Ce Venituri Aveti?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

daca numesti tu bine salariu de 13 mil....
    Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

Comment

daca as fi avut 1300 salariu, ar fi fost parfum
      800 ron am eu si am functia de inginer. halal salariu. colac peste pupaza, mi-au taiat din el 12,5%
      Originally posted by vasile78 View Post
      Am votat si eu, vad ca logansitii o duc bine!
      unii o duc bine, altii ba

nici crististreulea n-a precizat ce fel de venit, brut sau net. eu l-am precizat pe cel net
      Last edited by bogdan_1984; 12 August 2009, 09:30.
      sigpic

Comment

Votat. Bafta.
        The future is already here - it's just not very evenly distributed. - W. Gibson

Comment

si eu..tot pe cel net..(adica bani primiti in mana)
          Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

Comment

votat venit net !
            http://forum-lines.ru/rez/ab95552.gif
            жалюзи плиссе

Comment

pai normal ca pe noi ne intereseaza venitul net. cu ce te ajuta cand zici "am 6000lei salar" dar in mana primesti 4000?
              Originally posted by blackufo View Post
              am crezut ca sunt singurul cu venit sub 600.
              497lei net mai exact am eu

Originally posted by mumus View Post
              daca numesti tu bine salariu de 13 mil....
              1300lei si comentezi? uitate la cati sunt sub tine, muult sub tine
              Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan

Comment

Votat si de mine. Sa traim bine. Din ce avem din pacate nu prea se poate. Mai ales daca ai si familie. Dar sa fim descurcareti si ne va ajuta Cel de sus.....noroc.

Comment

Sub 600 Ron, deocamdata ii fac pe unde pot, nu ma ajuta nimeni sa-mi intretin masina. Vad ca nu e bine sa fii angajat la patron.
                  4 pistons + GPL + tuningu' casei = km multi & 1.5 dCi 85 BoiP

Comment

Un vot si de la mine. Ne vedem la Realitatea ?

Comment

io ma incadrez la venit "0", somer abia din septembrie
                      somer cu diploma, lotul 2009. in urma chestionarii cererilor din campul muncii, s-a dedus urmatorul lucru:
                      - inculpatul [proaspatul absolvent] a fost gasit vinovat de lipsa de experienta si nivel de cariera. astfel nu poate fi introdus in piata muncii. se prescrie pedeapsa incadrarii pentru ajutorul de somaj, in valoare neta de ~400ron/luna. Dumnezeu cu mila.

al dracu sa fiu daca mai platesc intretinerea.
                      Last edited by bro; 12 August 2009, 13:34.

Comment

a dat si subsemnatul cu vot
                        B92MHO

Comment

Mie mi s-ar fi parut mult mai concludent daca mai avea o intrebare: "Unde lucrati: la stat, intreprindere privata (eventual cu subgrupe), sau pe cont propriu?"

Comment

lucram pe cont propriu la privat si suntem platiti ca la stat. statul degeaba, de ala zic a nu se confunda cu statu-n palma, cot in bot...
                            Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

Nu asta am vrut sa spun. Cine lucreaza la intreprindere privata stie ca e greu sa fii platit mai mult decat meriti - mai degraba mai putin. La stat e mai degraba invers. Ceea ce afecteaza grav relevanta raspunsului. Si cu frecatul mentei e tot asa - cine spune ca in Romania nimeni nu munceste, ala e si puturos, si nici nu stie ce vorbeste.

Comment

Si eu am votat. Nu pot sa zic ca am un salariu mare, dar ne descurcam bine.
                                sigpic
                                Sa inebuneasca nebunele cand vin cu DACIA

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google