Asteptam sa ne povestesti cum a fost zborul...In aeroport, atunci cand iti primesti biletul de imbarcare poti sa ceri un loc la geam..Asa o sa fie mai palpitant zborul, asa daca vremea tine cu tine.
Cum e prima data cu avionul?
Collapse
X
-
am fost si eu odata pina la verona si inapoi cu carpatair. am avut norocul sa prind ambele avioane cu motor cu reactie. daca ai prins avion cu elice, te-ai belit la draga scumpa p***! e mic si cutura ca dracu.
intradevar, decolarea a fost un mare WoW! ala cuplu tata ) dar cind s-a desprins de la sol, goluri de aer, viraje... aveam continuu senzatii de lesin. la aterizare a fost mai ok, am avut mic dejun inclus si am primit si ciocolata, domnisoara e linga mine a vazut ca imi e rau si mi-a dat si ciocolata ei. aterizare fara probleme, de la ciocolata .
la intoarcere am bagat 3 milka in mine si decolare/aterizare, doar cu senzatia din lift.
nu mi-a fost frica deloc de decolare sau aterizare. decolarea a decurs in felul urmator: frina, acelerate motoarele la maxim, decuplat frina si orgasm tataaaaaaa!
stiu si de ce aveam senzatia de lesin, adrenalina cauzata de cuplul enorm la decolare consuma calciul din organism ceea ce duce la starea de lesin. orice produs dulce amelioreaza acea stare la 2-3 minute dupa ce o consumi.
personalul foarte dragut, curat si cred ca ii dau dreptate la csebalyn, decolarea si aterizarea au fost foarte rapide .
deci drum bun si baga dulce in tine cu vreo 2 ore inainte.
atentie, la aeroport trebuie sa ajungi cu minim o ora jumate inaintea decolarii!. pentru siguranta ta dute cu 2 ore inainte.
cind am venit din italia am ajuns cu 2 ore inainte si tot am fost ultimul pasager din acea cursa. pina faci check in-ul..bla bla.. trece timpulDaca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan
Comment
-
Eu nu as recomanda frimele low-cost, nu cred ca ati vrea sa vedeti cum arata avioanele lor, sunt rugitite peste tot si sunt depe vremea lu' Ceasca.
Cea mai buna firma e Lufthansa, au avioane foarte bune, numai Boenig-uri 737 si Airbus-uri A319 sau A320.
Comment
-
Da, Tarom-ul e oarecum ok, au Boeing si Airbus, mai vechi, dar destul de bune. Totusi nu e o companie low-cost ceea ce e bine.
Comment
-
Sa iei o piatra in gura ca sa tii tot timpul legatura cu pamantul.Cand o sa revii la Otopeni o sa te zdruncine putin ... calitatea pistei.
Comment
-
Originally posted by MariusSa inteleg ca Taromul e ok? Am un drum pana la Londra....
LE: Tot prima data cu avionulLogan KissFM 1.5 dC
B-79-MEF
Comment
-
Originally posted by blanarucristiNu inteleg faza cu piatra, dar nu mai conteaza.... Si nu aterizez pe Otopeni, ci la Baneasa....
Comment
-
Poate mai este de actualitate pentru cei care cereau pareri despre primul zbor cu avionul...va sfatuiesc sa nu va pierdeti timpul pana la imbarcare la o cafea si o apa minerala...in aeroport preturile sunt mai mult decat europene care o dau in nesintire...7 lei o sticla de apa Dorna de jumatate?? mai inteleg 10 lei cafeaua adusa poate din Brazilia si macinata manual...o informatie buna este aceea ca in avion nu aveti voie cu obiecte ascutite,cutter,bricege,pile,unghiere,forfecute etc...acestea se pot transporta doar in valiza care va merge in cala avionului (valabil pentru trusele de unghii ale doamnelor)...de asemenea nu aveti voie cu sticle de apa in avion...va vor da ei in avion...Attached Filessigpic
Comment
-
Stiu destula lume care a intrat chiar in avion cu obiecte metalice (chiar si un cutit) si lichide. Cateodata nu mai controleaza asa meticulos bagajele si poti intra.
Comment
Comment