Fan club Logan - Olanda

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Fan club Logan - Olanda

Ei..ce parere aveti? Sa mai zica unii de Logan ca n-are priza la public pe dincolo ca-l iau la bataie. ) Sunt mandru!
    Mandru ca avem ceva cu care iesim afara made in RO (asa cum e el, cu def. si calitati) si lumea il cumpara. Chiar zilele trecute vorbeam cu o nemtzoaica si zicea ca vrea sa-si ia masina noua, Logan MCV pt ca e ieftina si e noua!
    Last edited by Octavian; 1 November 2007, 13:11.

no fii atent ce multe masini erau...oare cand o sa se faca si la noi asa intalniri

Comment

...si uite asa se pot lega niste relatii de prietenie si interes (nu e nimic ridicol, doar suntem oameni mari). Intalnire cu masinile produse de nea Vasile de la Mioveni... Bai, deci sunt mandru si gata !

Comment

cu putin noroc poate ne strangem pe 1 decembrie la brasov atatia.
        sigpic........restul e NoSpeedLimit

Comment

da uitati inca un seit din olanda.nici nu stiam ca sau facut ambulante si mcv pentru taxi germania

Comment

Originally posted by Octavian___28
            http://www.evz.ro/article.php?artid=328541

Ei..ce parere aveti? Sa mai zica unii de Logan ca n-are priza la public pe dincolo ca-l iau la bataie. ) Sunt mandru!
            Mandru ca avem ceva cu care iesim afara made in RO (asa cum e el, cu def. si calitati) si lumea il cumpara. Chiar zilele trecute vorbeam cu o nemtzoaica si zicea ca vrea sa-si ia masina noua, Logan MCV pt ca e ieftina si e noua!
            de ce vrei tu sa ne amagesti iarasi ,dar stai linistit in curand o sa ii intrecem
            "cromul este placerea mea"
            "cui nu-i place , valea"

Comment

Am vazut multe loganuri la fabrica de avionane am intrebat pe cineva si a zis k aveti nustiu ce intalnire.maine mai aveti???

Comment

ne vedem duminica la iasi moldovenii mei

Comment

Originally posted by SUPERCAR View Post
                  no fii atent ce multe masini erau...oare cand o sa se faca si la noi asa intalniri

sall ma sti cumva unde se gaseste club logan in iasi ca eu sunt nou si nu stiu une se afla te rog raspundemi

Comment

Working...
                  X
                  Anulare DPF
                  Politica de Securitate Google