Parvenitii si masinile lor

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Parvenitii si masinile lor

eu unu detest oamenii care ...cum dau de o masina scumpa..cum uita sa mai salute...sau brusc le ploua in nas.
    Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

Eu nu, caci uite asa ajung sa evit aceasta categorie de oameni, fara prea mult efort.

Comment

si cand se sprijina cocalarul proaspat iesit din bmweul lui...de dacia ta? tot nu te enervezi?
      Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

Comment

Stai ca nu am inteles? Cum sa se sprijine? Cred ca exista o masura a lucrurilor totusi...
        Corect ar fi ca titlul sa fie: Parventii si masinile lor.
        Caci sunt multi oameni cu masini "scumpe", ce au cei 7 ani de acasa + ceva mai mult.

Comment

Stai ca nu inteleg sa salut pe cei care au masini scumpe?Care-i faza...
          Toţi cei care folosesc strada poartă în memorie imaginea unui accident de drum impresionant.

Comment

Super pusa intrebarea!
            Thread-ul va genera discutii puternice si nu le vom gata in vech'.....
            "Masinile scumpe" second sau noi?

Comment

masinile scumpe sunt masini scumpe....prin definitie...
              Exemplu: am un 'vecin' care in momentul in care a trecut de la ford focus 6000E la bmw seria 7 30000 E merge muuuult mai intepat..si vorbeste numa de 'septaru' lui.
              Nui mai ajungi la nas

Comment

ehehe, de astia stiu si eu, baieti de treaba, ma salutam cu ei. Au plecat in tari straine la spalat latrine si s-au intors cu bmw-uri de acolo, acum nici nu te mai saluta, vorba colegului "le ploua-n nas"...
                Dacia Logan Prestige, 1.6 16V, gri comet...

Comment

ieri se plangea ca expira numerele rosii....si e 4000 E inmatricularea.....

Comment

LOL
                    Stai sa vezi cind se va ciocni 'septarul' cu ceva manopera plus piese la nivelul 'caviarului', nu va mai fi asa de intepat de 'septicul' lui.....

Comment

Uni uita ca au fost paduchi si acuma nu le mai ajungi la nas!

Comment

ma da voi aveti mult timp liber de va debiteaza tot feluri de threaduri.?
                        la orice frustrare trebuie a deschidem un thread nou.

Comment

Salutare.Eu urmez sa fiu proprietar de logan de poimaine si deja am colegi si prieteni care mi-au zis ca am facut cea mai proasta alegere ca mai bine luam ceva nemtesec la mina a doua in banii astia.Ei ce scuza au sa ma priveasca de sus pentru ca ei au passat la mina a doua???S-au altceva ma rog

Comment

lasa ca le trece...

Comment

Un lucru prost ca ai ales logan este numai motorizarea trebuia sa cumperi un 1.6 mpi macar, lasai pe aia daca te uiti in bordu lor te speri ce kilometraj au!

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google