Romania....incotro?

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• O poză cu realitatea aproximativă din pdl-ul zilelor acestora: Boc în cădere, se ține de Udrea (parașuta) și pedeleii așteaptă...

Și tot pentru destindere:

Undeva în România, ninsoare abundentă, zăpadă multă pe carosabil, trafic îngreunat ...
    Un camion e urmat la mică distanţă de un BMW X6.
    BMW-ul se chinuia să depăsească camionul, la un moment dat acesta din urma intră in depăşire şi când ajunge în dreptul cabinei camionului coboară geamul şi o blondă superbă, drăgălaşă, şi cu ochi albaştri, strigă şoferului din camion:
    - Hei! Sunt Mirela şi sunt blondă! Vezi că-ţi cade marfa din camion în spate!
    Şoferul nimic, se uită la ea întoarce capul şi rulează cu aceeaşi viteză.
    Se repetă faza de câteva ori, încercare de depăşire, claxoane şi acelaşi rezultat.
    La un moment dat, camionul trage pe dreapta la o parcare.
    Vizibil iritată că bunele ei intenţii au rămas în zadar, Mirela blonda merge direct la tip:
    - Auzi, sunt Mirela şi sunt blondă şi de o oră tot îti spun că pierzi marfa din camion. Eşti surd sau faci pe şmecherul ?
    - Sunt Vasile, sunt brunet, nu sunt surd, nu sunt şmecher, sunt de la drumuri şi împrăştii sare pe drum...
    Attached Files
    Last edited by ursamajor; 2 February 2012, 16:29.
    Somnul adânc ajută la prevenirea îmbătrânirii, mai ales dacă dormi la volan.
    Nu goni mai tare decât poate îngerul tău să zboare!

Comment

• lol)cum asteapta crocodilii aia pe ala cu parasuta) ca si noi pe basescu x(
      MY CLA

Comment

• @ursamajor Foarte tare )

Comment

• Daca ar fi si Nuti in poza aia, ma declar multumit. Cred ca ii ajung toti crocodili care sunt acolo, pentru posete. Daca scapa.

Comment

• nu se satura nici unu din boc)
            MY CLA

Comment

• Ați mai văzut imbecili și nesimțiți mai mari ca ăștia (Vișan, Murg, Tălmăceanu)? Bine, în afară de tăticii/mămicile lor... Băsescu, Boc, Udrea, Anastase.
              Attached Files

Comment

• Normal ca am vazut....trebuie doar sa deschizi ochii! Daca nu ati vazut, recomand control oftalmologic de URGENTA!! Iauite-i:
                Attached Files

Comment

• "Preocupati sa salvam tara, am lasat in urma oamenii", citat din dezvaluirile doamnei Nuti Udrea.
                  Asta as baga-o,(fraza) la categoria, "din putul gandirii"
                  Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.

Comment

• Originally posted by mr.K View Post
                    Danemarca n-are resursele Romaniei, n-are nici macar industria detinuta de Romania inainte de '89, ca diversitate.
                    Are in schimb o agricultura superperformanta. De la lactate la bere, rupe pe genunchi orice concurenta.
                    Acum astept sa-mi spui ca in Romania nu se poate face agricultura.
                    Stii ce promitea PDL-ul in campanie? (si se poate verifica in programul de guvernare)
                    Promitea ca va infiinta centre de colectare a legumelor, fructelor, ca va organiza prelucrarea legumelor/fructelor, ca va asigura accesul cetatenilor la produse agricole de calitate si ieftine, ajutand si producatorii totodata.
                    Statul poate infiinta cate firme doreste, Directia Agricola din Iasi doarme de exemplu, 2 directorasi portocalii de 30 si ceva de ani au supravegheat cum se arunca vreo cateva milioane de euro pe un SEDIU NOU. Spaga lor? Cate un apartament duplex.
                    Daca sapi santuri toata ziua pe 5 milioane se poate interpreta ca muncesti sau ca nu muncesti? Sau un sant in Romania e mai putin important decat in Danemarca?
                    EU CRED CA CETATEANUL E MAI PUTIN IMPORTANT IN ROMANIA DECAT IN DANEMARCA.
                    Aia au conducatori tineri, scoliti pe bune, nu ca Nuti are a facut facultatea de drept la si dupa un an, fara practica, avea cabinet de avocatura. Cine mai ajunge avocat asa repede? Ce stie un absolventt de drept la o-ha, ca Nuti, despre turism si mai ales despre DEZVOLTARE REGIONALA? Or fi PDL-istii astia priceputi de la mulsul vacii/cosit/datul cu mopul pana la arme nucleare, dar CHIAR TOTI? Hai da-o dreaqu!
                    Sigur ca poti sa faci agricultura, dar cum stim cu totii, s-a urmarit sa nu mai facem nici la ce ne-am priceput.
                    In consecinta n-ai productie, n-ai export.

Un sant de RO e facut pt RO, si calitatea lucrarii reflecta exact cat are Dorel salaru.

Cat despre pedelisti, pesedisti etc, personal ma pipi pe toti. Din clasa actuala politica nu poate veni nimeni sa se apuce de treaba.

