De Teren? Noul SUV Dacia.

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Sunt destul de sigure, dar se stie foarte bine cum se schimba lucrurile la Dacia, deci pot interveni modificari majore la nivelul motorizarilor, mai ales ca lansarea e in 2010.
    Cel mai nou proiect auto din România!
    Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

• 1,4 tce nu prea cred ca va fi pe dacie asa curand ca e perea nou pentru romani.celelalte motoare is numai bune acum pe dacie.
      Welcome to the Club, We Have Jackets !

Comment

• bro, acum merg pe jos pt ca nici o masina suv de oras fara sanse in offroad nu ma satisface... multumit?
        Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

• Inseamna ca astepti un facelift de la Dacia suv,nu?)

Comment

• nu, astept dacia s2000 la 6500 euro prin programul "rabla"
            Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

• da nu ai gusturi rele deloc.nu-ti plac cele cu turbo?vad ca tragi la aspirate doar.am crezut ca vorbesti de honda .
              Last edited by margelatu; 13 July 2009, 13:35.
              Welcome to the Club, We Have Jackets !

Comment

• poze cu interiorul nu are nimeni?
                Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

Comment

• nu-mi place suv-ul romanesc. poate niste faruri mai alungite cu asa "ochioase" si fata mai putin "plata" ar fi adus o nota draguta suv-ului. Si sa nu uitam, roata de rezerva spate pusa de portbagaj .

Eh ce pretentii putem avea de la Renault, nu au absolut niciun interes ca Dacia sa mearga peste Renault.

Si ca un apropo, daca nu e 4x4, nu e buna de nimic din mai multe motive :
                  1. Tractiune fata este si loganul si trece peste toate gropile fara probleme, nu merge prin juma de metru de noroi dar nici suv-ul daca nu e 4x4 nu ?
                  2. Am condus un suzuki grand vitara de curand cu motor de , atentie, 1.6! 110 cp parca avea si era 4x4. ERA GROAZNIC. Puneam piciorul la podea si abia vroia sa atinga 60 la ora prin oras. Deci motor de 100 cp nici nu se pune in discutie pe 4x4 sau ceva de dimensiunea suv-ului cu tractiune fata. Masina este prea grea, nu se va compara niciodata cu logan 1.6 16v din cauza greutatii.

parerea mea...
                  Logan Prestige 1.6 16v 105cp stock - 23000km
                  Honda 2.0 Accord Executive M/T - 21000KM

Comment

• ia vezi subaru de 105 cai cat de mult o ia in freza de la logan 1.4mpi din cauza sistemului de tractiune integrala si a greutatii mai mari? vezi in datele tehnice, ca pana in 140, ii sta loganul in fata. si e subaru, nu suv dacia. aia de prosti pun pe nissan motoare de 130 de cai si de preferat dizal, sa aibe cuplu la ture mici...
                    nu compari performantele unui suv cu ale unei berline, mai ales pe asfalt. baga 16volti-u prin namoale, sa vezi cum ii da pseudo-suv-ul de la dacia de-l asculta cu urechea...

Comment

• Da spune-ti voi ce motoare ati vrea sa puna pe suv-ul mioritic?

Comment

• pai motorul de 105 cai sa fie cel mai mic, si dupa acea o motorizare de aprox. 140 cai si una de top, 200 cai
                        Dacia Logan Prestige, 1.6 16V, gri comet...

Comment

• De unde asa ceva?Ca nici renault-ul nu are asa ceva.

Comment

• Are pe Megane RS 200+ cp
                            In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

• Cred ca e singurul care e pe Renault.Ei nu sunt in stare sa bage pe Logan un DCI mai puternic sau un benzinar de 130 si atunci cum sa bage 200 de cai pe Suv>?

Comment

• Offtopic: Mai e pe Renault Velsatis un V6 de 245 de cai
                                In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google