De Teren? Noul SUV Dacia.

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

e urata cu draci...mai bine era sa scoata pe loganul ala alb din teste....ala cu garda si tractiunea modificata.
    Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

Comment

mie imi place si atat.
      Every story has an end, but in life...every ending is just a new begining.

Comment

Nici cu suv-ul chinezilor nu se compara. Hover arata chiar bine pe langa tigaia asta.
        Oamenii de lucreaza la design sunt praf, oare cand or sa scoata si astia o masina?
        Astra J 1.4T 140cp Enjoy Power Red

Comment

Daca am fi prosperat in toate domeniile ca in auto ar fi fost bine.

Comment

aia arata asa, cealalta asa, ....cea coreeana sau chinezeasca e mai nush cum etc,

...pe langa cum arata conteaza si cum merge, si cat costa si cum se intretine... asa ca luati-va hoover daca vreti, eu astept sa vad cum e masina asta
            Last edited by Seba; 3 July 2009, 15:22. Reason: Automerged Doublepost

Comment

Deocamdata nu-mi place, in timp poate ca ma voi obisnui cu exteriorul, daca ii mai baga si un gen de Ph2 ar fi si mai bine. Pe mine acest model nu prea m-a interesat insa sunt curios daca odata cu lansarea SUV-ului vor lansa si o versiune mai sportiva a Loganului, respectiv 1.6-le de 133 de cp.
              4 pistons + GPL + tuningu' casei = km multi & 1.5 dCi 85 BoiP

Comment

Un Logan de 130 CP, ar fi beton !
                sigpic
                Maică, ce mafioți de treabă !!!

Comment

sunt curios ...astia care si-au pus pe logan oglinzi de mcv...acum le vor da jos si vor pune de Dacia suv ??????
                  Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

Comment

Este exact ca la inceput , logan no way dar dupa aia si nemtii l-au apreciat, de-aia nu mai prididesc cu comenzile.
                    mumus, mai suparare, ideea de a-ti pune respectivele oglinzi deriva din situatia practica.

P.S.

Sper ca multi dintre noi sa inteleaga limba romana.
                    Last edited by Cromatic; 3 July 2009, 16:40.

Comment

arata... interesant. spatele da putin totusi cu pathfinder de la nissan mai ales geamul, fata... zic eu ca se putea mai bine putin dar tot e un inceput. per ansamblu pare ok. sper ca asta e 4x4 (intr-un final).

Comment

Hai cu motoareleeeee...........

Comment

Sincer .
                          Este foarte (Hidoasa)Urata.
                          Si o masina low cost nu inseamna ca trebuie sa fie urata , asta este vina designerilor.

Comment

Si cum o face frumoasa?...o ia la pila pana iese OZN? Frumos inseamna in primul rand bani bagati in linia de asamblare, productie...costuri care se refrang in costul final si mai e ceva...prost o fi Renaul-ul sa faca masini low cost frumoase si p-ale lor sa le mai cumpere ciu-ciu. Its all about money
                            In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

aici sunt de aceeasi parere cu darksid3...
                              cat despre parte cu low cost... eu unu sunt de parere ca piesele pt marcile frantuzesti sunt cele mai scumpe si asta influenteaza si in pretul masinii. daca era dacia luata de VW si facea (presupunand) aceleasi modele care le-a scos renault (dar pe piese, design etc) de VW cred ca pretul era mult mai jos. dar fiecare cu parerea lui.
                              Last edited by costyn955; 3 July 2009, 20:03.

Comment

pana acum nu imi placeau masinile celor de la sang yong...tigaile alea de masini,care ma dispera toate cum arata.dar dacia a dat-o in bara cu asta,i-a ajuns pe cei de la sang yong.cred ca o sa fie o pierdere de bani pentru ei,"suv-ul" asta.fata e urata cu draci,mai bine puneau cumba fata de la sandero...e urata.poate exista variante mai de top sa o mai infrumuseteze,asta pare a fi una ieftina
                                Logan Kiss Fm 1.4 MPI Gri Comete

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google