Distante Rutiere

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

nu mai pleaca nimeni in concediu?
    sigpic

Comment

nu am mai fost la balea...mersi ptr info...e bine ca am sa stiu ce traseu sa imi aleg.
      daca tot te plictisesti...alegemi si mie o ruta pana la eforie sud....si dami si km aferenti...
      multumesc.planuiesc sa plec in concediu in 3 saptamani
      Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

Comment

Am pus traseul dorit de tine si gps-ul te aduce prin Bucuresti. In total 404 km din centrul Brasovului pana in centrul Eforie Sud. Am incercat si varitanta prin Buzau si ies 416 km. Diferenta este la timp... gps-ul calculeaza nu neaparat cel mai scurt traseu ci traseul optim timp-distanta.
        Brasov - Ploiesti - Bucuresti - Cernavoda - Constanta - Eforie =>> 404 Km ; 6 ore.
        sigpic

Comment

salut sinx... te rog ajuta - ma cu niste distante intre urmatoarele locatii:
          iasi---agapia(tg. neamt)
          agapia---veresti(suceava)
          veresti(suceava)---iasi
          merci mult
          0.9 tce SL plus

Comment

@sinx: ms de raspuns, chiar nu ma asteptam sa-mi raspunzi la ea....iti dai seama ca am glumit nu? bafta in continuare
            Traieste fiecare zi ca si cand ar fi ultima!!

Comment

am fost la Eforie, a fost ok asa cum mi-ai zis, inca o data multumesc! peste vreo doua saptamani plec la cluj...imi poti spune daca sunt mai mult de 800 de km? si ce traseu sa aleg?

voi pleca la Cluj peste aproximativ o luna, imi poti spune te rog ce traseu sa urmez ( Tulcea - Cluj-Napoca) si sunt mai mult de 700 de km?

p.s.: am fost la eforie exact pe unde mi-ai spus, am ajuns bine a fost ok, multumesc inca o data!
              Last edited by Simon; 3 August 2009, 18:39. Reason: Automerged Doublepost
              Every story has an end, but in life...every ending is just a new begining.

Comment

poate te ajuta asta cu ceva. calculatorul distantelor il gasesti pe www.sosele.com/showRute2,jsp.
                eu am plecat mereu cu aceste tabele la mine si copilotul meu s-a descurcat de minune.
                nu a iesit totalul in km. doar in mile,dar daca vei intra pe site il iei cum trebuie.bafta
                am verificat si site-ul nu merge accesat direct de pe forum .intri in google scrii site-ul si va merge garantat.intri pe primul gasit:1'st way direction calculator for romania
                Attached Files
                Last edited by iashca; 4 August 2009, 11:54.
                Fotografia este arta de a fura timpului o firimitura de clipa
                Andreea Trifu

Comment

Originally posted by mumus View Post
                  nu am mai fost la balea...mersi ptr info...e bine ca am sa stiu ce traseu sa imi aleg.
                  daca tot te plictisesti...alegemi si mie o ruta pana la eforie sud....si dami si km aferenti...
                  multumesc.planuiesc sa plec in concediu in 3 saptamani
                  Cel mai scurt drum de la Brasov la Eforie este via Ploiesti-Urziceni-Slobozia-Giurgeni-Constanta. Scutesti 30 Km, Bucurestiul si 20 lei dus-intors taxa de pod = 10 beri in plus pe plaja! Concediu placut!

Comment

e mai scurt o leaca pe harsova
                    sigpicMy ride

Comment

Mie imi place programul acesta, cred ca sunt date toate localitatile marunte din tara...Uneori asa ceva e util
                      Logan Ambition-dCi, 70 CP (+25); C.V.-JR5, A.H.; barza sosita in 2007, iulie

Comment

de la bucuresti la balea lac cam cati km sunt?

Comment

Cam 240 de km
                          In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

Originally posted by iooon_cug View Post
                            salut sinx... te rog ajuta - ma cu niste distante intre urmatoarele locatii:
                            iasi---agapia(tg. neamt) : 108 km pana la intrarea in Iasi.
                            agapia---veresti(suceava): 85 km prin orasul Suceava.
                            veresti(suceava)---iasi : 128 de km pana in centrul Iasi-ului.

Imi cer mii de scuze ca nu am raspuns la timp dar nu am vazut postul tau...

Va rog sa imi dati si un mesaj daca aveti urgent nevoie ca sa va pot ajuta in timp util.

Originally posted by Simon View Post

voi pleca la Cluj peste aproximativ o luna, imi poti spune te rog ce traseu sa urmez ( Tulcea - Cluj-Napoca) si sunt mai mult de 700 de km?
                            GPS-ul arata traseul optim ca fiind urmatorul:
                            Tulcea - Harsova - Tandarei - Slobozia - Lehliu Gara - Centura Bucuresti - Pitesti - Sibiu - Sebes - Alba Iulia - Turda - Cluj.
                            Distanta: 728 km, timp: 11 ore.
                            Last edited by sinx; 17 August 2009, 03:59. Reason: Automerged Doublepost
                            sigpic

Comment

m-ar interesa si pe mine cel mai scurt drum din Brasov la Eforie Sud...
                              am 3 variante:
                              1 buzau ...
                              2 cheia...
                              3 predeal.
                              multumesc
                              Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

Comment

de ce nu incercati: www[dot]sosele[dot]com ... ?

S.
                                I have no special talent. I am only passionately curious.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google