Pai pana la urma asa arata?Ca eu am vazut cu totul alte poze decat acestea?
De Teren? Noul SUV Dacia.
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Ca sa scoti anumite forme necesita bani bagati in linia de productie. Totul se resfrange asupra costului final. Deci nu e vorba de putut ci de vrut. Stati sa vedem interior, motorizari, tipuri de transmisie, comportament pe teren accidentat, pretul.In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul
Comment
-
in general masinile frantuzesti sunt ***(ui)riste.adica au un design mai deosebit.trebe sa fi francez ca sa intelegi ce au vrut ei sa exprime prin liniile ,contururile ,incongruenta fenomenologica si irational cadoca..adica stiti voi de la toma caragiu.Welcome to the Club, We Have Jackets !
Comment
-
Originally posted by Red_Alin View PostDar pana la urma asta va iesi?
Sau va suporta anumite modificari masina in sine?
http://www.***********/noutati-auto-...velita-4612772
Comment
-
Ma intreb ce nume i-o pune zeii designului de la Mioveni. Dacia Prafos? La ce avem in tara, un prafos ne-ar trebui.
Cale lunga fata de ce a prezentat, ca sigur, Promotorul. Imi mangaia retina, modelele estimate de cei de la Promotor, acum cateva saptamani.Last edited by lupulucian; 2 July 2009, 19:44.
Comment
-
dupa ce insira toate motorizarile deja existente, la sfarsitul articolului se arunca bomba.... 1.9 dci 130 cp. poate oi trai sa o vad si pe asta. motor renault de prin anii 90, platforma nissan de prin anii 80, urmeaza anii 70. oare ce i-ar mai pune??? cred ca la mioveni e laborator de BRAINIACS (I CAN DO SCIENCE ME!!!!) (pt cunoscatori). eu am o sugestie de denumire "dacia strutocamila". sau o denumire mai lunga, dar sugestiva "dacia fara pic de orignalitate in ea".sigpic
Comment
-
ascundeti copii si femeile gravide , vine noul SUV dacia . Vai cat e de urata in fata, zici ca se holbeaza cu farurile alea . Vorba lui JREwing , Nissan Quashquai cu titulatura de dacia , si probabil mai ieftin . Nu au pic de originalitate . Eu unul sigur nu mi-as cumpara asa ceva . Dar vorba aia : parerea mea
Comment
Comment