Cum e prima data cu avionul?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Cum e prima data cu avionul?

Salut. Acum de sarbatori o sa plec in Italia la sora mea, cu avionul. Este prima data cand merg cu avionul, habar n-am cum e, si sunt curios de niste impresii.... P.S Nu imi e frica sa merg cu avionul, poate doar un pic de teama, cum este normal de altfel pentru orice inseamna nou....merg cu MyAir, care este italiana firma. A mai fost cineva cu aceasta firma? Astept pareri, sugestii, comentarii.....incurajatoare. Va salut
    Logan Ambition 1.6 8V

In Italia?Tocmai acum?Mie cel mai mult mi-a placut decolarea...Mama ce demaraj!!!Ce n-as da sa am pe Logan macar pe jumatate demaraj cum are avionul la decolare!Te baga in scaun in adevaratul sens al cuvantului.Si mai e o senzatie placuta in momentul in care se desprinde de sol..Sa auzim numai de bine
    Forum neinteresant. Delogat definitiv.

Comment

Da..Eu am fost cu MyAir la Roma.. Si am avut probleme.. Avionul a decolat cu 3 ore mai devreme si nu am fost anuntata. M-am dus la aeroport si am aflat ca avionul meu tocmai plecase. 25 persoane am fost in situatia asta.. Am avut 2 variante: prima a fost sa ramanem la Roma pana la zborul urmator iar a doua a fost sa mergem de la roma la Milano, de la Milano la Bergamo si de acolo la Bucuresti. in loc sa aterizam la Bucuresti sambata la ora 18 am aterizat duminica la 10.30...Asa ca imi permit sa iti dau un sfat: cu o zi inainte de plecare suna la companie si verifica ora de plecare..Sa sti ca este foarte nasol sa stai nenumarate ore prin aeroport..DRUM BUN!!!

Comment

Plecarea ar fi la 7.30 dim....daca ma duc aiurea de la 5.30, ii omor. Ei mi-au cerut oricum numar de telefon, prin care ma anunta de eventualele schimbari de ora a decolarii. P.S Conditiile, personalul, cum sunt?
        Last edited by crististreulea; 13 November 2007, 13:00.
        Logan Ambition 1.6 8V

Comment

Cristi,sa-l astepti pe Mos Niculae in aeroport...)

Comment

Si eu le-am dat numarul de telefon si adresa de mail..Nu m-au sunat dar mi-au scris un email in ziua plecarii..Eu am fost la Roma la o conferinta si nu mi-am verificat emailul zilnic..Iti doresc o calatorie fara probleme dar iti spun din experienta proprie ca nu sunt seriosi.

Conditiile sunt acceptabile.Evident nu primesti absolut nimic, nici macar un pahar cu apa. poti cumpara din avion o cola la doza cu 3 euro sau o apa minerala cu 2 euro..referitor la personal, sunt draguti si atenti...
            Last edited by andrei; 12 November 2007, 22:57.

Comment

Absolut toate companiile low cost fac astfel de magarii. Au cateva avioane si muuulte rute si de multe ori nu sunt in stare sa se tina de program. Din pacate toate magariile lor sunt simtite de clienti. Daca ai varianta, mai bine dai putin in plus si stai mai relaxat din toate pct de vedere.

Comment

Incearca la TAROM...Pentru Roma am platit 186 euro la MyAir iar la tarom costa 230 euro..Nu este prea mare diferenta...Eu zic ca merita, tinand cont de diferenta de confort.

Comment

Pentru a nu avea "probleme" in avion ,daca zici ca e pentru prima data e bine sa iei cu vreo 3 ore inainte o pastila de Emetostop...e recomandat sa nu mananci prea mult inainte de zbor...mai sunt goluri de aer si atunci iti cam ajunge stomacul in gat...si eu am fost de curand pentru prima data cu avionul si senzatia e super mai ales la decolare...masina de formula 1 e minciuna
                  sigpic

Comment

grija la pilotii alitalia (cica ar fi fosti piloti militari, ca aia de la carpat): decoleaza bietii scurt, scaunele pe spate, in 15 minute esti la 10km inaltime, deja te servesc stewardesele cu sandwichuri si suc . nasol e ca la aterizare, tot asa fac. cand sunt aproape de aeroport, baga botul avionului in jos si-n 10 minute ai aterizat dar franeaza pe pista ca bezmeticii, parca ar fi la curse. am zburat de 4 ori cu ei, si de fiecare au mers asa.curse timisoara-milano si milano-londra. grija la golurile de aer, ca-n romania si aerul are gropi...urmareste profilul asfaltului, probabil... . oricum, zbor placut si stai linistit, e interesant, ciudat si totodata placut si poate creea dependenta
                    Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

italienii au servicii...SHIT.Tarom si British sunt bune

Comment

Originally posted by D-FENS
                        In Italia?Tocmai acum?Mie cel mai mult mi-a placut decolarea...Mama ce demaraj!!!Ce n-as da sa am pe Logan macar pe jumatate demaraj cum are avionul la decolare!Te baga in scaun in adevaratul sens al cuvantului.Si mai e o senzatie placuta in momentul in care se desprinde de sol..Sa auzim numai de bine
                        un porsche e minciuna la demaraj )

Comment

nu stiu cum e intr-un Porsche,desi as fi vrut sa fie invers )

Comment

Originally posted by SUPERCAR
                            un porsche e minciuna la demaraj )
                            La cum faceti comparatiile la demaraje, ar insemna ca la decolare, sa ies prin scaunul ala....sper totusi sa nu am probleme cu zborul, ma refer la schimbari de ora,data, zi.....etc.
                            Logan Ambition 1.6 8V

Comment

O sa-ti placa,mergi pe mana noastra.Vezi,poate ai vreo blonda tare in spate ,sa te prinda

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google