Am o intrebare pt voi. Care varianta e mai ieftina pt un drum in austria. Cu autocarul sau cu masina personala. Nam idee cat costa autobuzul si nici cati km ar fi pana acolo daca merg cu masina. intrebarea e informativa.
Sfaturi Pt Cei Care Vor Sa Mearga Cu Masina In Strainatate
Collapse
X
-
Bucuresti - Viena, sunt ~1000 km si ai 15 ore de mers (cu tot cu pauze si mers cu viteza legala). La un consum de 7%, ar veni cam 140 litri de benzina (dus-intors), 140 x 4.6 lei (litru de benzina) = 644 lei dus intors + vignete pentru Ungaria si Austria, ajungi la 700 lei.
Autocarul... n-am ideie cat e...
L.E. Acum am vauzt ca ai si GPL, deci pretul e la jumate. Nici nu incape discutie de autocar.Last edited by vitriol; 7 September 2010, 21:37.sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.
Comment
-
Pt cei care vor sa ajunga in Franta cu masina personala, sa aveti neaparat card in valuta la voi, deoarece la PECO nu se plateste decat cu el. Eu in am patit-o, aveam bani dar nu si card si nu aveam cum sa alimentez, noroc ca am dat de un francez care vizitase Romania si mi-a dat cardul lui ca sa alimentez si i-am dat banii.
Comment
-
asa este, legile lor sunt mult mai aspre!, am fost in multe tzari cu loganul meu, dar numai in Ungaria am intampinat greutatzi iar un necaz a facut ca un prieten de-al meu sa bea in Italia si i-a confiscat masina si amenda de 1500E
legile sunt dure dar Ungurii sunt cei mai nenorocitzi!
- am fost in Ungaria, Austria, Germania, Danemarca, Finlanda, Suedia, Norvegia, Italia Franta, Spania si Bulgaria, nimeni nu m-a controlat, nimeni nu m-a oprit cum m-au oprit Ungurii...rusine lor!lipsa text
Comment
-
Maine vin spre casa pe traseul barcelona-lyon-stuttgart-viena-budapesta-debrecen-turda, daca aveti de gand sa calatoriti si vreti vreo informatie ,o sa va raspund cu placere,deasemenea cei ce vor sa mearga in elvetia si au anumite nelamuriri,va stau la dispozitie
Comment
-
sa traiti bine romanii mei.
si eu am un logan laureate 1.6 si sunt foarte multumit de el. nu a fost facut special pentru mine ca duster-ul, a fost luat din showroom. si de duster sunt foarte multumit.
ca sa nu fie cu suparare, am cerut uzinei sa deblocheze culoarea rosie pentru duster, astfel toti cei care doresc sa poata avea aceasta culoare pe duster-ul propriu.
Comment
-
In Grecia nu am avut nicio problema cu politia, chiar ne-au ajutat desi incalcasem regulile(sens unic, stradute inguste in Atena, semnele nu erau vizibile). Nu acelasi lucru pot spune de politistii din Bulgaria(NOAPTE - radar, viteza 10 km peste limita - amenda numai pentru conducatorii auto inregistrate in Romania).
Drum bun fara peripetii!
Comment
Comment