If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
uite ca aici m-ai nimerit,sunt motociclist in timpul liber ,mai merg cu motorul la serv . in rest ne testam pe noi si pe motoare in terenuri neumblate de nimeni ,cross la sange ........
Vad ca nu mai da nimeni pe aici. Doar vreo 3 oameni?
Ma bag si eu. Permis de 3 ani, experienta doar 1 an.
Vara motoreta cat mai mult, iarna asta e... logan.
Ce motociclete aveti, ce ati vrea sa aveti? Eu am un Suzuki SV 650 si ma tenteaza un BMW R1200GS Adv.
Inca putin si incepe si sezonu asa ca va urez asfalt uscat
Don't touch! Never ever steal
Unless you're in for the kill
asteptam firul ierbii ,dar deocamdata ne lustruim loganele , urmatorul motor si cred ca ,cat de curand va fi un husaberg ,de capacitate mai mare , cu 125 nu prea te incumeti sa abordezi trasee mai crancene,ultimul l-am dat cu putin timp in urma ........
M-am dus in vara pe moto in sibiu si nu stiam de ce tot dau de motoristi murdari din cap pana in picioare si cand colo era red bull romaniacs, si eu am ajuns exact la sfarsit.
Singuru Husaberg pe care l-am vazut langa mie era de 650 si era SM atunci. Zicea posesoru ca are 90 de kile. mi se pare cam mare de 650 ca sa il bagi prin rape. Oricum nu prea pot face comparatie intre cilindree si cam ce trasee poti aborda cu ele ca nah... momentan sunt de strada.
Cam trist cu firu asta al ierbii, cand aveam si eu o speranta s-a intors frigul. Am lustruit si loganelu azi si evident a plouat la 2 ore dupa
Don't touch! Never ever steal
Unless you're in for the kill
daca nu ma insel in 15-19 august sa tinut red bull romaniacs, un spectacol pe cinste , .........necazul ca romantismul isi spune cuvantul , dupa o tura prin ravene si baltoace, resimt o perioada toate sfortarile la care te supune motorul. trecem la alta categorie 4x4 ,fiul meu ii inebunit sa se balaceasca in noroi troliind superbele masinute 4x4.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment