daca numesti tu bine salariu de 13 mil....
Ce Venituri Aveti?
Collapse
X
-
daca as fi avut 1300 salariu, ar fi fost parfum
800 ron am eu si am functia de inginer. halal salariu. colac peste pupaza, mi-au taiat din el 12,5%
Originally posted by vasile78 View PostAm votat si eu, vad ca logansitii o duc bine!
nici crististreulea n-a precizat ce fel de venit, brut sau net. eu l-am precizat pe cel netLast edited by bogdan_1984; 12 August 2009, 09:30.sigpic
Comment
-
-
pai normal ca pe noi ne intereseaza venitul net. cu ce te ajuta cand zici "am 6000lei salar" dar in mana primesti 4000?Originally posted by blackufo View Postam crezut ca sunt singurul cu venit sub 600.
Originally posted by mumus View Postdaca numesti tu bine salariu de 13 mil....Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan
Comment
-
Sub 600 Ron, deocamdata ii fac pe unde pot, nu ma ajuta nimeni sa-mi intretin masina. Vad ca nu e bine sa fii angajat la patron.
Comment
-
io ma incadrez la venit "0", somer abia din septembrie
somer cu diploma, lotul 2009. in urma chestionarii cererilor din campul muncii, s-a dedus urmatorul lucru:
- inculpatul [proaspatul absolvent] a fost gasit vinovat de lipsa de experienta si nivel de cariera. astfel nu poate fi introdus in piata muncii. se prescrie pedeapsa incadrarii pentru ajutorul de somaj, in valoare neta de ~400ron/luna. Dumnezeu cu mila.
al dracu sa fiu daca mai platesc intretinerea.Last edited by bro; 12 August 2009, 13:34.
Comment
-
Nu asta am vrut sa spun. Cine lucreaza la intreprindere privata stie ca e greu sa fii platit mai mult decat meriti - mai degraba mai putin. La stat e mai degraba invers. Ceea ce afecteaza grav relevanta raspunsului. Si cu frecatul mentei e tot asa - cine spune ca in Romania nimeni nu munceste, ala e si puturos, si nici nu stie ce vorbeste.
Comment
Comment