in general eu nu am nimic impotriva celor care au si pot sa-si cumpere o masina scumpa la orice ora.repect pentru ei ca pot si eu nu.acum ca ti-ai luat tigaie misto nu inseamna ca esti regele soselelor sau mai stiu eu ce.trebe sa dai dovada de bun simt in orice situatie.a venit o ruda dea lu' nevastamea cu un golf 3 .l-am felicitat pentru alegere si asa mai departe chiar daca masina e mancata de rugina si motorul borat de ulei.omul fiind foarte incantatde masina lui nu pot sa fiu eu cocalar sa-i zic ca e un jaf si de ce nu si-a luat logan.e bine ca unele pareri sa le ti pentru acasa.
Parvenitii si masinile lor
Collapse
X
-
clar...in schimb aia cu golf 3 pot sa zica ca loganul nu-i masina..si ca ce tare e pisicuta,ursuletul,sau golful lor 3.... aici se vad cei 7 ani de acasa.... ps: era sa uit de astia cu aveo....pana in prezent absolut toti aveistii pe care ai stiu...sunt cocalari.Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.
Comment
-
eu am am mai zis asta.le zic :ca da masina lor e buna si loganul meu e praf si gata. se incheie discutia ca au auzit raspunsul dorit si ajung la orgasm si sunt fericiti...si ma lasa pe mine in pace.de ce sa-mi creasca mie tensiunea degeaba?Welcome to the Club, We Have Jackets !
Comment
-
Originally posted by mumus View Postclar...in schimb aia cu golf 3 pot sa zica ca loganul nu-i masina..si ca ce tare e pisicuta,ursuletul,sau golful lor 3.... aici se vad cei 7 ani de acasa.... ps: era sa uit de astia cu aveo....pana in prezent absolut toti aveistii pe care ai stiu...sunt cocalari.
Comment
-
vio nu toti soferii de aveo sunt 'cocalari' , increzuti , ingamfati...doar cei pe care ai cunosc eu.
nu trebuie sa generalizezi...
nu exista padure fara usacaturi.Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.
Comment
-
cumatrul meu a intrat in posesia unui rover mg tunat( galben,genti ,spoilere ,toba finala etc).a mers cu ea o perioada si acum nu mai are bani de inmatriculare.i-am facut o propunere cu 1500 e ca la 50 de ani ai lui nu mai are nevoie de aspirator de gagici in doua portiere.de, cine mai e ca el chiar daca nu o misca de acolo.Welcome to the Club, We Have Jackets !
Comment
Comment