca DACIA era cumparata de Volkswagen AG.Sa-ti spun si de ce: toate masinile grupului VW sunt comercializate prin compania PORSHE, astia dicteaza totul de la distributie, preturi, nivele de echipare si deasemenea sunt singurii care aproba rezolvarea problemelor pe garantie deci acolo nu misca nimic fara sa stie PORSHE ceea ce a deranjat si deranjeaza in continuare pe multa lume.Este cam cum a spus Lapusneanu-"daca voi nu ma vreti, eu va vreau".

L.E.
                                Mie-mi place SUV-ul asta de la DACIA ca design, sa vedem in ce fel o sa-l echipeze ca nivel de dotare si ce motorizari o sa aibe si poate fi un candidat serios pentru urmatoarea achizitie.
                                Last edited by Cromatic; 4 July 2009, 13:12.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google