Click aici pentru articol
Copil De 7 Ani La Volan
Collapse
X
-
Eram sigur inca din titlu ca e vopsit in culori de cioara. In fine, oricum inconstienta maxima. Pe un drum de tara foarte bine, cred ca majoritatea dintre noi am invatat sa conducem in modul asta (ma refer la comenzile masinii, condusul de fapt implica o atentie sporita la multi alti factori intalniti numai in trafic), dar cand vezi asa ceva pe un drum national sau de care-o fi el te apuca nervii pe parintii aia...If everything seems under control, you`re just not going fast enough...
Comment
-
inteleg eu prima data am condus la 12 ani si atunci dacia 1310 a lu tata pe drum de tara ... si acu mai conduc ocazional in weekend pe drumuri de tara ... viteza maxima a mea a fost de 70 km/h dar asta pe drum drept ... eram curios cum era senzatia ... dar la 7 ani sa conduci pe drumuri publice, ploaie parintii aia trebuiau impuscati ...
P.S conduc numai cu tata in dreapta sau cu cine imi da masina altfel nu ...Last edited by NPoWer; 14 August 2009, 16:57.
Comment
-
Originally posted by adyxzz View Postnu stiu daca sa plang sau sa rad....inconstienta e la un nivel maxim in Romania, oare ce mai urmeaza dupa asta? fete care se prostitueaza inainte de 14 ani? vai, vai!!
Dar nu mai gasesc articolul.
Ati vazut ca tatal baiatului era mandru
Daca iesea ceva in fata si ala mic tragea de volan si se rasturnau sau intrau in pom o "puneau" ca nici centura nu aveau.sigpic
!
Comment
-
Originally posted by NPoWer View Postinteleg eu prima data am condus la 12 ani si atunci dacia 1310 a lu tata pe drum de tara ... si acu mai conduc ocazional in weekend pe drumuri de tara ... viteza maxima a mea a fost de 70 km/h dar asta pe drum drept ... eram curios cum era senzatia ... dar la 7 ani sa conduci pe drumuri publice, ploaie parintii aia trebuiau impuscati ...
P.S conduc numai cu tata in dreapta sau cu cine imi da masina altfel nu ...Dacia Logan MCV 1.6MPI agitat
http://img174.imageshack.us/img174/4...atartrovz7.gif
Comment
Comment