Romania....incotro?

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Vorbești ca să nu dormi, vasilică. Ți-am mai spus-o, dacă ești leat '78 (din nickname am presupus) ai o gândire puerilă pentru o vârstă așa matură, apropo de neuroni fără sinapse.
    S-o luăm cu capătul:
    - românii s-au săturat să fie călcați în picioare, batjocoriți, mințiți etc., dovadă că n-au protestat când li s-au luat bani, dar, evident, s-a cumulat și efectul acelei măsuri + faptul că nu se întrezărește nicio speranță de a se contracara efectul ei.
    Gândirea ta a la Ochea Crucișătorul te împiedică să observi că profesorii, actorii, medicii nu-s chiar așa de materialiști ca alte categorii sociale, ci au revendicări ce țin mai mult de morală.
    - n-o să comentez cretinătatea cu promisiunea a 1000 lei, că e o aiureală. Promiți dacă poți face și ai de unde. Altfel, devii un papagal, cum a fost Băsescu cu al lui slogan: Să trăiești bine, pedeleule! N-a mințit, săracu'!
    Nu toți românii vor bani. Eu, de pildă, am o situație peste medie și trăiesc foarte OK, lefegiu fiind, și nu-mi doresc decât să plece tagma asta de jefuitori și consultarea cetățenilor prin anticipate, mijloc democratic când un guvern își pierde reprezentativitatea.
    Schimbarea n-o poți face așa des cum îți dorești tu, fiindcă în plan politic, un an nu e suficient pentru a pune în practică o idee. Există alte soluții, cum ar fi limitarea mandatelor de parlamentari la 2 și sancționarea traseismului politic, prin excludere definitivă. Astea ar fi niște măsuri benefice.
    Last edited by ursamajor; 21 January 2012, 10:30.
    Somnul adânc ajută la prevenirea îmbătrânirii, mai ales dacă dormi la volan.
    Nu goni mai tare decât poate îngerul tău să zboare!

Comment

• Am urmarit de cateva zile discutiile pe acest subiect si mi-am propus sa nu intervin; o fac acum pentru ca nu inteleg modul de gandire al unora care spun ca n-are sens o schimbare pentru ca nu avem alternativa. Acest mod de gandire pagubos nu are ce cauta in mintile unor oameni educati care au cat de cat o imagine despre ce inseamna democratia, despre puterea care ti-o da acest concept.De ce sa mai traim, daca intr-o zi tot va trebui sa murim?
      Clasa politica ajunsa la putere trebuie sa stie ca se afla in slujba poporului si daca acesta doreste un lucru atunci aceasta trebuie sa-i respecte aceasta dorinta nu sa caute justificari.In acest moment aceasta clasa mai detine , dupa parerea mea 30-35% incredere.
      Eu zic, niciodata nu-i tarziu; ganditi-va la copii pe care-i aveti, poate ca v-ati saturat sa-i subventionati pentru, desi unii au terminat o facultate, nu si-au gasit un loc de munca decent. A-ti vazut cat de mult pretuiesc cei ajunsi la putere valorile, ca ne sugereaza emigrarea. Bravo celor care spun "vreau sa lucrez in tara mea" si nu cred ca o fac din patriotism ,ci pentru ca aici a ACASA. Cunoasteti tratamentul romanilor, slugi la altii.
      Asadar merita sa incercam, macar sa dobandim aceasta mentalitate, puterea e in noi, dar nu stim ce sa facem cu ea; o vindem pe o sticla de ulei si o punga cu faina.TREZITI-VA, oameni buni.
      Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.

Comment

• Eu cred că trezirea aceea deja s-a produs. Faptul că nu ies mai mulți oameni în stradă, nu e un fapt relevant în sine. Mai degrabă cred că este o temporizare, o șansă dată leprelor de la putere să realizeze ce se întâmplă și să plece onorabil de unde s-au cocoțat, ilegitim, în ultima vreme. Teama mea e că se va ajunge la o răsturnare prin forță și-atunci nu e bine deloc. Vina va aparține acestor gherțoi, care au rupt legătura cu cei care i-au propulsat acolo. Există, totuși, speranță, fiindcă unii pedelei mai moderați se pare că au realizat pericolul. Sper ca aceia să reușească să-i convingă pe talibani.

