e bun si 1.4 daca nu ai altceva.. numa ca tre sa stii sa retrogradezi...
Parvenitii si masinile lor
Collapse
X
-
felicitari...lasai sa se bucure de sh....or sa se convinga ei pe parcurs.....am si eu cocalari deastia...acu le-a trecut... unii au si ei logan mai nou..si culmea...le si placeUn om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.
Comment
-
Pai si care e problema ca si-a luat vecinu parvenit BMW seria 7 si acum nu te mai saluta?
Asta e natura umana, daca toti am fi la fel ne-am numi roboti si ar fi o mare plictiseala.Totul depinde de cum percepe fiecare starile de fapt.
Apropo, stiu pe cineva care are un Passat B6 care-l foloseste pe nevoi personale si o Dacia MCV care o foloseste la firma.Cu Dacia are peste 100.000 Km fara nici o problema iar la Passat a zis ca mai are putin si-i da foc.In aprox. 3 ani i s-au dus 3 injectoare la 2400 Ron bucata si a zis ca nu are curaj sa plece la drum lung cu Passatul ca poate sa-l lase in cele mai negre situatii iar masina nu l-a costat decat 32.000 de euro.Acum mai are de rezolvat niste chestii pe langa cele 3 injectoare si nu-l costa decat 8000Ron!!!
Nu e un om cu nasul pe sus dar din partea mea toti cei care ridica nasul dupa ce isi iau o masina de zeci de mii de euro n-au decat s-o faca eu unul nu ma simt lezat in vreun fel si tot eu sunt chiar daca nu ma mai saluta sau nu mai raspunde la salut.Calitatea omului nu depinde de masina pe care o are in dotare. Cel putin nu e singurul criteriu.
Comment
-
Nu prea inteleg de ce faceti tot felul de threduri absolut stupide...va incalzeste cu ceva sa avetyi un numar cat mai mare de posturi???? Daca face fite ala ca are masina mai scumpa ori nu il mai bagi in seama si aia e ...ori il injuri in trafic ca pe orice participant indiferent de masina codusaIn viaţă risipim ani, iar la moarte cerşim clipe...
sigpic
Comment
-
Ce tot bateti campii aiurea cu discutiile astea, eu am prieteni cu masini de 30, 40, 50 de mii de Euro cu care ma vad regulat, tot o gura au cu care mananca si beau, si ne simtim foarte bine impreuna...Depinde de educatie modul cum se comporta oamenii...
Deschideti daca vreti un thread despre mitocani sau complexati parveniti, daca vreti...
Comment
-
GMV-ule asa ziceam si eu ..dar deh , se plictiseste lumea pe acasa , de la caldura cred.
ca fapt , sunt multi care au masini de masini si stau in garsoniera.
dar ...problema se pune astfel : doar nu ies cu garsoniera in oras sau la club nu ?
Comment
-
Nu conteaza ce masina ai, ca sa fie musai o eticheta...intradevar, sunt si exemple, destule specimene care, daca nu au "X5" nu se simt impliniti, lucru care m-a convins sa urasc tot ce inseamna BMW si Audi (vb. f serios) datorita mediei de posesori de astfel de masini si care coincid cu o anume patura sociala, ca sa nu ii zic altfel. Oricum, nu e corect sa-i bagam pe toti in aceeasi oala si cu atat mai mult sa judecam pe cineva dupa ce masina conduce. Cum ziceau si colegii, mai sus, sunt destui oameni care stiu ca respectul se castiga si nu se impune.In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul
Comment
-
prieten de familie farmacist pana ieri avea dacie 1300 acum are opel astra sh de anul trecut .pana si copiii spun ca opel e tare ,e nu stiu ce ,tata are opel ..asa vorbesc lu' ficamica'mea cand se intalnesc ei.Welcome to the Club, We Have Jackets !
Comment
-
De ce sa-i lasi in pace? Pentru ca e unul care are parinti snobi care au uitat de unde au plecat si se cred stapanii lumii daca au o masina veche si cine stie cum a fost exploatata inainte?
Decat sa faca barfe in casa ca tu sau altul aveti doar Logan, mai bine s-ar ocupa de educatia copilului lor si l-ar invata sa se poarte ca un om. Dar cer prea mult. Asa parinte, asa copil.Computer, did we bring batteries?... Computer?...
Comment
Comment