De Teren? Noul SUV Dacia.

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• are sefa mea qasqai.....lam condus...1.8 benzina...e ok
    Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

Comment

• Originally posted by SUPERCAR View Post
      ...si pretul putin mai mic
      mi se pare ca Qashqai pleaca de pe la 19000 la cea mai slaba motorizare, 1.6 115cp. iar SUV-ul va ajunge pe la 18000 cu cea mai scumpa motorizare si dotari maxime, probabil pe 1.9 140cp. o mica mare diferenta as zice.

Comment

• Oricum imi vine greu sa cred ca baga ei motorizarile alea de Nissan de ultima ora...parca vad ca arunca un 1.6 cu 110cp si un diesel 1.5 cu 115cp si gata...ce zice pentru romania(tara de ...) e suficient.
        Sincer m-as bucura sa vad macar ca baga dci-ul de 1.9 ar fi cea mai buna motorizare pentru gabaritul masinii.

Comment

• de ce n-ar baga? daca pt un compact din clasa mica precum Loganul au bagat 3 benzinare si 2 dieseluri, de ce n-ar baga mai multe motorizari pe SUV, mai ales ca deja le au pe Nissan. gandeste-te ca nu-i costa nimic sa produca mai mult ce deja au pe piata, plus ca le creste varietatea ce nu poate insemna decat bine in vanzari.
          plus ca 1.9 ala nu e nimic spectaculos ca sa aiba vreun motiv sa-l lase pe dinafara pt Romania. pe megane pana acum vreo 2 ani parca aveau doar 1.5, si 1.9 si 2.2 doar pe laguna. lucrurile se schimba cu timpul. dacia se pare ca-si schimba si ea gama de motorizari, odata cu renuntarea la 8v si introducerea lu' 1.2 16v. o gura de aer proaspat e binevenita intotdeauna, mai bine sa tinem pumnii stransi decat sa carcotim

vremurile astea de cotitura... u gotta love 'em

Comment

• Originally posted by bro View Post
            de ce n-ar baga?
            plus ca 1.9 ala nu e nimic spectaculos ca sa aiba vreun motiv sa-l lase pe dinafara pt Romania...
            Nu numai ca nu e spectaculos 1.9, dar se pregateste sa iasa de pe modelele renault, in campania de "downsize-ing" se pregateste pentru 2010 motorul de 1.6 dci cu puteri pana la 130 CP si peformante superioare pentru consum si emisii (euro5 in sus) .
            Deci sigur va ateriza 1.9 in Romania...

Comment

• Originally posted by SUPERCAR View Post
              Oricum imi vine greu sa cred ca baga ei motorizarile alea de Nissan de ultima ora...parca vad ca arunca un 1.6 cu 110cp si un diesel 1.5 cu 115cp si gata...ce zice pentru romania(tara de ...) e suficient.
              Sincer m-as bucura sa vad macar ca baga dci-ul de 1.9 ar fi cea mai buna motorizare pentru gabaritul masinii.
              Si asa e bine,pai si ce nu ii asa?Ce motorizari vrei pentru drumurile din Romania?

Comment

• Suv-ul de la Dacia este ruda saraca a lui Renault !!! O varianta low cost ????
                Ce ziceti se aseamana ???
                Attached Files

Comment

• hehe.... unde l-ai gasit?
                  Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

Comment

• pare ok masina,cu motorizarile respective,acum o sa avem toti masini de teren.

""Frate mi-am luat jeep-an, DACIA)""
                    Alpine 9853r-> Audison->dls ms6a->full active
                    -> Alpine v12 mrd-m605->jbl pb1220
                    Silent Coat.

Comment

• na, acu sa vezi liniute cu jeepu

Comment

• cand o sa apara...tare imi e ca o sa vad embleme de Q7 ,Q5 , M-power, x6 x5 si nelipsitu' nike pe luneta

Comment

• Mie imi place.
                          Poze la interior nu a gasit nimeni? Sa arate la fel ca la Logan?
                          LOGAN ABS+ 1,5 dCI/70 CP (12.2007)
                          CITROEN C1 1,0/68 CP (03.2010)

Comment

• Originally posted by mumus View Post
                            hehe.... unde l-ai gasit?
                            Mai multe detalii gasiti AICI

Comment

• fata e ciudata, dar spatele e "jenibil"
                              Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

• pacat ca tot povesti sunt...om vedea ce va iesi...

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google