Romania....incotro?

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Eu unul sunt satul de forte externe!Nu te "ajuta" nimeni fara sa nu castige ceva de pe urma ta.Pana acum nu au fost si sunt acele forte externe?
    Franks dă vina pe Putere
    Pt Basescu voi avea respect atunci cand va face si ce a zis in spatele usilor inchise.Pana atunci pt mine e zero.
    Last edited by D-FENS; 11 May 2010, 19:46.
    Forum neinteresant. Delogat definitiv.

Comment

• nu va mai speriati atita..... urmeaza un trai mai bun
      taxa pe respiratie,taxa pe copil, TAXA CA ESTI IN VIATA.....
      unde ******** se indreapa tara asta? A! in evul mediu...de ce nu ne decimati odata? domnilor politicieni ati auzit de dreptul la viata?dreptul de a-ti creste copii?
      sa traiti bine! zicea unul
      oare era vorba de familia lui
      sa va dea Dumnezeu aceiasi soarta care ne-ati dorit-o
      sa ajungeti sa va imprumutati pentru o piine
      RUSINE!!!!!!!!!!!!!!
      Ne plac femeile,dar,iubim masinile [SIGPIC]

Comment

• Originally posted by DaniD View Post
        Nui Basescu de vina pentru criza...este el de vina pentru datoriile pe care le avem si pe care le vom mai acumula...a inchis ochii asupra inselaciunilor. Asta este, nu se mai pot recupera acei bani...
        Marx, gandeste logic, nicidecum nu poate fi micsorarea taxelor solutia anti-criza. Din ce sa mai faca atunci bani statul? Cu cat sunt mai mici taxele cu atat incasaseaza mai putin bani statul. Ca sa fie ok economia, cererea ar trebuii sa fie de 2x oferta. Daca ai supraproductie inseamna ca oamenii nu cumpara produsul si iti stau tie banii in acele produse.
        Sa-ti zic un exemplu concret: de ultra Pro Computers stiti cu totii, da? Stiti ca a dat faliment. A dat faliment fiindca toti banii si banii multor investitori, ii aveau investit in marfa din magazine si depozit. Cand investitorii au auzit ca se apropie criza, au scos intre 4 si 7 milioane de euro. Ce s-a intamplat? ultra Pro a ramas cu marfa, intre timp a sosit criza, oamenii nu mai investeau in IT, lor le statea banii pe rafturi in marfa si nu puteau achita datoriile. Productie mare, fara cerere.

Tot respectul pentru Basescu care si-a asumat raspundere pentru toate astea si a anuntat toate masurile care se vor lua spre binele tarii sau ba. Nici daca s-ar fi ales Geoana nu s-ar fi intamplat altfel.
        Micsorarea fiscalitati chiar este o masura de iesire din criza dar nu se poate aplica in cazul romaniei in momentul actual.
        Vorbesti de ultra pro di auzite si nu este un exemplu concret la ceea ce ai vrut sa spui.Ultra pro a fost falimentata voit pe fondul crizei lasand in urma datorii catre furnizori.NU poti compara managementul de la nivelul ultra pro cu macroeconomia nationala.

Comment

• D-FENS...nu vezi/auzi
          PIXELI ALBASTRI si Zgomotul de fond..?? Este trucaj
          Daca nu a pronuntat Baselu cuvantul Pampersi de mi sa luat...luarar dr@cu pe el si pe familia lui!

Comment

• Pai tocmai de aia au "tradus" aia pt ca e proasta inregistrarea....
            Trucata sau nu,a spus adevarul.Ramane de vazut ce vor face...desi am mari indoieli!

Comment

• Si el cand a facut 2 fete parazite EBA si IOANA ,,la ce mama dr@cului sa gandit??
              Auzi tu indemn...""Sa va ganditi bine inainte de a face un copil daca aveti bani de pampersi"".....Huaaaa prosta inregistrare si traducere au facut si astia de la ANTENE/MOGULII...iar o sa auzim de Moguli

Comment

• romania trage foloasele guvernelor de dupa 1990 pana in prezent!de abia acum se incepe aplicarea reformelor,reforme care trebuiau aplicate de atunci,dar bombonel cu cucuveaua aia de iliescu nu au facut decat sa vanda petromul,apa,telefonia si tot ce se putea sa faca ei oua mari!guvernul actual nu face decat sa aplice ceea ce le spun cei de la fmi,ue etc!taxele trebuie sa le creasca sa scoata bani pentru buget...noi ne plangem ca nu avem aia,ca aia e scumpa,dar nu facem nimic sa ne fie bine!asta e romanul,un iresponsabil,un delasator si un puturos!ma uitam zilele trecute cand am fost spre alexandria,teren arabil cat vezi cu ochii lasat in paragina....oare de ce?pentru ca taranul s-a emancipat,asteapta pensia...asta vine,da cu o tuica,un vin si pamantul ramane nelucrat!pai de unde sa avem productie!eu as elimina pensia taranilor,la munca tata,sa faca ceva pe pamanturile alea!sa nu mai cumparam rosii din turcia....sincer,romania din ce traieste ca in afara de dacia nu produce nimic?!
                Last edited by PCH; 11 May 2010, 20:54.

