nu mai pleaca nimeni in concediu?
Distante Rutiere
Collapse
X
-
nu am mai fost la balea...mersi ptr info...e bine ca am sa stiu ce traseu sa imi aleg.
daca tot te plictisesti...alegemi si mie o ruta pana la eforie sud....si dami si km aferenti...
multumesc.planuiesc sa plec in concediu in 3 saptamaniUn om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.
Comment
-
Am pus traseul dorit de tine si gps-ul te aduce prin Bucuresti. In total 404 km din centrul Brasovului pana in centrul Eforie Sud. Am incercat si varitanta prin Buzau si ies 416 km. Diferenta este la timp... gps-ul calculeaza nu neaparat cel mai scurt traseu ci traseul optim timp-distanta.
Brasov - Ploiesti - Bucuresti - Cernavoda - Constanta - Eforie =>> 404 Km ; 6 ore.sigpic
Comment
-
am fost la Eforie, a fost ok asa cum mi-ai zis, inca o data multumesc! peste vreo doua saptamani plec la cluj...imi poti spune daca sunt mai mult de 800 de km? si ce traseu sa aleg?
voi pleca la Cluj peste aproximativ o luna, imi poti spune te rog ce traseu sa urmez ( Tulcea - Cluj-Napoca) si sunt mai mult de 700 de km?
p.s.: am fost la eforie exact pe unde mi-ai spus, am ajuns bine a fost ok, multumesc inca o data!Every story has an end, but in life...every ending is just a new begining.
Comment
-
poate te ajuta asta cu ceva. calculatorul distantelor il gasesti pe www.sosele.com/showRute2,jsp.
eu am plecat mereu cu aceste tabele la mine si copilotul meu s-a descurcat de minune.
nu a iesit totalul in km. doar in mile,dar daca vei intra pe site il iei cum trebuie.bafta
am verificat si site-ul nu merge accesat direct de pe forum .intri in google scrii site-ul si va merge garantat.intri pe primul gasit:1'st way direction calculator for romaniaAttached FilesLast edited by iashca; 4 August 2009, 11:54.Fotografia este arta de a fura timpului o firimitura de clipa
Andreea Trifu
Comment
-
Originally posted by mumus View Postnu am mai fost la balea...mersi ptr info...e bine ca am sa stiu ce traseu sa imi aleg.
daca tot te plictisesti...alegemi si mie o ruta pana la eforie sud....si dami si km aferenti...
multumesc.planuiesc sa plec in concediu in 3 saptamani
Comment
-
Originally posted by iooon_cug View Postsalut sinx... te rog ajuta - ma cu niste distante intre urmatoarele locatii:
agapia---veresti(suceava): 85 km prin orasul Suceava.
veresti(suceava)---iasi : 128 de km pana in centrul Iasi-ului.
Imi cer mii de scuze ca nu am raspuns la timp dar nu am vazut postul tau...
Va rog sa imi dati si un mesaj daca aveti urgent nevoie ca sa va pot ajuta in timp util.
Originally posted by Simon View Post
voi pleca la Cluj peste aproximativ o luna, imi poti spune te rog ce traseu sa urmez ( Tulcea - Cluj-Napoca) si sunt mai mult de 700 de km?
Tulcea - Harsova - Tandarei - Slobozia - Lehliu Gara - Centura Bucuresti - Pitesti - Sibiu - Sebes - Alba Iulia - Turda - Cluj.
Distanta: 728 km, timp: 11 ore.sigpic
Comment
Comment