Comment

• Auziti ce zice Udrea

"In ultima perioada am neglijat dialogul cu poporul"...E NAA!!!!
          sigpic
          "BRABUS" STYLE

Comment

• Se fac frate cu dracu' acum, doar-doar or trece puntea. Dar punte-a deja ruptă, asta n-au înțeles încă, după cum se vede.

Comment

• Originally posted by matheo66c View Post
              Auziti ce zice Udrea

"In ultima perioada am neglijat dialogul cu poporul"...E NAA!!!!
              Dialogul cu poporul ...doar la alegeri conteza gloata pentru cei de la putere si atunci cand isi simt amenintate privilegiile in rest...taxe, si impozite si ...pe plantatie, la munca.

Comment

• Eu ma uitam cand le dadeau galeti/pixuri/etc..zambeau si ii si auzeam , "cu astia votez".

Cand le ziceam ca dupa asta nu ii mai baga nimeni in seama , mai mai ca ne faceau invidiosi!
                sigpic
                "BRABUS" STYLE

Comment

• Incet, incet guvernantii fac declaratii. Domnul prim- ministru, la intrebarea unui jurnalist cu privire la responsabilitatea guvernului fata de cetateni, spune ca va raspunde in fata Parlamentului( mai era unu,da... a plecat, care raspundea doar in fata marii adunaturi nationale).Ei ca sa vezi, el cel care si-a asumat vr-o 14 legi printr-o rutina devenita periculoasa, el cel care a folosit aceasta institutie dupa bunul plac, parasind sala cand si cum a vrut. Acum spune pentru prima data ceea ce trebuia sa fie clar si litera de lege;Guvernul raspunde politic in fata Parlamentului. Culmea ignorantei.

Comment

• @ursamajor,roaga-l pe taticul tau sa-ti dea drumul un pic pe strada (fara bani de buzunar) ca sa vezi cam de ce are nevoie un om... In momentul in care esti satul nu mai poti discuta obiectiv despre FOAME mai filozofule, papagali devin unii cand repeta ceea ce vad la (Antena3) TV. Concret, eu nu ies in strada ca sa-l schimb pe dracu cu tac'su... ca asa ar trebui sa iesim in strada in fiecare zi.
                    P.S. Lasa-te de filozofie!

Comment

• Vasilică, hai să nu ne legăm de părinți, animalule, că ai mei sunt trecuți demult în neființă. Puțin respect, ignorantule.
                      Nici nu e nevoie să ieși tu în stradă. Doar să nu mai trolluiești pe-aici, că n-ai emis nicio idee viabilă. Plictisești, realizează.

Apropo de diversiunea cu turnătoria de la PE, mă întreb pe cine va crede Parlamentul European: pe japițele astea portocalii sau pe cei ce protestează (și s-au solidarizat cu țara) din Paris, Strasbourg, Lisabona etc.

Comment

• Toata lumea sa spuna dupa mine: zennnn.....

Comment

• La cata incrancenare s-a ajuns in Romania, meditatia ZAZEN, nu mai ajuta. Poate doar interventia...jandarmeriei.

