stiu ca sunt praf atat italia cat si spania iar portugalia nu are rost sa mai vorbim!intr-adevar este o perioada foarte urata in mai toata lumea!...uneori ma gandesc ca era mai bine daca ma nasteam in varf de munte sa nu stiu nimic despre lumea asta!singurele griji sa fi fost orele de muls ale caprelor si cainele care urla in fiecare noapte!
Romania....incotro?
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
@Seba, mai praf ca noi nu este nici o tara din Europa, pana si cea mai saraca tara, este constanta in saracie, noi nici nu avem idee ce va fi maine. Macar sa se rezume masurile anticriza doar la -25% de la bugetari si -15% de la pensii, dar tare mi-e teama ca pe langa astea anul viitor o sa creasca si TVA-ul si taxele! Pentru "oamenii de afaceri" parca sacul Romaniei nu are fund, inca se fac afaceri pe sume mari in timp de criza financiara, am o educatie si un statut social, altfel as iesi cu bata la drumul mare, ca pe vremea haiducilor!
Comment
-
Seba, daca voi ati ramas jumate din cati erati, va numarati printre cei norocosi. La noi am ramas mai putin de o treime. Altii au inchis de tot, toti in somaj. Astia privatii - care chiar producem si care nu suntem deloc "vreo cativa" cum spunea un coleg pe aici. Si care incercam sa rezistam dupa ce ne jupoaie la piele onor guvernul Base-Boc, care acuma se uita lung la noi, de parca ar vrea sa ne vada si pielea in bat.
Comment
-
Sa scutur un pic "praful"...
Şeitan: "ÃŽn 2011, salariile pot să scadă cu 30-50%". Sindicaliştii: "E absurd"Forum neinteresant. Delogat definitiv.
Comment
-
Sa scada cu 90%...
Tot boierime si plebe in forma arhaica a relatiei.
Spuneau la un moment dat de rezultate in raport cu remuneratia dascalilor si medicilor, insa doar in cazurile acestea, caci in cazul lor, ce rezultate, cand Boc a dat-o cu mucii in fasole, nu doar o data, ci in repetate randuri. Ce rezultate cand Udrea e pe langa total? Ce rezultate, cand Berceanu face si drege? Ce rezultate cand se cheltuiesc bani cu nemiluita pe astfaltari dezastruoase...si cate si mai cate.
Acum isi asuma "raspunderea"
S-a votat, am meritat.
Cu Boc inainte pana la moarte...prin infometare.
Mi-e scarba de ce se intampla in jegul asta de tara.
Auziti: un medic rezident sa castige 700 ron de acum Pai bag ceva in ea de medicina si ma duc sa spal parbrize, castig mult mai bine.
Tot cretinul de Boc: "Franta si-a redus cheltuielile cu 5 miliarde de euro, iar noi romanii cu doar 2.5 miliarde" - da, imbecil in sensul medical al cuvantului, doar ca Franta are alocat pt invatamant cat are Romania tot PIB-ul.
Poate se gaseste vreunul smintit la cap sa-i decimeze putin pe astia, intr-un fel sau altul.Last edited by Cezar; 8 June 2010, 21:24.
Comment
-
Mai vine si Udrea saracuta sa-si planga amarul: are de platit o datorie de 3 mil euro, asadar asemeni celorlalti cetateni ai tarii si ea duce un trai nu tocmai roz.
Iti este mai mare dragul...
Tot legat de rezultate: cum mama ma-sii e Videanu ministru, cand ca fost primar n-a facut nimic. Nimeni nu-si pune problema asta?
Alta diversiune: aducerea in discutie a vietii personale: Bombonel gay, primarul din Sibiu a violat rate (sau ce mama zmeilor a facut), Firea pe ma-sa nu stiu ce-a facut, mogulii, furaciosii bla bla bla. Chiar asa de cretini suntem? Sa-ti dai seama de o astfel iti trebuie un IQ de 80, adica la limita imbecilitatii.
Vom ajunge suficient de rau, incat sa parasim meleagurile astea, asemeni Bulgariei.Last edited by Cezar; 8 June 2010, 21:40.
Comment
-
Niciunul nu-i usa de biserica,dar ce se-ntampla acum e jaf pe fata.In continuare suntem luati de prosti de niste smecheri penali.Nu stiu ce vrea sa demonstreze Udrea cu aerele alea de calugarita,asta demonstreaza ce parere au ei despre noi sau din disperare nu mai gasesc colutii ca sa ne prosteasca.Forum neinteresant. Delogat definitiv.
Comment
-
Nu-si au rostul aceste discutii, nici acele certuri din televizor, nu-si are rostu sa-si spuna nimeni parerea, de data asta vorbele nu au putere, faptele conteaza doar si din pacate nici unul dintre noi nu este in stare sa faca ceva bun. Toti sunt niste inapti iar noi fraierii care ii urmam si ne revoltam dupa ce i-am ales...nu avem incotro, vorbele si promisiunile nu ne vor rezolva situatia, vor avea aceste masuri un impact drastic in lunile urmatoare, vom suporta consecintele si nu mai cred ca in viitorul apropiat se vor schimba cu 180 de grade lucrurile in sensul cel bun.
Multi vor murii daca se vor scumpii medicamentele, printre ei si eu, incercand sa fac rost de suficienti bani, ca sa nu moara tata din lipsa de medicamente. Pacat ca de data asta solutia din '89 nu este cea corecta.
Comment
-
astazi am vazut la tv o stire care m-a dat pe spate Romania e plina de datorii si taiem din salariile bietilor oameni dar avem puterea financiara de a achizitiona 11 avioane F16 cu o valoare totala de 1,3 miliarde de dolari. Asta e culmea nesimtirii din partea guvernului boc si ma intriga foarte tare! Nu inteleg cine a putut vota asemenea bivoli! Traiasca ROMANIA!
Comment
-
Originally posted by viorelu View Post...la modul de gandire al guvernatilor de a rederesa economia ar merge solutia:trimiterea tuturor angajatilor(bugetari-nebugetari)din Romania,in concediu fara plata o luna doua trei acolo...pana la urma se poate face economie la orice...numai la prostie nu...
Comment
-
Originally posted by r3duc View Postastazi am vazut la tv o stire care m-a dat pe spate Romania e plina de datorii si taiem din salariile bietilor oameni dar avem puterea financiara de a achizitiona 11 avioane F16 cu o valoare totala de 1,3 miliarde de dolari. Asta e culmea nesimtirii din partea guvernului boc si ma intriga foarte tare! Nu inteleg cine a putut vota asemenea bivoli! Traiasca ROMANIA!Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --
Comment
Comment