Intrebari/raspunsuri/Probleme Telefon Mobil!

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Intrebari/raspunsuri/Probleme Telefon Mobil!

Salut,m-am gandit ca ar fi bun un thread legat de problemele telefoanelor fie ele minore sau nu.
    Poate vreun logansit se pricepe sau lucreaza in domeniusi ne rezolva.
    Sa incep eu: Dintr-o data se w200i al meu nu se mai aprinde ci lumineaza intermitent.Habar nu am ce are deoarece nu ma pricep.Trebuie sa scot bateria din el sa se opreasca.
    Cum la mine in oras nu am unde sa il duc sa il repar iar pe net nu am gasit nimic asemanator imi spun of-ul aici.
    Vedeti aici
    sigpic
    !

bun bun si eu o mica problema .. un update de soft garmin pe un nokia 6110 navigator o recomandare ceva

Comment

Cine stie care e treaba cu telefoanele cu modul GPS achizitionat separat?

Am un Nokia 6303 clasic. Ma gandeam sa iau pentru el si modului de GPS, fiindca - desi scump - se actualizeaza foarte frecvent hartile. La reprezentanta Nokia, o gagica - ce nu avea habar nici pe lume era, desi arata incredibil - mi-a spus ca, chiar daca iau modulul GPS, trebuie sa imi fac nu stiu ce abonament, care costa. Pe site nu am gasit nimic de treaba asta si m-am gandit ca vreunul din voi are asa ceva si/sau stie despre asta, inainte sa ma iau de astia de la Nokia...
      The future is already here - it's just not very evenly distributed. - W. Gibson

Comment

Nu se plateste nici un abonament. Instalezi un soft de navigatie in telefon (sa aibe OS Symbian) si apoi atasezi GPS-ul la telefon pentru a putea receptiona semnal de la sateliti.
        In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

Nokia 6303 clasic are propriul OS. Modulul GPS se conecteaza prin „bluștuț”. De pe site-ul Nokia nu pricepi mai multe fiiindca nu sunt date decat compatibilitatile intre modulul GPS si telefoane. Nu zic nimic altceva.

Comment

alt thread? verifica " probleme telefoane " !
            " Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "

Comment

Hai ca m-am edificat cu problema mea. Eventual rog un moderator sa mute postul acolo unde-i e locul, din punct de vedere al subiectului.
              Am vorbit la Nokia. Pot sa iau modulul de GPS pentru 6303, dar nu-mi va arata decat locul in care ma aflu. Daca vreau sa navighez, trebuie sa cumpar o licenta care imi va da acces la o serie de harti (cu cat e mai scumpa licenta, cu atat am acces la mai multe harti si un timp mai lung). Treaba pute, fiindca licenta pe un an este mai scumpa decat telefonul si GPS-ul la un loc... Deci, Mio, Evolio si IGo rules.

Comment

prieteni da-ti search dupa GarminXT pe google , daca aveti smbian si va luat modul gps(antena) totul e prefetc...
                programul garmin e gratis... hartiile se pun cu road 2006 si costa dar va descurcati voi ca sa nu mai coste...
                si gata cu discutiile astea...

sigpic

Comment

Salut,revin pe aici dupa ce mi-am marit ura fata de nokia.
                  Am luat un 6303 nou dar mare greseala am facut.
                  Se misca greu,stau minute sa deschida un folder,aplicatiile nu imi merg.Imi da o eroare,ceva de genul error/lang/java/out of memory/....
                  Daca am cardul ocupat peste jumate dau sa intru in el se inegreste ecranul si pa pa se inchide.Si ca bomboana de pe gramada de...tort mi-a disparut si calculatorul..
                  Ce naibi sa ii fac?Mama lui de telefon,ca doar vorbesc pe el altceva nimic nu pot sa fac.
                  Trebuia tot sony ericsson sa imi iau,numai de astea am avut si nu am avut probleme.Mi-am luat eu saracie de nokia
                  sigpic
                  !

Comment

Working...
                  X
                  Anulare DPF
                  Politica de Securitate Google