Originally posted by Seba View Post
                    vorbim de salarii de 1000-1500ron net. dar tre' sa nu-ti sara suubelnita din mana, sa stii sa folosesti un aparat de masura si sa intelegi ca printr-o dioda curentul nu circula in ambele sensuri. .................................................. ............ pot sa-ti mai dau cateva exemple din vanzari si achizitii, unde se oferea porgram nomal, bonuri, birou, laptop, dar nu se oferea mai mult de 1200-1400ron net. aiurea, se cerea 2500-3000 pt simplul motiv ca firma vindea mobila scumpa, nu se intreba nimeni cate mobile se vindeau lunar si daca patronul isi permite sa plateasca un om care sa frece ridichea toata luna si poate sa nici nu vanda nimic.
                    Si reversul care ar fi? Ca cei care se pricep si isi dau interesul sa faca o treaba buna sunt platiti bine sau decent?
                    Vezi sa NU !
                    Tot pe martzoaga care trage la caruta dau cu biciu.
                    Last edited by Octavian; 2 February 2012, 22:34. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• @PCH, postul tau merita un LIKE... mai ales ala din prima poza e un mare maimutoi.

Comment

• Stiu Dintre toti papitoii aia, primul pe care l-as impusca ar fi Ponta! Nu stiu de ce, dar tare antipatic imi este.

Comment

• toti ca toti da iliescu si basesc mi-s cei mai antipatici cu restu n-am treaba
                          MY CLA

Comment

• Originally posted by PCH View Post
                            Normal ca am vazut....trebuie doar sa deschizi ochii! Daca nu ati vazut, recomand control oftalmologic de URGENTA!!
                            Când vine de la tine îndemnul ăsta, dă-mi voie să precizez că nu prea are valoare.

În prostia lui Vanghelie sau exhibiționismul lui Mazăre, n-am auzit totuși inepțiile ce le scot cei trei pedelei din poza combo. Cât despre ura viscerală față de cineva (apropo de împușcat), ce să mai zic: ține de alte resorturi. 'Geaba o faci tu pe imparțialu' că se vede prin tine părtinirea. ;)

Apropo de Codul Muncii și "noua" relație angajat-angajator, adică abuzarea de către angajator, după adoptarea prin asumare de către scărboșenia națională numită guvernul Băsescu-Boc. Trebuie să recunosc că nu mi-e deloc străină situația.
                            Last edited by ursamajor; 3 February 2012, 15:50. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• Din punctul meu de vedere guvernul Băsescu-Boc a sosit la guvernare la momentul nepotrivit, sub nici un regim de dupa revolutie nu am vazut oameni politici condamnati pentru fapte de coruptie (cu toate ca au fost din plin) decat in regimul lui base , de fapt nu au fost nici macar pusi sub acuzatie. E ciudat faptul ca sunt oameni pe aici, foarte bine ancorati in realitatea trecuta si prezenta, dar care impartasesc ideologia otv-ista si antenista total identica cu cea basista... Dau un bax de bere pentru ala care imi explica si ma convinge de ce e mai bun Ponta decat Boc.
                              Last edited by vasile78; 4 February 2012, 03:35.

Comment

• Ce-are Ponta în ecuația asta? O să-l judeci, PROBABIL, dacă va ajunge în locul lui Boc. Până atunci, ia-ți singur un bax de bere, bea-l, poate-ți vine inspirația mai abitir și explică-ne TU ce are de admirat nulitatea asta de Boc și guvernarea asta incapabilă. Câteva "ancore" ți le dau eu:
                                - măsuri efectiv criminale de tăiere cu UN SFERT a veniturilor unor categorii din sectorul bugetar, aducându-i la limita subzistenței. Mai spunem de impozitarea pensiilor?
                                - incompetență crasă, prin faptul că nu s-a pus în locul acelor tăieri nimic creativ, în sensul de a fi motor al dezvoltării, ci dimpotrivă, s-au făcut cheltuieli mai mari, inutile și dovedite, în loc să se meargă pe investiții, cum era normal,
                                - nesimțirea și aroganța de a se vedea salvatorii țării și eroii civilizatori... (mie-mi cam seamănă a Hitler, nemernicii ăștia),
                                - hoția ajunsă la rang de politică de stat: vezi alegerile comasate, furtul conei Anastase, afacerile cuplului Udrea-Cocoș, ale familiei Băsescu + interlopu' bercea mondialu' (ținut acum de ochii lumii la pârnaie) + alde finu' Falcă, bordurile și alte matrapazlâcuri ale lui Videanu, șmenurile primarul Clujului etc. etc.
                                - încă o dată nesimțirea, nepotismul, eludarea legii și influențarea justiției: vezi senatoarea Plăcintă cu jigodia aia de fii-su' sau secretara Guvernului, acea cocotă care spunea că soțul nu-i e rudă. Asta din urmă l-a dat în judecată pe Boc s-o repună în funcție. Ce mostră de tupeu și nesimțire pedelistă mai vrei?
                                Mai vrei și "ancore"?
                                Cât despre ăilalți, nu știu, poate vor ajunge la putere, poate nu. Poate majoritatea se va crea în moduri pe care nici nu le bănuim azi. Însă, MOMENTAN, cei care trebuie MUSAI să dispară de la cârma țării sunt javrele din pedeleu.
                                Last edited by ursamajor; 4 February 2012, 09:22.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google