Comment

• incercati totusi sa fiti moderati in jigniri si in argumente de genul animale, filosofi..etc. la adresa unora si altor membrii.....eu cred ca se poate discuta civilizat ..daca tot aveti aceasta oportunitate ..haideti sa nu ne jignim unu pe altu ...nu are rost...spuneti-va parerea sau ideiile intr-un mod civilizat...nu-si au rostul jignirile si chestiile ca unul e mai bun decat altul..aici se discuta si se expun pareri pro sau contra...sper ca am fot destul de explicit si veti intelege ....ca suntem o comunitate cu capul pe umeri....Va multumesc...si va felicit pe toti ptr. ceea ce expunet aici..in mare aveti toti dreptate..mai mult sau mai putin...dar dupa cum zicea si PCH,ursamajor,Mario Popa...uitativa si la cei pe care muti iau ales/sau mai putin alesi...uitati-va la cei din parlament si senat...ca pana laurma cei din senat si parlament dau legi si ne fac traiul mai bun ..spre rau ..dupa placul fiecaruia parlamentar/senator..si sa nu uitam ca tovarasul Iliescu-Nastase=FSN/PSD..imediat dupa asa zis revolutie ne-a vandut tara pe nimic ...si nea facut slugile FMI-ului,care ne impune ce sa exportam unde si cand..ca pana la urma daca nu exporti nu dezvolti economia..si bineinteles marea comunitate europeana...in care am dorit sa mergem atat de mult ...sunt cei care dicteaza...noi ca si popor care avem de toate resursele,agricultura diversa si multe alte...nu mai avem nici un drept asupra lor..din cauza ca nu stim sa fim tari in fata unora di europa..am acceptat(ILIESCU/NASTASE) sa ne umilim in fata lor..cand se putea sa punem conditiile noastre.atat timp cati multe tari ravnesc la ceea ce noi avem ca resurse in tara noastra...totul de aici pleaca de la umilinta cu care dam dovada pe zi ce trece...ne place sa fim condusi ..cand foarte bine am putea noi sa conducem..nu stim sa ne impunem deloc...si asa vom ramane...dec itativa in urma reflectati si apoi dati cu parul unde trebuie ..nu unde vi se pare ca e mai usor...in mare cam asta este....urmariti si posturile celor enumerati mai sus ca mare dreptate au si ei...si cam asta e realitatea din ziua de azi...
                            Un elogiu de trei minute şi o lacrimă de-o clipă nu scuză o neglijare care se măsoară în ani sau decenii.

Comment

• Originally posted by Ivan Marian View Post
                              "PA" mine si mai tare Iar eu unul nu dau bir cu fugitii ca tine si sa plec in Canada, stau aici sa fac "fata" la distractie!
                              Tu nici viza de turist nu primesti pentru Canada.....sunt sigur ca nu sti nici unde e situata pe harta...sa lasam intepaturile astea si mai ales invidia, stiu ca e acrii strugurii nu trebuie sa nuantezi! Multumesc.

Originally posted by vasile78 View Post
                              @PCH daca macar 10% din populatia Romaniei ar gandi asa, tare bine ar mai fi, neuronii fara sinapse viseaza sa-l vada pe Antonescu sau Ponta in locul lui Basescu... Care-i business-ul? Daca tot dorim schimbare cat mai des, propun sa se aleaga presedintele in fiecare an. Unu destept m-a provocat intr-un post anterior sa spun eu ce-si doresc romanii... ei bine, romanii vor BANI si daca se poate degeaba, ii doare in veshca de transparenta cheltuielilor, relatia guvernului cu populatia, cat fura presedintele sau alte kkturi, promite-le tuturor romanilor ajuoare sociale de minim 1000 de ron si o sa fii cel mai iubit presedinte.

Bine zici....inca odata, NU SUNT DE ACORD CU SCHIMBAREA PRESEDINTELUI pana nu avem alternativa. Si alternativa nu avem, oricare ar fi la putere ar lua deciziile pe care Basescu si PD-L le-a luat. AGENDA PRESEDINTELUI este scrisa de mult de catre cei care conduc cu adevarat aceasta tara. Multumiti tovarasului Iliescu, arzalar pe mate pe unde o fi si poponarului de Nastase. Multumiti agramatului de vanghelie ca a cheltuit 120.000 euro saptamana trecuta in Austria cu o alta membra PDS! Bine ca il venerati pe golanul ala de Mazare, cate combinatii o avea lepra aia....ce tare, schimb pe Basescu sa vina nenorocitii aia inapoi.

Comment

• Sufragiu universale, prieteni; ce va decide majoritatea aia va fi. Inca nu va e clar cum a castigat Basescu? Cu cele voturi din strainatate, care numai corecte nu au fost.Dar ma rog; poporul a acceptat un presedinte pe care l-au vrut doar jumatate din ei. Acum nu cred ca se mai respecta acest echilibru.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google