Iluminare locuri spate

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Iluminare locuri spate

Stiu ca exista pe undeva pe internet, cred ca si pe forum, o poza cu un logan care are o lampa asemanatoare cu cea din torpedo pe stalpul din spate dreapta, unde am marcat eu in poza. poate cineva are sau stie pe unde se afla poza. eu o caut de 2 ore si am renuntat.
    vreau sa imi montez si eu lampi pe stalpii din spate si vreau sa ma orientez putin dupa acea poza.
    Attached Files
    Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --

stiu poza...nu era aici pe forum?
    Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

Comment

pai ia incearca sa o gasesti...ca si tie vrei sa iti pun lampi acolo (raspunsul la postul initial)

la postul de acum, cred ca e si pe forum...eu sunt pe mai multe forumuri si nu mai stiu pe care am vazut-o...si unde, in ce topic..
      Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --

Comment

si eu sunt interesat de lampi in partea din spate. nu se poate pune inca o plafoniera pt pasagerii spate, la fel ca cea din fata, legate in pararel?

Comment

Dacia logan : Cum fac sa ....? Cat costa sa ....? Unde gasesc ....? si alte asemenea intrebari
          Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

Comment

arata ff bine asa.....hai ca mi-ati dat o idee buna...
            Traieste fiecare zi ca si cand ar fi ultima!!

Comment

aline am inteles ca asa cum vrei tu au fost luate de pe un bmw.

Comment

na ca am gasit alta poza dar e neclara...mersi mumus pt link. poate gasesc si poza care o stiu eu, care e foarte clara..

unu le-a luat de pe bmw, altu de pe cielo...eu pun din aia de la torpedo, dar fara buton, ca nu am ce face cu el.
                Last edited by B 83 RMJ; 8 July 2009, 22:33.

Comment

da...asta o stiam si eu...sau ma rog...asemanatoare...dar cred ca mai eleganta varianta cu o plafoniera identica si in spate...
                  Cunosti plafoniera mea nu?? ce zici? daca punem pur si simplu o bagheta cu leduri? (asa frumos integrata cumva?)
                  Last edited by mumus; 8 July 2009, 22:42.

Comment

numai banda de leduri nu pun nici sa imi dai bani. plafoniera in spate as pune, dar e cam greu cu trasul cablului, mult mai comod imi e de la contactoarele usilor spate pe stalpi. eu raman la varianta mea momentan, si astept poate pune cineva poza sau un link spre poza de care vorbesc.

multumesc lui mike26ro care mi-a dat poza. este poza care o cautam, si intamplator este poza de pe masina lui. acuma mai trebuie sa vad cum le pun acolo. ce ziceti, merge sa pun lampa de torpedo nu? dar fara buton..
                    Last edited by B 83 RMJ; 9 July 2009, 10:36. Reason: Automerged Doublepost

Comment

Working...
                    X
                    Anulare DPF
                    Politica de Securitate Google