Copil De 7 Ani La Volan

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Copil De 7 Ani La Volan

Click aici pentru articol
    sigpic
    Sa inebuneasca nebunele cand vin cu DACIA

o idiotenie... nu-i nimic de care sa fie cineva mandru

sigpic

Comment

Copilu devine sofer mare da apropo ce masina conduce ca nu imi dau seama!??

Comment

nu stiu daca sa plang sau sa rad....inconstienta e la un nivel maxim in Romania, oare ce mai urmeaza dupa asta? fete care se prostitueaza inainte de 14 ani? vai, vai!!

Comment

nu cred ca era in Romania
          fara linkuri externe in semnatura

Comment

nu e in romania...probabil prin tarile arabe ...dar mai era un film cand copilul era urmarit de masina politiei ...totu e posibil in lumea asta

Comment

in franta se petrece actiunea. masina pare a fi o honda. irelevante detalii, dar ce e relevant este ca SUNT NISTE OAMENI PURTATORI ILEGAL DE CREIER
              sigpic

Comment

Eram sigur inca din titlu ca e vopsit in culori de cioara. In fine, oricum inconstienta maxima. Pe un drum de tara foarte bine, cred ca majoritatea dintre noi am invatat sa conducem in modul asta (ma refer la comenzile masinii, condusul de fapt implica o atentie sporita la multi alti factori intalniti numai in trafic), dar cand vezi asa ceva pe un drum national sau de care-o fi el te apuca nervii pe parintii aia...
                If everything seems under control, you`re just not going fast enough...

Comment

mama ce oameni fara minte sunt pe lumea asta,nu pot sa cred!!!!!!!!!!!

Comment

inteleg eu prima data am condus la 12 ani si atunci dacia 1310 a lu tata pe drum de tara ... si acu mai conduc ocazional in weekend pe drumuri de tara ... viteza maxima a mea a fost de 70 km/h dar asta pe drum drept ... eram curios cum era senzatia ... dar la 7 ani sa conduci pe drumuri publice, ploaie parintii aia trebuiau impuscati ...

P.S conduc numai cu tata in dreapta sau cu cine imi da masina altfel nu ...
                    Last edited by NPoWer; 14 August 2009, 16:57.

Comment

si eu am incepu pe camp,la 13 ani cei drept,dar pana nu mi-am luat carnet nu am iesit pe drumuriile publice

Comment

un viitor schumaher al mic )
                        sigpic

Comment

la Realitatea TV au spus ca se intampla in Canada si autoritatile s-au autosesizat - i-au gabjit pe parinti. Astia de la ProMotor si atunci cand vor sa dea ceva adevarat, nu o facatura, tot nu le iese.

Comment

Originally posted by adyxzz View Post
                            nu stiu daca sa plang sau sa rad....inconstienta e la un nivel maxim in Romania, oare ce mai urmeaza dupa asta? fete care se prostitueaza inainte de 14 ani? vai, vai!!
                            Sunt si de alea am vazut la stiri la un centru de asta pentru orfani unde minorele se prostituau sa faca un ban.Clientii cei mai multi erau taximetristii.
                            Dar nu mai gasesc articolul.

Ati vazut ca tatal baiatului era mandru
                            Daca iesea ceva in fata si ala mic tragea de volan si se rasturnau sau intrau in pom o "puneau" ca nici centura nu aveau.
                            sigpic
                            !

Comment

Originally posted by NPoWer View Post
                              inteleg eu prima data am condus la 12 ani si atunci dacia 1310 a lu tata pe drum de tara ... si acu mai conduc ocazional in weekend pe drumuri de tara ... viteza maxima a mea a fost de 70 km/h dar asta pe drum drept ... eram curios cum era senzatia ... dar la 7 ani sa conduci pe drumuri publice, ploaie parintii aia trebuiau impuscati ...

P.S conduc numai cu tata in dreapta sau cu cine imi da masina altfel nu ...
                              NPoWer la 12 ani mergeam singur in masina la tara.prima data am invatat pe la 6 ani am invatat pe un oltcit pe camp. la 8 ani pe fiecare weekend se stia ca 2 zile consum 6-8 litri toata ziua ma plimbam nu aveam treaba nici politia nu se sinchisea sa te opreasca . in prezent am un logan mcv 1,6 benzina fabricatie 06,2007 sunt foarte multumit de el cum trage
                              Dacia Logan MCV 1.6MPI agitat
                              http://img174.imageshack.us/img174/4...atartrovz7.gif

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google