Ploiesti Incurcat

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ploiesti Incurcat

cum sa fac sa nu ma ratacesc la ploiesti cand merg la mare? viu de la brasov, las metro, las peco si-n giratoru ala nu stiu cum s o iau spre celebrul albesti paleologu. oricum as da o, tot in oras intru.

Inainte de Mol stanga, mergi vreo 5 km, indicator Buzau-dreapta, Ploiestiori- Petrom stanga.
    INTALNIRE LOGAN CLUB CALARASI DUMINICA ORA 15

Comment

pai bine ma , sa inteleg ca esti nou pe forum , da sa incruci planurile de mare cu My ride-ul ?
      Stiu ca lenea e grea...da nici macar sa da`ti un ochi sa vezi daca postezi corect ?

Comment

Poate asta te ajuta cu ceva!!!
        Attached Files
        Mai bine sa pui raul înainte, si sa lasi ce e mai bun ca o surpriza.sigpic

Comment

daca tot nul ajutati mai bine va aptineti

intrii in ploiesti pe la metro si mergi 3 km pina la MCdonallds [prima intersectie mare ]mergi in continuare drept inainte pe linia de tranvai cam 1 km intri in primu girator[CARAIMAN] si iesi la a 4 iesire [pe linia de tranvai] in continuare cam inca 1 km pina la urmatoarea intersectie [BCR] tot inainte pe linia te tranvai cam 500m cind intri intrum giratoriu mic micut [HALE] acia parasesti linia tranvaiului si iesi la a 3 iesire
          Mergi imainte cam 1.5km pina intrun nou giratoriu si iesi la a doua iesie [DN] SII de acii te duci cale de trei comune bucov ,valea calugareasca si albesti paleologu unde in centru faci dreapa si ai scapat

sau varianta pe centura
          faci stinga dupa giratoriul de la carrefour si ti drumu pina intilnesi o benzinarie rompetrol [DAIA DA LU PATRICIIU] acia faci dreapta treci o cale ferata si mergi inainte cam 1 km unde vei intilni o bifurcatie in Y iesi pe ramura din stinga si tii drumul inca 3km pina dai de o benzinarie a petrom [DAIA DE NEO FURA OMV] Acii faci dreapta ,intrul giratoriu improvizat si te duci cale de trei comune bucov ,valea calugareasca si albesti paleologu unde in centru faci dreapa si ai scapat

daca te ratacesti intreaba nu muscam prea rau
          sa ai parte de vreme frumoasa si sa traiesti ca la ploiesti!
          baiatu cu lenuta monteza filtre polen , alarme si alte cele

Comment

multumesc

va multumesc tuturor. cand ma intorc de la mare o sa va povestesc cum am scos o la capat. va salut si va iubesc!

Comment

aaaa, si inca ceva. MMAXALB a uitat sa precizeze ca Ploiesti-ul e PLIN de gropi. Asa ca ai grija cat ii dai sa nu rupi ceva la masina. Drum bun!

Comment

fratilor numa sa nu ma bateti. cand ma intorc cum sa fac sa nu ma ratacesc? ca la intrarea n ploiesti am nimerit fara sa vreau pe dn1a spre brasov prin valenii de munte. n a fost nici un bai ca e frumos drumu dar de ce e asa ncurcat ploiestiul?

Comment

stai relax, eu am mers de doua ori pana in fata garii unde drumul m-a obligat sa fac 180 si am gasit indicator de buzau in ambele sensuri ale drumului. incurcate sunt caile ploistiului
                  Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

findca ploiestiu are centura [se lucreaca la largirea ei dar totusi exista] si pe unde ai luao tot acola ajungi
                    ploiestiul are in jur de 5 axe[utolie logica] care strabat orasul de la sud la nord si cam tot atitea de la vest la est pe orcare vati incadra puteti remedia situatia la urmatoarea intersectie [poate de aici apare si confuzia]

in privinta nr gropilor va contrazic se reduc in fiecare zii [le mai gasiti doar pe strazile cu linii de tranvai si la cit se lucreaza la reabilitarea strazilor in 2 ani vor disparea cu totu, sper]
                    centura de est e lita mergi cu 150 si nici nu sintesti
                    Last edited by mmaxalb; 8 July 2009, 20:31.
                    baiatu cu lenuta monteza filtre polen , alarme si alte cele

Comment

@HANDOCAD : Cea mai buna solutie este un GPS. Clar! Mai ales ca acum s-au ieftinit.

Comment

cred ca cel mai bine ar fi sa o ia spre bucuresti... de la ploiesti pana la centura bucurestiului mai sunt 60 km si dupa aia teava pe autostrada...
                        sigpic

Comment

Working...
                        X
                        Anulare DPF
                        Politica de Securitate Google