Comment

• Retrospectiv, pe vremea lui Bombonel se traia mai bine. Si atunci, ca si acum, licitatii masluite si cate si mai cate. Insa eu stau si ma uit, cum se astfalteaza o straza ce tocmai fusese astfaltata acum 2-3 ani. Era in perfecta stare. Criza nu?

Oamenii in general au o problema: arata cu degetul si nu gasesc solutii. Evident mult mai usor. Desi, atunci, cu toate furaciunile "ouarului sef", exista o crestere economica. Care-i morala? Lasa-ti oamenii destepti sa fure, astia macar mai pun frana pe alocuri.
                  Problema actuala este mai pregnanta, si trebuie rezolvata.
                  Credeti ca tara va merge mai bine, daca-l impuscati pe Nascase la indicativele lui Basescu? El ce apara tara de moguli Chiar nu vedeti ironia?

Guvernul BOC si-a dovedit incapacitatea, nu o data, ci de 2 ori. Uite alta anormalitate, printre cele nenumarate.

Cresterea taxelor e o idee excelenta: favorizeaza "suntarea" sistemului fiscal. Paradoxal, va aduce mai putine beneficii.
                  Last edited by Cezar; 11 May 2010, 21:04.

Comment

• Originally posted by PCH View Post
                    .........................noi ne plangem ca nu avem aia,ca aia e scumpa,dar nu facem nimic sa ne fie bine!asta e romanul,un iresponsabil,un delasator si un puturos!..........................
                    Mie fraza asta imi da raspunsurile la intrebarile puse pe acest thread.
                    sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.

Comment

• cezar,traiam mai bine?era un trai mincinos,tara nu producea nimic,decat datorii si acum buba s-a spart!nu vreau sa zic ca actualul guvern este de nivelul celor din germania,sunt tot niste ..corupti!problema este ca am intrat in UE de 3 ani si astia nu mai tolereaza asa mult coruptia si tot ce se intampla in romania!o sa urmeze o perioada foarte grea si faza cu criza este un fum aruncat noua!cu sau fara criza romania este plina de datorii!si nu producem nimic,nu vedeti ce emisiuni sunt la TV??cu toti depravatii?!!cum umbla,pe unde a mai fost bianca si nu mai stiu cine...iar romanul le urmareste interesat! alta treaba nu are?!si mass media are un impact negativ psihicului nostru...nu ne prezinta nimic bun,doar minciuni si chestii negative!nu stiu unde o sa ajungem pentru ca nu excelam in nici un domeniu!la nimic nu suntem buni,decat sa ne plangem,sa aratam cu degetul,sa radem de propriile valori,sa desconsideram si sa fim snobi!atat
                      Last edited by PCH; 11 May 2010, 21:10.

Comment

• Trai mincinos evident, ca acum e real.
                        Eu sunt apolitic, si chiar nu inteleg inversunarea impotriva anumitor personaje ce actual nu mai fac parte din "maneaua politica".

Momentan, BOC si Base fac un rahat. Si dintr-ala mirositor. Sau pt rahatul lor e de vina Nastase?

Comment

• Furaciunea este si ea o arta.Trebuie sa stii cum sa furi,mai cu cap adica.Si aia dinainte bagau mana,dar nu chiar asa ca acum.Astia de acum sunt niste ciobani!

Comment

• Nu exista om care sa nu-si creeze oportunitati, atunci cand se afla intr-o pozitie ce permite asa ceva. Insa un om cu IQ ridicat, reuseste sa-si tina in frau unele impulsiuni. Cum spuneam si mai sus: fura, dar mai infranat.
                            Problema este ca aceste specimene de homo erectus, nu au altceva in cap. Trebuiesc oameni cititi la carma tarii, nu toti sughi bughi, toti "descurcaretii".

Comment

• cum nu intelegi?nastase si iliescu sunt principalii vinovati pentru tot ce inseamna romania din 1990 si pana in prezent(si mult timp de acum incolo)
                              e ca si cum eu am o masina,merg cu ea 10 ani fara sa schimb ulei,filtre si nimic,imi bat joc de ea in ultimul hal si dupa 10 ani vine altul sa o faca sa mearga brici ca una noua?!e greu!
                              inca o data,precizez,nu consider ca actuala conducere este foarte tare!!!sunt niste papitoi si astia!dar nu ii consider principalii vinovati!

Comment

• Nu exista om care sa nu-si creeze oportunitati, atunci cand se afla intr-o pozitie ce permite asa ceva. Insa un om cu IQ ridicat, reuseste sa-si tina in frau unele impulsiuni. Cum spuneam si mai sus: fura, dar mai infranat.
                                Problema este ca aceste specimene de homo erectus, nu au altceva in cap. Trebuiesc oameni cititi la carma tarii, nu toti sughi bughi, toti "descurcaretii".
                                Asa este.Oricine ar fi acolo sus nu se poate sa nu bage mana un pic.E de inteles.Dar cand niste neandertali(nu stiu daca am scris corect) ca pdl-istii astia nesatui nu fac altceva decat sa fure!

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google