pana ieri aveam bila 8 de la bliard. era din marmura neagra. am scapat o pe jos si s a spart. ma poate ajuta cineva sa mai gasesc una. nu prea sunt pe nicaieri. de unde o am nu mai sunt. nu mai exista magazinul.
Ce Breloace Aveti La Chei ? :)
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
gasesti pe la munte la chioscurile alea cu suveniruri...sau pe la librarii am avut si eu 2
Comment
-
Salut
La cheia de la masina am un breloc luat de la Calimanesti si la cheile de la casa am avut un breloc dar am pierdut siglaAttached FilesHD-87-DLR
Comment
-
noul meu breloc: 5 chei de Duster [necastigatoare]Attached Files
Comment
-
Si ale mele
Comment
-
asta e al meu. seamana incredibil de mult cu al celorlalti colegi din LC Bt.Attached FilesComputer, did we bring batteries?... Computer?...
Comment
-
Interesant....si al meu seamana incredibil de mult cu al lui Top CatDaca ceva functioneaza, nu-i bine sa-l repari
Comment
-
Poate sunt putin off topic.Am primit un breloc de la brasoveni.N-am putut sa-l pun la chei pentru ca era cu vechiul meu nickname[bc08vds] si am zis ca daca pierd cheile o sa stie'gasitorul' cu ce masina sa plece.Pe urma am primit un breloc cu duster[la drive-test],l-am dat sotiei ca sa-i treaca supararea ca am lasat-o duminica in casa.Am prea multe chei+cartela de interfon la un loc cu cheile masinii ca sa mai gasesc si loc de breloc.
Comment
Comment