Nesimtire Crasa

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #16
    Salut. Va tot spuneam ca am probleme la pornire cu motorul rece(logan 1.6 16v). De o luna si jumatate tot umblu prin service cu ea si nici in momentul de fata nu a fost reparata.A fost schimbata pompa de benzina, nu stiu ce motoras a fost schimbat, electrovalva, senzor de turatie curatat.Am sunat La vocea clientului si au fost trimisi niste "specialisti" de la Dacia, unul roman si altul francez.Au zis ca trebuie reglata injectia si au reglat-o. Nici o rezolvare.Masina porneste la fel de greu.Nu stiu unde naiba sa mai ma duc cu ea.Si in momentul de fata, masina se afla in service, de patru zile o am acolo.Azi am fost sa-i intreb ce s-a mai facut pe la ea si nu fac altceva decat sa inregistreze pornirea si sa trimita datele la Dacia.De dimineata a pornit la prima cheie, dar infundat rau de tot, iar "specialistul" care se ocupa de ea mi-a spus ca e o pornire foarte buna. Un dobitoc si jumatate e.Va rog sa ma credeti ca sunt disperat. Nu stiu ce sa mai fac, unde sa ma mai duc cu ea.
    P.S: am fost de 10 ori cu ea prin service, de doua ori la Iatsa Stefanesti si de 8 ori la Mavexim Targoviste. De cinci ori masina a fost oprita in service.Feriti-va de Mavexim Targoviste.

    Comment


    • #17
      Pai si tu te-ai mai dus la acel service de 8 ori daca nu ai fost multumit de ei o data,de 2 ori ,de 3 ori,hai 4 .......dar apoi de 8 ori????
      Bear in locul tau ma duceam la 4 servisuri de cate 2 ori,sau la 8 servisuri cate o data.
      Daca tot nu se rezolva problema eu ma duceam la Mioveni,la Fabrica Dacia si le puneam masina in poarta, ca sa mi-o schimbe,mai ales daca era in garantie sau sa rezolve problema cu pornirea definitiv.
      Iar ca sa fie treaba treaba ii amenintam ca dau masinii foc acolo in fata lor si ca sa le fac si publicitate chemam si televiziunile,care deabia asteapta un reportaj de genul asta.
      Sincer iti spun ca eu nu as fi avut atata rabdare ca sa stau cu masina prin 10 servisuri dacia,,,,,fara sa fac un mare scandal de genul celui povestit mai sus.


      PS...Da in judecata UZINA DACIA,daca nu rezolvi ceva cu ei...si sa ai grija sa le faci PUBLICITATE NEGATIVA prin intermediul televiziunilor.
      Last edited by Ivan Marian; 19 August 2009, 09:33.

      Comment


      • #18
        Pai acolo m-am dus, pentru ca serviciul si timpul nu-mi permite sa plec prea departe. Masina e in garantie.Are un an de cand am luat-o si am cu ea 9000km.

        Comment


        • #19
          @bearsone- Incearca si la OPC...Pana la urma, ce mamica lor pe gheatza? Ai dat banu sa iei o masina de care sa te folosesti, nu sa o tii prin service! Bafta!
          LOGAN CLUB CALARASI - FII POLITICOS IN TRAFIC!

          Comment


          • #20
            @bearsone go la OPC. daca nu ma insel era undeva in legea consumatorului o clauza cu numarul de intrari in service. si daca sunt mai mult de X.... nu stiu numarul exact, ei se obliga sa iti returneze banii sau sa iti inlocuiasca produsul. Stiu ca un prieten a tot umblat cu un laptop la service si cand i-a amenintat pe aia cu opc ca depasise nu stiu cate intrati in service i-au dat banii de nou pe el.
            sigpic

            Comment


            • #21
              Salut.Dupa atatea drumuri prin service, reclamatii, masina tot nu a fost reparata.Asa ca m-am hotarat sa o vand.Am obtinut pe ea un pret de nimic. 200 mil. intr-un an de zile.Masina Prestige 1.6 16v era din mai-iunie 2008 si avea 9800 km. Si asta din cauza dobitocilor din service care nu au reusit sa rezolve problema.Dar un sut in fund a fost un pas inainte, asa ca am luat altceva. Un golf 5, 1.9 TDI din 2007. Cateva poze.
              P:S; Fratilor, feritiva de MAVEXIM TARGOVISTE, niste ordinari nenorociti.Scuze de limbaj
              Attached Files

              Comment


              • #22
                Pacat de Logan. Intradevar, exista multi incompetenti in service-urile din Romania, dar la ce presedinte avem, cum ai vrea sa fie mecanicii?
                P.S.: Frumos Golful. Sa il stapanesti sanatos si sa nu ai proleme cu el!
                sigpic
                Sa inebuneasca nebunele cand vin cu DACIA

                Comment


                • #23
                  Mersii. Imi venea sa plang atunci cand l-am dat, dar eram disperat.Era noua masina, era...

                  Comment

                  Working...
                  X
                  Anulare DPF
                  Politica de Securitate Google