Kakaya riusca diesdiemona
De Teren? Noul SUV Dacia.
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by bro View Postuitati cat de oribil e GLK-ul de exemplu. doar ca e Mercedes, nu inseamna ca e ok din punct de vedere estetic by default. e hidos. si mai costa si o caruta de bani. pe langa el, la banii pe care-i face, SUV-ul romanesc e un fel de Jaguar E-Type.
Comment
-
ba da, cu un audi sportquattro s1/e2 ca masina de duminica, m-ar multumi
eu sunt mai de moda veche, vrei viteza, iei una bucata conserva frantuzeasca sa-i bati la linii pe cascadorii cu bemweu sau tigai japoneze, sau motor de neam prost, aka viperu cu motor de 8200cmc, sau una bucata masina de rally grB. pt offroad, am enumerat mai devreme ce fel de g-klasse, defender, patrol gr, landcruiser ala vechiu, niva as prefera. iar masina de oras, pt fite, un f50 zau ca m-ar multumi. pt familie, renault grand espace. dar nu ma luati cu suv-uri gen sandero stepway, scenic , cross golf si alte lubenite de-astea sau tuareg, tiguan, cascai, icstrei si alte rateuri de-astea de nici n-ai loc sa parchezi cu ele, nici sa iesi din sant cu ea nu poti. cu atat mai mult impotenta dacie suv cu 1.6mpi87cp si 4x4, cu dotari lipsa grupa mare, dar suv de oras. da, pt orase gen capetown, kombusu, mubamba, tion-peng-ji si altele de-astea...
cum ziceam, nu va luati dupa mine, nu-s adeptul masinilor struto-camila si de aia vorbesc urat cand le vadDemocratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Comment
-
salut
chiar arata bine masinutza.Eu o vad ca seamana un pic din lateral cu toyota rav4 modelul mai nou. Fata daca ii facea farurile mai alungite, rotunjite...cam toti zic de partea din fata. Asta e. Sa ne bucuram ca totusi e mai dragut SUV-ul decat Yeti de la Skoda. Si ca am depasit demult era ARO 10 11 si mai stiu eu care. E ceva nou si daca ii bun, merita. Acuma cam toate sunt facute de mantuiala..cu o mica exceptie daca imi permiteti...Kaleos eeeeeeeee altceva.
Cine e interesat sa-i imbrac volanul de logan in piele sau imitatie sa imi dea de stire 100 de lei bucata cu material cu tot. Ramburs inca 50 de leiLast edited by horeapersatop; 9 July 2009, 23:23.The mouse
Comment
-
Masina din poze nu e varianta finala, mai mult ca sigur se vor mai opera schimbari pana la anul, acum e in teste caroseria si trenul de rulare.
Comment
-
Daca masina va fi lasata pe piata dupa data de 1 Septembrie 2009, atunci cu siguranta va fi EURO 5, pentru ca e un model nou, iar orice model nou scos dupa data de mai sus trebuie sa respecte noile norme de poluare. Concluzia ? Pai e exclus sa vedem motorizari de genul: 1.4 mpi, 1.6 mpi...dar poate vom avea 1.2 16V
Comment
-
Motorizari sigure sunt 1,6 16v 105 CP, 1,5 dCi 105 CP, iar pentru 4x4 s-ar putea si 1,4 TCe 130 CP. Nu e exclus nici un 1,4 16v 98 CP.
Comment
Comment