Ce Studii Aveti?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Originally posted by gionik View Post
    As fi votat, dar nu am vazut printre optiuni si Master, asa ca din pacate nu pot vota. Dar daca iti este de ajutor, pot sa votez Facultate!

Idem...(minim 10 caractere)

Comment

...poate sunt oameni si la polul opus...fara liceu(...nu cred ca e vreo rusine)...si pentru ei acolo ca si asa nu e public votul

Comment

ai uitat de postliceala de exemplu
        Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

Comment

am votat facultate- medic generalist

Comment

daca saracu Streulea asa are poll-ul pe chestionar [sau ce studiu o face el acolo], ce vreti de la el? trebe musai-musai sa se incadreze in directive

ai vot si de la mine Cristi.

Comment

NU SPIRU HARET!!! Adica nu "facultate" ci studii superioare. Puneti la voting si chestia asta. Sa nu confundam pe bietul Spiru... cu Facultatea, duba cu sectia... Merci

Comment

Originally posted by bro View Post
                daca saracu Streulea asa are poll-ul pe chestionar [sau ce studiu o face el acolo], ce vreti de la el? trebe musai-musai sa se incadreze in directive

ai vot si de la mine Cristi.
                exact, asta spune chestionarul, asta am scris
                vorba multora, acest pool iesea de juma de pagina daca se scria tot.
                de fapt acest studiu e axat pe ideea "ce varsta, venituri si studii au forumistii". de fapt, mai exact studiul cerea "ce varsta, venituri si studii au cei care vor sa isi tuneze masina", dar era greu de incadrat acel poll
                no binee, am plecat cu mizzer la roma, ne vedem la sfarsitul saptamanii aviatoare
                Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan

Comment

Pai, am terminat liceul promovand bacalaureatul, mai mult de-atat nu cred c-as putea pune in prezent, acum pierd timpul (mica pauza asa). Am votat liceu na.
                  4 pistons + GPL + tuningu' casei = km multi & 1.5 dCi 85 BoiP

Comment

inca elev..si vreau permis de conducere..am votat

Comment

Vot si de la mine.
                      The future is already here - it's just not very evenly distributed. - W. Gibson

Comment

ce rau e de uni pe la Roma...
                        sigpic #

Comment

Votat si eu

Comment

si de la mine, bahhh....
                            Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

Working...
                            X
                            Anulare DPF
                            Politica de Securitate Google