IS-81-AMF Pierdut Dacia In Iasi

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• IS-81-AMF Pierdut Dacia In Iasi

Salutare! Daca are cineva informatii despre o dacie rosie in Iasi, cu numarul IS - 81 - AMF, e fabricata in 1989, il rog sa ma anunte aici pe forum pe unde a vazut-o, sau un bip/mesaj/telefon la 0751-258586. Am dat-o la cineva, care a dat-o la cineva si tot asa si nu mai dau de ea.

Multumesc!

PS: cred ca am pus anuntul la 2 sectiuni, rog stergerea unuia din ele.

Nu ma duc la politie ca nu vreau sa creez probleme, vreau doar sa o radiez!!!
    Poate o vede careva pe undeva...
    Multumesc!
    Last edited by huzzy1981; 3 July 2009, 21:42. Reason: Automerged Doublepost
    1.5 DCi Laureat Gri platine, a strong car for a strong man!

Foarte naspa chestia asta, niciodata nu vand masini fara acte. Bafta poate ai noroc si o mai gasesti
    Logan Prestige 1.6, SunTek Tints, Pilot exhaust, White Rims sigpic

Comment

acel cineva caruia iai dat-o ...sa iti dea masina sau il dai la politie...simplu.
      Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

Comment

ce probleme crezi ca ai putea creea daca te duci la politie??? iti recuperi masina si atat. Si...de ce a fost nevoie ca acel cineva sa dea masina altcuiva. Macar ti-a cerut voie?
        Every story has an end, but in life...every ending is just a new begining.

Comment

Hm ce oameni,si chiar asa nu vad ce probleme sunt daca te duci la politie masine e a ta si cam asta e.BAFTA

Comment

Dute si tu la firma de asigurari si vezi poate-ti spun ei ceva.Asta e de la C.S.A.Interogarea a fost daca avea asigurare la data de 10-07-2009.

La data de 10-07-2009, autovehiculul cu numarul de inmatriculare IS81AMF este asigurat la:

SOCIETATEA COMERCIALA DE ASIGURARE-REASIGURARE ASTRA S.A. (detalii societate)
            Filiala IS10
            CT-97-VIPsigpic

Comment

Asigurarea este scrisa pe numele celui din certifcatul de inmatriculare, nu stiu daca afla ceva. Poate ai norocul sa-i ia certificatul de inmatriculare, atunci este nevoit sa vina pentru ca, acesta se inapoiaza numai titularului. Nu este decat problema impozitului, poti primii si amenzi de circulatie, eu in locul tau as merge la politie.

Comment

poate i-i da cei de la asigurare adresa celui care a facut asigurarea sau numarul de telefon.
                CT-97-VIPsigpic

Comment

deja am sunat de ceva vreme la asigurari si mi-a spus ce mi-ati spus si voi: asigurarea e facuta cu numele din certificat, deci...
                  nu o mai am de 2 ani, pana acum am platit doar impozitul, acuma nu stiu ce sa zic, imi cam sta pe creier!

Comment

mergi la politie si le explici problema, ca ai vandut masina si nu a mai venit cumparatorul sa faci actele. se va rezolva

Comment

dute la filiala din iasi unde a fost facuta asigurarea si roaga-i frumos ca sa caute cine a facut asigurarea la masina ta si sa-ti dea adresa.Nu stiu daca vor pentru ca e vorba de confidentialitatea datelor dar poti incerca.Daca aveai macar factura facuta o puteai scade de la impozit.Si eu mai am o masina pe numele meu si am scazut-o de la impozit fara sa o radiez.
                      Ar mai fi o varianta sa dai cartea si talonul pierdute si sa scoti altele iar apoi sa o radiezi dar poti crea neplaceri si celui care o detine acum dar mai mult tie,deci nu e bine.
                      Asiguraeea e facuta la filiala is10
                      CT-97-VIPsigpic

Comment

Originally posted by huzzy1981 View Post
                        deja am sunat de ceva vreme la asigurari si mi-a spus ce mi-ati spus si voi: asigurarea e facuta cu numele din certificat, deci...
                        nu o mai am de 2 ani, pana acum am platit doar impozitul, acuma nu stiu ce sa zic, imi cam sta pe creier!
                        Asteapta sa faca ITP sau poate a facut,un telefon la RAR si afli adresa si numele celui care a prezentat masina.Dca ai cartea de identitate sau o copie imi spui seria cartii si ultimile caractere din seria de sasiu si aflu eu unde a facut ITP.
                        LOGAN--> <--TOYOTA

Comment

itp-ul ar fi trebuit sa fie facut anul trecut, si cred ca l-a facut, deoarece daca masina e asigurata acum, sigur circula cu ea.
                          nu stiu daca am copii la carte sau certificat, voi cauta, insa stiu pe de rost seria de sasiu a caroseriei, daca ajuta cu ceva... multumesc.
                          ma gandeam sa nu ma duc la politie sa zic ca am vandut-o cuiva, care a dat-o la altcineva si tot asa si i-am pierdut urma, ca sa nu intru eu la belele ca nu am facut act de vanzare-cumparare...

Comment

Working...
                          X
                          Anulare DPF
                          Politica de Securitate Google