Romania....incotro?

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Eu nu am nimic cu Basescu.Ba chiar dintre ultimii mi se pare primul care a zis ,nu, si a inceput sa arate cu degetu si toti s-au intors impotriva lui ca nu mai puteau ei sa faca manevere.
    sigpic

Comment

• Pur si simplu raman stupefiat de ...autismul presedintelui. Se pare ca nu mai e nimic de spus, de facut ramane ceva.
      Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.

Comment

• Iancu, dar cine te pune sa te uiti in gura lui?

Da' nu v-ati saturat, mă, de vorbele astuia? Si daca zis Basescu, si daca n-a zis Basescu, cert este ca nu merge treaba...
        sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.

Comment

• Originally posted by IancuMIC View Post
          ...de facut ramane ceva.
          Nu prea ai cu cine, se pare, în RO. Pe forumuri, online nu se face nimic cu bestii de-astea.
          Somnul adânc ajută la prevenirea îmbătrânirii, mai ales dacă dormi la volan.
          Nu goni mai tare decât poate îngerul tău să zboare!

Comment

• facem cheta pt un lunetist dezaxat mintal, cu ciuda pe oamenii chei, cu ochi asimetrici?
            Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

• Daaa... sa plece basescu si sa vina cel mai bun...

Comment

• @Pacco, Vasile78, PCH.......si cei care se mai stiu umeziti de verticalitatea prezidentului.

Ma bucur ca va place de el, din 22 de milioane nu se gaseste unul superior astuia.
                Sa-l suportati bineeeeeeeee!

Comment

• Dupa prima zapada mai serioasa autoritatile care n-au dormit toata noaptea ( eu zic ca au baut prea multa cafea), dupa spusele primului- ministru, au fost din nou surprinse nepregatite.

Comment

• Nu confunda viscolul cu o simpla zapada. Cand e viscol cu 100 km/h, in 15 minute zapada e inapoi, la fel de mare ca cea indepartata.
                    Cred ca pe multi i-a mancat fix in koor de n-au stat acasa, cand codul portocaliu era anuntat de dimineata.
                    Cine trebuia musai sa ajunga undeva, era varianta CFR.

Oricum, pentru cum se deszapezeste, trebuie sa fim recunoascatori catre PNL+PSD+PDL care au girat contractele de intretinere multianuala catre firme gen UMB (Umbrarescu), PA&CO (Casuneanu), Euroconstruct (stiti voi cine ) .
                    Last edited by mr.K; 26 January 2012, 11:00.

Comment

• mr.K are dreptate mare legat de partea cu zapada si viscolul. Eu o mare parte din vina o gasesc la soferi. Ai cod galben/portocaliu nu pleci frate ca nebunul la drum, ca daca e viscol nici mama dezapezirii nu poate face ceva. Ca sa se curete drumul ar trebuii ca utilajele sa aiba o cadenta de maxim 5 minute ceea ce este aproape imposibil, ar trebuii f f f multe utilaje. Daca punem la socoteala ca acestea sunt blocate de cate un autoturism care s-a pus invers pe drum, avem meniul complet pentru o sosea blocata.
                      sigpic

Comment

• Da aici aveti dreptate; dar in unele zone din jud.Galati, de aseara nu mai e viscol, iar pana la aceasta ora drumurile inca sunt inchise (DN 24d)

Comment

• DN 24d
                          Ti-ai raspuns singur. O LITERA dupa cifre, reprezinta faptul ca e un drum national SECUNDAR.
                          Prioritatea e DN 24D, sa o luam pe caz concret. Stii cum e, intai femeile si copiii.

Comment

• in primul rand pe vremea lu nea nicu existau parazapezi, existau arbusti pe marginea drumului( exemplu pitesti-slatina) care retineau zapada..si in caz de viscol impactul nu era asa dezastruos. acum nu mai e nimik. ieri dimineatza la 7 am plecat din sibiu cu destinatia targoviste. pe dealul negru in fata mea 2 tir-uri s-au pus de-a latul. am avut norocul sa pot sa ma strecor printre ele. am reusit sa trec,cred k am fost printre singurii care s-au incumetat. nici nu vreti sa stiti cum il injurau pe basescu oamenii blocati pe dealul negru... la ora 15 cand am ajuns in pitesti (dinspre targoviste)vreau sa spun k dealul negru era blocat. am luat-o pe trasul slatina-dragasani-valcea-sibiu. s-a circulat bine.am ajuns la 9 seara in sibiu. groaznic.

p.s. pe v. oltului un copac cazut , blocase o banda de circulatie...la 2 km distanta 2 masini de la deszapezire iar soferii stateau de vb...asta spune multe...
                            Last edited by spanu; 26 January 2012, 14:13.
                            fara

Comment

• primul rand pe vremea lu nea nicu existau parazapezi, existau arbusti pe marginea drumului
                              Acum terenurile de pe marginea drumui sunt proprietate privata, multe cu culturi. Proprietarii nu permit instalarea parazapezilor, atatea cate mai sunt, ca nu s-a mai investit in asa ceva. La mine in judet am vazut pe o singura bucata de drum national, unde vantul matura soseaua de-a latul.

Arborii au fost taiati deoarece o directiva UE...pe scurt era periculos pentru soferi, ca de buni ce suntem ne infingem in copaci la primul polei.
                              Cati mai sunt, or sa fie taiati toti.

Perdele verzi se vor infiinta la distanta de drum, CAND VOR FI BANI.

E din programul de guvernare PDL.

Masina de deszapezire care se oprise si zici ca soferii stateau de vorba, era aproape 100% a unei firme private, agreata de putere pentru a deszapezi. Nu e pentru oricine, sa stii.
                              Last edited by mr.K; 26 January 2012, 14:21.

Comment

• intre slatina si pitesti pe o distanta de 40 de km acum 2 ani s-au taiat toti copacii..era o imagine dezolanta...iti venea sa plangi.
                                motivul?

masinile care sar de pe carosabil sa nu se mai izbeasca in pomi..sa iasa pe camp. iar parazapezii s-au furat intr-o veselie( erau din metal).
                                fara

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google