are sefa mea qasqai.....lam condus...1.8 benzina...e ok
De Teren? Noul SUV Dacia.
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
Oricum imi vine greu sa cred ca baga ei motorizarile alea de Nissan de ultima ora...parca vad ca arunca un 1.6 cu 110cp si un diesel 1.5 cu 115cp si gata...ce zice pentru romania(tara de ...) e suficient.
Sincer m-as bucura sa vad macar ca baga dci-ul de 1.9 ar fi cea mai buna motorizare pentru gabaritul masinii.
Comment
-
de ce n-ar baga? daca pt un compact din clasa mica precum Loganul au bagat 3 benzinare si 2 dieseluri, de ce n-ar baga mai multe motorizari pe SUV, mai ales ca deja le au pe Nissan. gandeste-te ca nu-i costa nimic sa produca mai mult ce deja au pe piata, plus ca le creste varietatea ce nu poate insemna decat bine in vanzari.
plus ca 1.9 ala nu e nimic spectaculos ca sa aiba vreun motiv sa-l lase pe dinafara pt Romania. pe megane pana acum vreo 2 ani parca aveau doar 1.5, si 1.9 si 2.2 doar pe laguna. lucrurile se schimba cu timpul. dacia se pare ca-si schimba si ea gama de motorizari, odata cu renuntarea la 8v si introducerea lu' 1.2 16v. o gura de aer proaspat e binevenita intotdeauna, mai bine sa tinem pumnii stransi decat sa carcotim
vremurile astea de cotitura... u gotta love 'em
Comment
-
Originally posted by bro View Postde ce n-ar baga?
plus ca 1.9 ala nu e nimic spectaculos ca sa aiba vreun motiv sa-l lase pe dinafara pt Romania...
Deci sigur va ateriza 1.9 in Romania...
Comment
-
Originally posted by SUPERCAR View PostOricum imi vine greu sa cred ca baga ei motorizarile alea de Nissan de ultima ora...parca vad ca arunca un 1.6 cu 110cp si un diesel 1.5 cu 115cp si gata...ce zice pentru romania(tara de ...) e suficient.
Sincer m-as bucura sa vad macar ca baga dci-ul de 1.9 ar fi cea mai buna motorizare pentru gabaritul masinii.
Comment
-
Suv-ul de la Dacia este ruda saraca a lui Renault !!! O varianta low cost ????
Ce ziceti se aseamana ???
Comment
Comment