Cum e prima data cu avionul?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

e fain demarajul, la decolare, cand tureaza motoarele si apoi ii da drumu` din frane si pleaca cu viteza. e super fain, mi s-a parut mai sigur decat chiar si cu masina, pe cuvant. am mers si cu austrian airlines, si cu tarom, si cu air france, toti sunt ok. o faza mai ciudata a fost la tarom, cand aveau chederul de la usa de la intrare innadit intr-un loc cu leucoplast! dar a mers ok, mancare buna, si multa, asa ca la romani!
    deci nu va fie teama de avion, e super-tare!
    1.5 DCi Laureat Gri platine, a strong car for a strong man!

Comment

Iata si trei filmulete cu decolare/zbor/aterizare cu avionul.Decolare Otopeni ...aterizare Atena.
      sigpic

Comment

Prima data cu avionul...hmmm ce sa zic...eu prima data cand m-am urcat in avion(ca si in urmatoarele urcari)a trebuit sa si sar din el,deci eram toti (prima data) vorba colindului "galbena gutuie".A fost frumos dupa aceea.Insa cred ca nu se compara cu zborurile de cursa lunga.
        @blanarucristi Parerea mea:sa te bucuri de primul zbor,a doua oara senzatia nu va mai fi aceeasi...probabil ai si plecat

Comment

Zbor Bucuresti - Frankfurt - Houston, nici nu se compara serviciile intre primele 2 si ultimele 2, super fain, dar destul de obositor.
          Zambeste, maine poate fi mai rau!

Comment

am zburat si eu o singura data dar mia ajuns foarte obositor un drum lung bucuresti-amsterdam-kuala lumpur (malaezia) 12 ore serviciile ireprosabile dupa decolare am avut senzatia ca merg cu trenul , apropo pentru decolare sa te aprovizionezi cu guma de mestecat deoarece ti se infunda urechile si mestecand guma ti se vor desfunda . anumite persoane acuzau si dureri la decolare (urechi, cap) . oricum e o senzatie de neuitat zbor placut si lin
            :love5::love5: :sofer1: :majesty2:

Comment

Hi hi hi....ce nesimtit sunt...asta era topicul meu, de-acum un an, si-acum mi-am adus aminte sa raspund la intrebarile "cum a fost...etc". Pai cum sa fie, intr-un cuvant, BESTIAL, chiar mi-a placut, si de-abia astept sa mai merg....si niste mici privelisti facute din zborul cu pricina D
              Zborul a fost frumos, mai putin la intoarcere, la decolare, unde mai aveam un pic si lesinam cand s-a desprins de sol avionul, in rest, super tare.
              Attached Files
              Logan Ambition 1.6 8V

Comment

Bine ca ti-ai adus aminte. Intre timp cate mile ai facut cu avionul? Plina-i lumea.....

Comment

N-am mai fost, ca nu am mai avut ocazia, dar in vara o sa merg sigur iar.....
                  Logan Ambition 1.6 8V

Comment

Nu voi uita prima senzatie,eram copil,prin`82 am zburat Bucuresti-Oradea pe o vreme ploioasa si innourata...Nu mi-a placut niciodata de fapt,emisiunile oripilante de pe National Geographic m-au bantuit mereu,cred ca spaima de a nu detine controlul ma ingrozeste...Prefer orice traseu terestru,cu orice autovehicul,pe orice distanta fata de cel aerian...Nu radeti,va rog...

Comment

Da' cine rade?... fiecare om are cate o fobie de care stie sa nu...o mica teama fata de ceva se gaseste la toata lumeaSi bineinteles se poate scapa de ea infruntind-o fata in fata...Si ca sa fiu on topic nu cred ca m-ar impresiona zborul undeva...insa senzatia de a zbura cu un avion micut(eventual si sarituri din el)as retrai-o in orice moment
                      @blanarucristi topicul tau poate ramane pentru impresii(chiar daca e deschis demult)...fiecare ar putea sa isi spuna parerea despre primul zbor sau sa isi disperseze putin teama de primul zbor etc...

Comment

depinde cu cine zbori si cu ce zbori
                        prima data itia oara am stat pe aripa 737 exact in dreptul iesiri de siguranta am facut o benga ,era un frig de neinchipuit [parca erai into dacie veche] sufla vintu [la propriu] dupa decolare am schimbat locu avem urechile infundate datorita depresurizari , i-am iertat datorita unei aterizari superline
                        la intoarcere tot acolo [feritiva de rindurile 11 12 13 la 737 ] nu mai sufla vintu dar era un cam frig ,in schimb decolarea si aterizarea din topor cred ca in 400m a decolat .
                        la aterizare la fel ziceai ca sunt intrun carusel plus o frina daia bengoasa in dreptul porti de am cazut jumatate dintre noi
                        si nu era un lowcost

PS noroc ca nu am luat o piatra in gura ca la ce frig a fost o faceam nisip
                        baiatu cu lenuta monteza filtre polen , alarme si alte cele

Comment

prima data a fost un cosmar. se intampla in 2001 si mergeam cu o cursa AlItalia spre Larnaca. Au fost vre-o doua goluri de aer de vre0o 2-3 secunde ... mi-am spus ca am sa inot la intoarcere.
                          Acum nu mai am probleme.
                          Din 2005 fac cam 25-30 de zboruri pe an si ma simt in mediul meu. te obisnuiesti.
                          Au mai fost situatii critice dar prefer sa nu le spun.
                          Trebuie incercat cel putin o data-n viata zborul cu avionul.
                          LOGAN ABS+ 1,5 dCI/70 CP (12.2007)
                          CITROEN C1 1,0/68 CP (03.2010)

Comment

Working...
                          X
                          Anulare DPF
                          Politica de Securitate Google