Romania....incotro?

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Orice prezedinte iesea pana la urma tot aici se ajungea. Tara e in criza de prin '89, nici dracu nu mai redreseaza economia tarii.
    My Ride BR 86 TIV Mai Furios Si Mai Iute

Comment

• Pai ce sa redreseze ca totul e deja distrus. Si toata industria si agricultura a fost distrusa de noi poporul roman. In 89 am vrut democratie si aia am obtinut. De atunci comertul extern s-a liberalizat si am preferat sa cumparam doar marfa strainilor.Produsele romanesti erau proaste si pe deasupra "puteau". De nu erau "armani, nike, e.t.c." Din cauza asta la noi fabricile s-au inchis una dupa alta.
      Acum cu pusculita goala si aflati la fundul sacului mai vrem sa omoram unu. Omorati-l si p'asta daca asa credeti ca ajungem mai bine. Jos cu bugetarii care-si iau banii de pomana!

Comment

• aia sunt parlamentarii. sa nu-mi zici mie ca un profesor ia banii degeaba. si aia pe care abia abia ii ia. sa fim seriosi totusi...
        Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --

Comment

• Poi si daca ies bugetarii?...de unde Politie, Armata, Profesori, Medici?...daca te referi la functionarii publici, aia da. Sunt prea multi...dar sa nu uitam ca si sistemul e birocratic si are nevoie de ei ca sa functioneze. E un cerc vicios.
          In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

• realisti.........mai bine.
            Sunt :UNII:care iau bani degeaba............dar multi,multi bani...........si te mai si trateaza cu spatele,deh........esti la mana lui...........
            Unii chiar merita acesti bani,dar sunt foarte putini aceia care-si fac treaba asa cum ar trebui.
            Numai bine.
            Un Logan----YNG-----
            Numai bine.

Comment

• Am zis: Jos cu bugetarii care-si iau banii de pomana!
              Adica aia care sunt angajati la stat si stau degeaba fara folos. Nu intra toate categoriile aici.

Comment

• Pai si cine sa stea sa-i pandeasca? Ca-s toti nepoti, prieteni, rude. Asa "jos, sus" e usor sa spunem. Aia e si problema. Chibitzam degeaba aici dar traiul il simtitm toti pe pielea noastra.
                In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

• Azi au iesit in strada cei care sunt afectati de masurile pe care guvernul le va aplica de la 1 iunie.Nu prea le-a pasat romanilor de ce s-a intamplat azi.A fost "furtuna intr-un pahar".Dar ce parere vor avea cei care acum stau linistiti,dupa ce se va ridica tva-ul si cota unica?Atunci sectorul privat va avea aceeasi reactie ca bugetarii si pensionarii de acum?
                  Forum neinteresant. Delogat definitiv.

Comment

• Pai vezi ca noi ca popor suntem de vina. Noi fara sa avem batul in spate nu facem nimic corect si cinstit. Romanul e numai pe furat. De asta a ajuns tara aici. Din cauza tuturor, nu din cauza lui Boc.

Comment

• Mai ales din cauza lui.........
                      si a mai multora care fura pe fata TARA asta
                      Numai bine.
                      ps:si o parte din sectorul privat au iesit azi in strada(sindicatul dacia)-in semn de solidaritate cu ceilalti
                      Un Logan----YNG-----
                      Numai bine.

Comment

• Astia de la guvernare nici sa fure nu stiu,e si asta o arta.Nu se pricepe oricine.
                        Forum neinteresant. Delogat definitiv.

Comment

• Consider ca fiecare are ideile si conceptiile lui proprii despre viata si asadar discutia asta ar putea continua la infinit in contradictoriu. Asa ca eu ma retrag de la discutii. Consider ca mi-am sustinut destul parerea. Oricum nimic nu vom schimba doar din taste.
                          Sa traiti bine!

Comment

• corect,eu sustin cu tarie cele spuse de colegul pitestean!!!sa fie clar,tara are mari probleme din cauza erei ceausescu,dupa '89 romania nu a avut mostenire decat datorii si fabrici care produceau tot datorii!!!cei care au venit dupa 90 nu au fost in stare sa schimbe nimic ba dimpotriva au tras doar pentru ei!!!TOTI!nu este vina celor care conduc astazi tara,chiar nu ganditi???a preluat cumva boc si basescu o tara precum franta sau germania si a adus-o in starea in care este acum romania??daca era asa mai ziceam sa le dam in cap DOAR astora,eu nu contest faptul ca nici astia nu sunt perfecti dar nu sunt doar ei vinovati!!!vinovat este patronul de firma care nu declara veniturile reale si insala statul,vinovat este ala care cumpara o sticla de cola din magazin si nu intreaba de bonul fiscal si exemplele pot continua!!!

cat despre intrebarea unui coleg,pe cine as baga eu in containerele alea,
                            pai majoritatea poporului roman,CARE ESTE puturos,mincinos,pe toti cei care ascula manele la maxim la cheia si lasa 2 tone de gunoie acolo si pot continua cu exemplele...tineti minte,inainte de toate,poporul in sine este cel mai vinovat!!nu meritam sa traim intr-o tara civilizata!!!!hai sa nu mai aruncam pisica in curte la cotroceni pentru ca basescu este in comparatie cu multi cetateni ai acestei tari nevinovat!!!

cat despre giratoriile din brasov,nu cumva sunt facute cu bani europeni?
                            si mai am o intrebare,in afara de romania ai vazut alta tara?(ma refer la italia,franta etc,nu ucraina!)

Il meritati pe vanghelie fratilor,vanghelie presedinte!!!!
                            Last edited by PCH; 20 May 2010, 08:54.

Comment

• "Sa fie clar" : poate pt tine, unii sunt de alta parere.
                              "Nu este vina celor ce conduc astazi tara, chiar nu ganditi" - nu prea gandim, dar de obicei observam.
                              Basescu presedintele-premier. Tot Basescu l-a numit pe Boc, cand a mai dat rateu in trecut...madam Udrea s.a.m.d. Nu spun ca doar ei sunt de vina, dar isi au partea lor.

N-am sa inteleg niciodata fanatismul. Asa-i ca esti sustinator infocat al unei echipe de fotbal?
                              Last edited by Cezar; 20 May 2010, 09:45.

Comment

• da sunt sustinator al echipei Dinamo Bucuresti si nu cred ca are vreo relevanta(presupun ca sti lucrul asta de la faza cu penaltiul la care mi-ai dat rosu direct!)!!eu raman la parerea ca nu actualul guvern este de vina...plus ca udrea nu are cine stie ce putere,e un ministreu la turism nu la MAI!!!

eu nu sustin deloc actualul guvern dar nu suport lucrul asta,nu doar ei sunt de vina!!!

precizez ca sunt total impotriva a tot ce se intampla aici,ca din punct de vedere al teritoriului stam bine dar nu se ingrijeste nimeni de el,ca nu se face nimic!!!!dar sunt sigur ca daca pui pe altcineva in loc nu rezolvi nimic!suntem controlati de UE si FMI
                                Last edited by PCH; 20 May 2010, 09:50.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google